keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Hyvänyön blogaus :)!


Joo taaspa on aika hyvästellä blogi illaksi ja seuraavaksi päiväksi :saint:... :'(... :p... :D, vaikka khyllä huomenna(kin) ainakin yksi blogaus tehdään =), mutta :'(..., joopS :p... :D! No mutta perjantaina sitten taas nähdään kunnon spämmäämisen (:p... :D) merkeissä :saint:, joten =)..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

What are you AGAIN willing to sac... ZZZzzz :saint:... :'(... :p... :D -kuva!


We shall see friday again =), WE SHALL SEE FRIDAY AGAIN *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... :'(!

Keskiviikon typy!


Taas jatkuu ihme ilmeilyt :x, mutta, no mikäpäs siinä :saint:, varsinkin kun pääsee salapoliisitehtäviin selvittämään asiaa lähikohtaisesti =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo alaspäin sitä jostain syystä katellaan :x, ei muuta kun selvittämään miksi B)...


No khyllä kelpaa taas tutkia asiaa lähietäisyydeltä =), TOD *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ai mitäs tällä kertaa selvis :saint:, no se että typy kattoo sen takia alaspäin kun se ihmettelee mitein kukaan ei hipelöi sen palleroita =)... :x, mitä itekkin khyllä TOD ihmettelen :o, ite hyökkäisin noitten kimppuun alle aikayksikössä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Jonka aion nyt tehdäkkin :saint:, eli hyökätä noiden palleroiden kimppuun saaden typyn taas iloiseksi =), kuten ittenikin :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!