lauantai 9. kesäkuuta 2012

Leffailta @ MatoApina HQ: -Hyvänyön blogaus

Nyt on kello jo niin paljon että ainakin minä (Hulk) vetäydyn tästä yöpuulle -ja painan pääni omaan Jurassic Park tyynyyni -joka on siinä kuvassa keskelä. -Kuvassa oikealla Tontsalle tekemäni Scarface tyyny -ja vasemmalla Terminatori tyyny -jonka lahjoitin Matskulle. -Nyt kaikilla on omat leffateemaiset tyynynsä. -Mutta nyt ei sitten muuta kuin -hyvää yötä ja MO!

Leffailta @ MatoApina HQ: -Illan leffa: -In Time

Illan leffana tuli katsottua tuorein ilmestys kokoelmissani -sci-fi jännäri -In Time -pääosissa laulajana paremmin tunnettu Justin Timberlake ja Amanda Seyfried. -Varsin hyväksi osoittautui ja täten sopii hyvin lisäksi laajaan sci-fileffakokoelmaani.

Leffailta @ MatoApina HQ: -PIZZA TIME...!!!111

Sitten pizzat olivatkin jo valmiita ja oli aika siirtyä leffan ääreen -josta sitten lisää omassa blogauksessaan.
Takasin pizzoihin -kyllä aivan mielettömän hyvän näköisiä niistä kyllä tuli. -Ja mielettömän isoja. -Tai no -ainakin minun (Hulk) pizzasta.

Leffailta @ MatoApina HQ: -Max Payne 3 makee kuva

Leffailtaan kuuluu perinteisesti myös pelituokiot ja nyt perinteisen L4D sijaan pelattiinkin aivan uutta peliä -nimittäin Max Payne 3 -jossa edellämainitun pelin tavoin riittää kyllä ammuskelua.
Siinä vielä pelistä tollanen makee kuva missä Max drinkkilasi kädessään pyyhkii suutaan -ja taustalla kuuman näköinen typy panttivankina.

Leffailta @ MatoApina HQ: -Pizza making time, Osa 2

Pizzanteon toinen vaihe -eli pizzojen uuniin pistäminen on juuri siinä käynnissä. -Sinne meni vasta Tontsan ja Matskun pizzat uunin lämpöön kypsentymään.
Ja siinä ovatkin pizzat jo valmiina. -Vielä vaan oregaanoa päälle ja se on sitten syömävalmis pizza  se.
 Vielä hieman kokovertailua ennen kuin minun (Hulk) pistetään uuniin. -Ja huomattava ero kyllä kans niissä onkin. -Tontsan pizza mahtuisi kokonaisena meitin pizzan keskelle.
 Sitten olikin aika pistää oma pizzani uuniin -ja mikä hullun kiilto naamalla kun nostin pizzan vietäväksi uuniin.

Leffailta @ MatoApina HQ: -Pizza making time

Pizzanteko aika ja siinä olenkin juuri valmistamassa taikinaa. -Siinä kuva kun olen juuri kaatamassa jauhoja sekoittimeen.
Zoomataanpa vielä kun kaadan juuri jauhoja. -Hyvin ajoitettu kuva -jauhot juuri tippumassa tolleen hienosti.
Sitten kun oli taikinaa pyöräytetty hetken koneessa -oli aika viimeistellä käsivoimin taikina valmiiksi.
Vaahtokarkkiako se siinä mässyttää...? -No ei vaan raakaa taikinaahan se siinä maistelee. -Hyvä taikina kans tuli.
 Taisi olla liiankin hyvää. -Vai sittenkin pahaa...?? -Liian suolaista vai...? -No sitä se ei kyllä ollut. -Mutta hauska ilme kyllä Tontsalla :D...
Matsku oli sillävälin tehnyt tomaattisen jauhelihakastikkeen pizzan täytteeksi. -Kyllä ton kelpais tollasenaankin lusikoida.
Mutta pistetäänpä nyt kuitenkin pizzan päälle minne kuuluukin.
Ja ei muuta kuin täytteitä päälle. -Siinä juuri Tontsan pizzaan tippumassa katkarapuja pepperonimakkaroiden keskelle. -Nams -kylläpä näyttää hyvältä.

Leffailta @ MatoApina HQ: Day 2

 Leffailta @ MatoApina HQ jatkkuu. -Minun (Hulk) osaltani päivä alkoi tänään sitten Prometheuksen merkeissä -joka osoittautui kyllä vallan fantastiseksi elokuvaksi.
Lisää kuvia ja juttua tulossa. -Nyt siirrynpä tästä tekemään pizzataikinaa -jonka tekovaiheesta voisi räpsäistä muutaman kuvan.