maanantai 27. lokakuuta 2008

EVERY HUMAN HAS RIGHTS

Siinä lause jota ei ainakaan Tiltissä huomioida. -Minulla/meillä on jokamiehenoikeus blogittaa juuri sillä tavalla, kuin itse olemme päättäneet blogia ylläpitää ja muilla ei ole mitään sanomista siihen. -Siis jo on hitto jos ei saa blogata jokaista asiaansa erikseen ilman että joku siitä huomauttaa -ja vielä niinku agressiiviseen sävyyn. -Ei vaan riitä ymmärrystä moiseen. Huomenna blogaan ne jutut erikseen kuten tuossa aikaisemmin "lupailin" ja aijon myös pysyä kannassani tykkäsitte tai ei.

Maanantain typy!

Ohoh, maaliskuuhun asti kesti tajuta ettei se mikään vankila ollu :x... :ashamed:... :D, vaan maatilan navetta =)... :D! No mikäs sen parempi tapa juhlia vapaaksi pääsyä, kuin lempeä lemmiskely leudossa lehdossa päivän typyn kanssa heinien keskellä =)... B)... :D!

Oli vähän tylsää ku ei netti toiminu

Joo. Tollanen vanhus tuli painttailtua ykspäivä ku oli niin hemmetin tylsää netin ollessa vielä suljettuna. -Joku vanhus vaan tuli piirrettyä. Joops, eipä tässä muuta. Huomenna tosiaan vasta kunnon blogiraiskaukset -tää oli nyt tässä tältä päivältä.

*Cheering*

No jo oli aikakin -vihdoinkin. Niin -nyt netti on taas avattu ku saatiin myöhästynyt nettilasku hoidettua :ashamed:. -Nyt on paljon blogauksia rästissä, mm. kolme leffa-arvostelua ja kolme DVD-uutuutta. Tänään ei jaksa, mutta huomenna kun pääsee tosi aikaseen koulusta niin huomen sit sellaset blogiraiskaukset että ei ole aikoihin sillätavoin blogia raiskattu.