sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Hyvänyön blogaus

Pitäähän zombieidenkin joskus nukkua -ja tämä zombie on asettunut nurmikolle koisimaan. -Voisi ottaa zombiesta mallia ja mennä itse tästä koisimaan (todellisuudessa katson vielä yhden leffan) -tosin en nurmikolle -tai näillä säillä lumihankeen. -Mutta eipä kait muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Leffailta on nyt virallisesti päättynyt

Zombieleffailta päättyi periaatteessa jo eilen..., mutta tänään jatkettiin vielä L4D:n parissa..., mutta nyt sekin on ohi -ja se näkyy pelin hahmojen ilmeissä. -Nehän oikein vollottaa siinä yhteen ääneen. -Mutta cheer up vaan guys sillä leffailtoja on luvassa vielä tulevaisuudessa monta -eri teemoilla ehkä..., mutta L4D kuuluu jokaiseen leffailtaan oli teemana sitten Teletapit. -Kyllä varmaan Teletapitkin tykkäis räiskiä zombeja -hikis jokaisen upean tapon jälkeen -"Teletapit tahtoo lisää".. -LOLz..!!

Music & Lyrics

Heavy

Complicate this world you wrapped for me
I'm acquainted with your suffering

And all your weight
It falls on me
It brings me down
And all your weight
It falls on me
It falls on me

Hold me up to all whom you've deceived
Promises you break you still believe

And all your weight
It falls on me
It brings me down
And all your weight
It brings me down
It brings me down
And all your weight
It falls on me
It brings me down
And all your weight
It falls on me
It falls on me

And all your weight
It falls on me
It brings me down
And all your weight
It falls on me
It falls on me
...

Ghostbusters III vaikuttaa lupaavalta, Osa 2

Eka blogaisin jättiblogauksen kolmannen elokuvan näyttelijöistä -kaikki alkuperäiset mukana. -Nyt sitten vuorossa lisää hyviä uutisia.

Ivan Reitman

Näyttelijöiden tavoin myös ohjaaja on sama vanha tuttu. -Eli Ivan Reitman palaa ohjaajan pallille myös tässä kolmannessa Ghostbusters filmissä. -Koko aika vaikuttaa vain lupaavammalta leffan ilmestyminen -nyt vain pitää toivoa ettei projektia pistetä jäihin. -Odotan kyllä innolla että pääsen blogaamaan ekasta trailerista.

Päivän typy

Voisin pukeutua rapupukuun ja napsaista saksilla nuo bikinit typyjen yltä (:D...:p..) *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*...!!!!!!1111111

Päivän makee kuva + ällöttävä kuva

Kuvakisa -ja päivän taidekuva blogauksen kuva käänteisissä väreissä näyttää ihan hemmetin makeelta..., mutta samalla aika ällöttävältä. -Näyttää kuin katottaisiin mikroskoopin läpi jotain ameeboja ja bakteereita.

Paul Schneider -Bright Star

Paul Schneider -Bright Star

Tämä on ensimmäinen ehdokkuus Schneiderille. -Hänet on voitu nähdä aikaisemmin mm. elokuvissa -Elizabethtown, Family Stone ja The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford. -Onnea hänellekin Oscar-jahtiin.

Alfred Molina -An Education

Alfred Molina -An Education

Tämä on ensimmäinen ehdokkuus Molinalle. -Hänet muistetaan mm. Spider-Man 2 elokuvasta -tohtori Otto Octaviuksen roolista. -Onnea hänellekin Oscar-jahtiin.

Christoph Waltz -Inglorious Basterds

Christoph Waltz -Inglorious Basterds

Tämä on ensimmäinen ehdokkuus Waltzille. -Hänet nähdään seuraavaksi -Green Hornet toimintarymistelyssä. -Onnea herra Waltzille Oscar-jahtiin.

Paras miessivuosa näyttelijät heti perään

Sivuosa ehdokkaita on vain kolme -joten blogaistaanpa ne heti tähän perään -myöskin jokainen erikseen. -Pitänee vain eka muokata kuvat niihin..., mutta siihen ei mene kauaan.

Sharlto Copley -District 9

Sharlto Copley -District 9

Tämä on ensimmäinen ehdokkuus Copleylle. -Hän on näytellyt tämän lisäksi vain kahdessa elokuvassa -Alone In Joburg (2005) ja tänä vuonna ilmestyvässä -A-Team fimatisoinnissa -joten ehdottomasti peukut pystyyn hänelle.

Morgan Freeman -Invictus

Morgan Freeman -Invictus

Tämä on viides ehdokkus herra Freemanille. -Ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 1988 elokuvasta -Street Smart -ei voittoa. -Toisen kerran hän oli ehdolla vuonna 1990 elokuvasta -Driving Miss Daisy -ei voittoa. -Sitten vuonna 1995 elokuvasta -The Shawshank Redemption -ei voittoa --ja viimein vuonna 2005 elokuvasta -Million Dollar Baby -hän vei voiton parhaasta miessivuosasta. -Onnea siis tämän kertaiseen Oscar-jahtiin.

Ben Whishaw -Bright Star

Ben Whishaw -Bright Star

Tämä on ensimmäinen ehdokkuus nuorelle brittinäyttelijälle. -Hänet on voitu aikaisemmin nähdä mm. elokuvissa -Perfume: -The Story of a Murderer, I'm Not There. -ja The International. -Peukut pystyyn hänelle.

Mark Wahlber -The Lovely Bones

Mark Wahlberg -The Lovely Bones

Tämä on toinen ehdokkuus Markille. -Viimeksi hän oli ehdolla vuonna 2007 elokuvasta -The Departed parhaasta miessivuosasta -ei voittoa. Peukut siis pystyyn Markille.

Clive Owen -The Boys Are Back

Clive Owen -The Boys Are Back

Tämä on Clive Owenin toinen ehdokkuus. -Viimeksi hän oli ehdolla vuonna 2005 elokuvasta -Closer -ei voittoa. -Peukut pystyyn siis tämän vuoden Oscar-jahtiin.

Robert Duvall -Get Low

Robert Duvall -Get Low

Tämä on peräti seitsemäs ehdokkuus herra Duvall'lle. -Ensimmäistä kertaa hän oli ehdokkaana vuonna 1973 osastaan -Kummisetä elokuvasta -ei voittoa. -Toisen kerran vuonna 1980 elokuvasta -Apocalypse Now -ei voittoa. -Kolmas kerta vuonna 1981 elokuvasta -The Great Santini -ei voittoa. -Sitten vuonna 1984 (moninpuolin hyvä vuosi) hän oli ehdolla elokuvasta -Tender Mercies..., josta hän sitten vihdoin voitti itselleen pystin. -Vuonna 1998 hän oli puolestaan ehdolla elokuvasta -The Apostle -ei voittoa -ja vuonna 1999 elokuvasta -A Civil Action -myöskään ei voittoa. -25-vuotta kulunut edellisestä voitosta -todellakin peukut pystyyn tämän vuotiseen Oscar-jahtiin.

Daniel Day-Lewis -Nine

Daniel Day-Lewis -Nine

Tämä on jo peräti viides ehdokkuus Lewisille. -Ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 1990 elokuvasta -My Left Foot: The Story of Christy Brown..., josta hän voitti parhaan miespääosan. -Seuraavan kerran hän oli ehdolla parhaasta miespääosasta vuonna 1994 elokuvasta -In the Name of the Father -ei voittoa. -Sitten 2003 elokuvasta -Gangs of New York -myöskään ei voittoa --ja sitten vuonna 2008 elokuvasta -There Will Be Blood -josta hän pokasi toisen Oscarinsa. -No -jälleen kerran, peukut pystyyn tänäkin vuonna.

Viggo Mortensen -The Road

Viggo Mortensen -The Road

Tämä on Mortensenin toinen ehdokkuus. -Viimeksi hän oli ehdolla vuonna 2008 elokuvasta -Eastern Promises. -The Road -Tie -elokuvassa Viggo teki vaikuttavaa työtä huolehtivana isänä -joten ehdottomasti peukut pystyyn hänelle.

Michael Stuhlbarg -A Serious Man

Michael Stuhlbarg -A Serious Man

Tämä on ensimmäinen ehdokkuus Michael Stuhlbargille. -Stuhlbarg on nähty mm. aikaisemmin Leonardo DiCaprion tähdittämässä trillerissa -Body of Lies pienessä sivuosassa ja useassa muussakin sivuosassa. -Tämä on miehen eka pääosarooli -joten peukut pystyyn hänelle.

George Clooney -Up In the Air

George Clooney -Up In the Air

Tämä on neljäs ehdokkuus George Clooneylle. -Ensimmäistä kertaa hän oli ehdokkaana peräti kahdesta elokuvasta -Good Night, and Good Luck -ja Syriana -josta jälkimmäisestä hän voitti miessivuosan Oscarin. -Sitten hän oli vielä 2008 ehdolla elokuvasta -Michael Clayton parhaasta miespääosasta. -Peukut pystyyn Clooneylle -tämän vuotisiin Oscareihin.

Matt Damon -The Informant!

Matt Damon -The Informant!

Tämä on toinen Oscar-ehdokuus Matt Damonille. -Viimeksi hän oli ehdolla vuonna 1998 parhaasta pääosasta elokuvasta -Good Will Hunting..., josta hän pokasi parhaan käsikirjoituksen Oscarin yhdessä Ben Affleckin kanssa. -Peukut pystyyn myös Damonille.

Colin Firth -A Single Man

Colin Firth -A Single Man

Tämä on ensimmäinen Oscar-ehdokkuus brittinäyttelijä -Colin Firthille..., joka muistetaan parhaiten mm. Bridget Jones elokuvista ja Mamma Mia! -musikaalista. -Peukut pystyyn Colinille -Oscar jahtiin.

Oscar 2010 projekti

Oscarit lähestyvät taas pian ja ehdokkaat ovat jo selvillä. -Viime vuonna taisin aika laiskasti blogata sen vuoden oscarit..., mutta tänä vuonna olisi taas luvassa kunnon megablogaukset.

Kuten kuvasta näkee -blogattavaa on paljon. -Tuossa on vasta miespääosat -ja niitähän on ihan hemmetin paljon. -Ja kaikille noille oma blogauksensa -sitten vielä lisäksi mies sivuosat -naispääosat -ja sivuosat jne... -Tänään otan projektikseni blogata pelkät miespääosat..., mutta päivemmällä vasta -nyt kyllä menen nukkumaan.

Päivän "kuvakisa" taidekuva(t) :saint:


Tässä on pari taidekuvaa valokuvakisaa varten :saint:... Tiltissä tosiaan alkoi valokuvakisa taas pitkästä aikaa :)! Aiheena tosiaan "RUMASTA KAUNISTA", ylhäällä on "ruma" kuva ja...


...tässä alhaalla se "kaunis" kuva =), PRETTY DAMN NICE!!


Selvästi taiteilijan aines poikasen ainesta kyseessä =), TOD *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEeeeeee :D!