sunnuntai 15. tammikuuta 2023

Soon to sleep, but first...

Jees - kohta nukkumaan😮..., mutta ennen kuin blogaisen hyvĂ€nyön blogauksen niin tulee vielĂ€ syntymĂ€pĂ€ivĂ€ blogaus minkĂ€ olen aina blogannut pois alta heti vuorokauden vaihduttua. 

Btw - hienon kuvan sain tehtyÀ tÀhÀn. PicsArt sovelluksella on kyllÀ kivoja kuvapohjia mitÀ saa hyödyntÀÀ. Tuo alkuperÀinen -"But first..." -kuva oli aika tylsÀ - teksti valkoisella taustalla..., mutta PicsArt sovelluksesta löytyi tÀmÀ hieno varjotausta. Ja tuon -"Soon to sleep" -tekstin lisÀsin kirjoittamalla sen myöskin PicsArt sovelluksessa.

Kait se on sitten maanantaina saavutettava


 Joo - en ole sitten tĂ€nÀÀn vĂ€kisten vÀÀntĂ€mĂ€ssĂ€ blogauksia jotta saavutettaisiin se 200 blogausta joten eiköhĂ€n se ole maanantaille jĂ€tettĂ€vĂ€. Mutta tĂ€nÀÀn ehkĂ€ vielĂ€ ainakin hyvĂ€nyön blogaus tulossa jolla pÀÀstÀÀn askeleen lĂ€hemmĂ€ksi. Hauska blogata nĂ€itĂ€ turhakeblogauksia - siitĂ€ en ole sitten varma onko nĂ€itĂ€ hauska lukea.

"Multa ei ole tulossa, nukun jo" :D

Hulkki blogasikin, ettÀ pÀÀstÀÀnköhÀn 200. blogaukseen tÀnÀÀn...


No tossapa olis mun vastaus - niin kuvassa (joka on tekstitettynÀ otsikkoon, jos ei saa selvÀÀ...)! Eli ei tulla pÀÀsemÀÀn (200.) tÀnÀÀn - ainakaan jos multa kysytÀÀn/on musta kyse. Jotain ehkÀ saattaisin vielÀ blogata, mutta en tarpeeksi =/ :'( :P :D Hulkilta nyt tuli vielÀ muutama, mutta... 200. saattaa jÀÀdÀ vain haaveeksi =(

Extra jÀlkiruoka

No nyt on herkkujĂ€lkiruoat tarjollađŸ€—...😋...đŸ€©...😇... Äiti oli tehnyt omatekoiset tiramisut ja oli kyllĂ€ hyvÀÀ. Otinkin sitĂ€ hieman isomman palan.

Extra ruoka

Sunnuntai saunat saunottu ja aika siirtyÀ ruokapöytÀÀn nauttimaan Àidin herkkuruoista. SiinÀ omatekoista perunamuusia.
Ja kastikkeena perunamuusin pÀÀlle naudanlihajuurespataa.
Ja PAKOlliset vihnnekset - hyvÀ ettÀ saa vanhempien luona kun kotona ite vÀhÀn huonosti tulee niitÀ syötyÀ.
SiinÀ vielÀ lautasella annosteltuna kaikkia yllÀ nÀhtyÀ. Taustalla nÀkyvÀn juoman esittelen omassa Hulkin blogissani.

190. blogaus, saadaanko 200 vielÀ tÀnÀÀn?

Nyt on jo 190 blogausta saavutettu..., mutta pÀÀstÀÀnkö vielÀ tÀmÀn pÀivÀn aikana 200. blogaukseen? IteltÀni tulossa vielÀ ainakin extra ruoka ja extra jÀlkiruoka blogaukset..., mutta ne ei taida vielÀ ihan riittÀÀ - vievÀt vain askeleen lÀhemmÀksi. PÀivÀn leffa blogausta tuskin tulossa tÀnÀÀn kun vierÀhtÀÀ vanhempien kylÀssÀ sen verran myöhÀÀn.

PÀivÀn leffa + poster + trailer

Breach (2020) [mun arvostelu]

Huh-huh mikĂ€ elokuva?! đŸ˜«đŸ˜“đŸ˜‹đŸ˜ Oli khyllĂ€ niin Ă€lytön, ettĂ€ tosiaan; HUH-HUH?! 😡😡

Toi (kuva) kuvastaa aika hyvin tĂ€tĂ€ elokuvaa; me'h!! 😖😖

No tĂ€mĂ€kin (kuva) sopii aika hyvin - myös Willikselle, sen urahan on ihan 'unessa' đŸ˜±đŸ˜± No nythĂ€n se on kokonaan poissa, kun sillĂ€ todettiin se sairaus (tjs, en tiedĂ€ tarkalleen - eikĂ€ kiinnosta kiitos tĂ€mĂ€n elokuvan surkeuden...)!?

Sitten elokuvan loppusuoralla pamahti tĂ€mĂ€ hirviö esille?! đŸ˜łđŸ˜” Ei jumalauta ku repesin... 😂😂 Hulkki saattaisi khyllĂ€ tykĂ€tĂ€ (tosta hirviöstĂ€)!? No sehĂ€n muistuttaa vĂ€hĂ€n dinosaurusta... 😍😋😆

Mutta, no olisi tĂ€ssĂ€ leffasta ainesta ainakin yhdeksi jutuksi; MatoApinan leffailta katseltavaksi! 😍😎 KhyllĂ€ mĂ€ tĂ€n uudestaan kestĂ€n katsoa, vaikka... toki, naurut voi olla vĂ€hissĂ€ - kun on jo nĂ€hnyt tĂ€mĂ€n pökĂ€leen đŸ’©đŸ˜«đŸ˜ĄđŸ˜“đŸ˜‹đŸ˜†


Eniten khyllÀ harmittaa Brucen puolesta, ettÀ ura meni tÀmmöiseen p***aan!? :| =/ :'( No onneksi se loppui, ennenkun vielÀ pahempaa olisi tullut... KhyllÀ se sairas oli, kun tÀmmöiseen suostui...?!? =X

PÀivÀn jÀlkiruoka

JÀlkiruoaksi ostin kaksi suklaapatukkaa - Marabou Japp ja Tupla Kingsize. Hienosti valoittunut tÀÀ kuva. EipÀ kait muuta.

PÀivÀn juoma

Juomaksi otin Mountain Dewn mitÀ tulee kyllÀ aika harvoin juotua. EhkÀ kerran ostanut kotiin ruokajuomaksi.

PÀivÀn ruoka

Saunaan olen tĂ€nÀÀn vielĂ€ menossa ja tuttuun tapaan myös saunaruoka luvassa..., mutta tulipa vetĂ€istyĂ€ tollanen purilainen erÀÀllĂ€ bensiksellĂ€ Helsingin Hermannin kaupunginosassa. Ihan maukas pikku alkupala😋.

PÀivÀn KKSA-kuva

Facebookin KKSA-ryhmÀssÀ on nyt meneillÀÀn joku pakettiautoteema missÀ lössi on muokannut eri tekstejÀ pakettiauton kylkeen jotka saa sitten hupaisan kÀÀnteen kun pakettiauton ovi on auki. TÀssÀ oma muokkaukseni.

Happy Birthday following actors

TĂ€nÀÀn viettĂ€vĂ€t syntymĂ€pĂ€iviÀÀn nĂ€mĂ€ seuraavat nĂ€yttelijĂ€t. Muun muassa elokuvista Panther ja Jaws: The Revenge tuttu Mario Van Peebles tĂ€yttÀÀ tĂ€nÀÀn 66-vuotta. Hobitti elokuvissa nĂ€hty James Nesbitt tĂ€yttÀÀ tĂ€nÀÀn 58-vuotta. Sitten sarjasta CSI: New York tuttu Eddie Cahill tĂ€yttÀÀ tĂ€nÀÀn 45-vuotta. Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of Ooze ja Red Sonja elokuvissa nĂ€hty Eddie Rayes Jr. tĂ€yttÀÀ tĂ€nÀÀn 51-vuotta. My Big Fat Greek Wedding elokuvista tuttu Andrea Martin tĂ€yttÀÀ tĂ€nÀÀn 76-vuotta. Ja viimeisenĂ€ vielĂ€ elokuvista Valtion vihollinen ja Ray tuttu Regina King tĂ€yttÀÀ tĂ€nÀÀn 52-vuotta. Onneksi olkoon đŸŽ‚đŸŽˆđŸŽđŸ„ł ja Happy Birthday đŸŽ‚đŸŽˆđŸŽđŸ„ł kaikille pĂ€ivĂ€nsankareille.