tiistai 24. helmikuuta 2009

Simpsoneissa tänään!

Simpsonitkin kuuluu blogimme siältöön, mutta toisin kuin tämän iltaiset Sout Parkit -Simpsinit kerkeen katsoa mainiosti -kiitos hyvän katseluajan. -Mutta mitäs illan jaksoon...
...

Moe ja Lisa. Moe pääsee Lisan avulla parrasvaloihin runoilijana, mutta mies ottaa kaiken kunnian itselleen. Jaksossa vierailevat muun muassa näyttelijä J.K. Simmons, käsikirjoittaja-novellisti Gore Widal sekä käsikirjoittaja Tom Wolfe.
...

Kappas, yhtenä vieraana on mm. Spider-Man leffoista tuttu J.K. Simmons -hauska näyttelijä -ainakin Spider-Man leffoissa.

2x South Park

Pyyhis. Poikien upouusi pelikonsoli katoaa. Tuntematon mies sanoo puhelimessa, että pelikonsoli palautetaan vastineeksi Pyyhis-hahmosta. Siitä saa alkunsa hurja seikkailu pelikoneen palauttamiseksi.
...

Tuttuja nähtyjä jaksoja, mutta kyllä South Park muistutukset ovat kuitenki kuuluneet blogimme sisältöön, jotenka ihan sen takia pistän tämän. -Mitä jaksoon tulee -tää oli ihan hauska.

Bin Ladenin vankeina. Stan, Kyle, Eric ja Kenny lähtevät palauttamaan lahjaksi saamaansa vuohta Afganistaniin ja joutuvat Osama bin Ladenin vangeiksi.
...
Tää oli kyllä LOiSTava jakso. -Bin Laden oli aika hassu, kuten kuvasta näkee.