torstai 17. heinäkuuta 2008

Päivän "ajastettu" typy!

On tää kyllä LOiSTavaa kun voi palvella blogin lukijoita vaikkei itse olisi minkään nettiin kytketyn laitteen äärellä :saint:… :D! Tässäpä siis etukäteen ajastettu päivän - tai oikeastaan viikon typy lukijoiden viihdykkeeksi, olkaa hyvät.

Kun kerran itse olemme tällä hetkellä jenkeissä, on typyn totta kai liityttävä kyseiseen maahan jotenkin. Kuvan uhkea kaunotar on kotoisin Tsekistä :P, mutta sonnustautui tilaisuutta varten USA-vaattesiin :saint:, joista tosin ei ainakaan toisessa kuvassa paljoa näy :D!

Päivän kuva ja typymuistutus!

Oheinen varsin totuudenmukainen kuva on varmaankin ollut jo aiemmin blogissamme, mutta nyt se sopii aika täydellisesti kun me olemme täällä USA:ssa ja te lukijat siellä euroopassa :P! Tosin tämä on kyllä blogattu ajastetusti etukäteen B), mutta silloin kun tämä pamahtaa,blogiin kaikkien nähtäville, on yllämainittu tilanne voimassa :D! Olkoon tämä samalla typymuistutus itselleni/Bloggerille :P… Toivottavasti päivän (ajastetussa B)… :D) typyssä noudatetaan enemmän Euroopan kuin USA:n tyyliä :saint:… :D!