sunnuntai 29. lokakuuta 2023

Päivän jälkiruoka + juoma

Jälkiruoaksi oli tarjolla tollasia vanhempien reissultaan tuomia herkkuja. Nyt en muistanut ottaa pakkauksesta kuvaa missä olisi näkynyt keksin nimi.
Siinä puolestaan ihan perus jäätelöt. Omaan annokseen lisäsin tilkan likööriä.
Ja samaista likööriä otin myös tollaseen hienoon lasiin. Sekin (likööri) oli vanhemmat tuoneet sieltä reissultaan. Nyt ei siitäkään tullut otettua kuvaa -siitä pullosta..., mutta sen voi tehdä ensi sunnuntainakin.

Päivän ruoka (by Hulk)

Pitkästä aikaa perinteiset sunnuntaisaunat porukoilla heidän palattuaan parin viikon reissulta. Siinä herkullinen possupaisti joka oli illan main dish.
Alkuruokana oli tarjolla tollasta maukasta kurpitsasosekeittoa.
Tässä on jotain isoveljelle tarkoitettua vegeruokaa mitä nyt ei tullut ite maistettua.
Siinä on kattilallinen riisiä mistä sitten lisää alempana👇.
Siinä on paahdettuja auringonkukansiemeniä mistä myös lisää alempana👇.
Tässä taas on äidin tekemiä voitaikinatikkuja joista myös lisää heti nyt seuraavaksi.
Siinä sitä ylenpänä👆 mainittua kurpitsasosekeittoa jonka seassa niitä paahdettuja auringonkukansiemeniä ja sellainen voitsikinatikku. Oli kyllä herkullinen alkupala.
Ja siinä sitten vielä sitä aivan ekana esiteltyä possupaistia ja riisiä lautasella tarjottuna. Sain kotiin mukaan pari palaa paistia ja pikkasen riisiä niin se on sitten huomisen ruokani. Kerran mainitsin tässä asiasta niin huomenna ei sitten tule uutta erillistä blogausta. 

Päivän ruoka

Tässäpä ollaan TV:n äärellä ruuan kera 😇😋 Piti khyllä katsoa Frendit, ja ottaa kuva missä näkyy taustalla Matthew "Chandler M. Bing" Perry. Hän kun tänään poistui keskuudestamme, niinQ Hulk blogasi 😓😓 Kepeät mullat mun(kin) suunnalta 😍😍 Pitää sitten varmaan huomenna blogata "Frendit Chandler M. mun TV:ssä" -kuva 😊 Ellen innostu tämän illan pulla+kahveja blogamaan, mutta... No en taida sen takia koneelle mennä, ellen juuri vielä ennenQ sammutan koneen - niin kaiva pullat kahvin kera 'esille', ja blogaa sitä...

No kattoo, kuinka kauan olen vielä koneella... Pullaa ja kahvia alkaa tekemään mieli vasta siinä 21.00 - 22.00, joka... Noh, kohtahan kello on jo sen verran... Mutta, itse kuvaan; Jon "Alan Harper" Cryer siellä tekee 'kaatokuvaa' 😎 Khyllä pitäisi melkein labeli tehdä, mutta tosiaan vaan melkein... 😖😕😓😋😁


Mutta joo, oli khyllä hyvä sapuska =) :P Eka kuva on vähän pimeä, mutta... No sen takia otin 'valoisan' kuvan tohon edelliseen blogaukseen :saint: Jaa-a, mitäköhän sitä huomenna söisi - se on aina yksi dilemma =/ Noh, khyllä sitä aina jotain keksii... :) Blogaukset taisi olla tässä, ellen sitä "Frendit Chandler M. mun TV:ssä" -kuvaa pullien ja kahvin kera ota...

Ruoka ostosten esittely

No tämän olisi khyllä voinut laittaa "päivän ruoka" blogaukseen, mutta... No on tässä sentään juomat, vaikka otsikko khyllä viittaa vaan ruokaan 😕 itQ 😓 joopS 😋 EHEHEHEEEeeeee 😁 Eilen vielä esittelin myös tämän juoman (ruuan ohella), mutta... No nyt on maitoa(kin) 😇 Sitä en khyllä sen tarkemmin esittele, kun purkkikaan ei näy 😖 Tai, noh...


Ettei tämä ihan turha blogaus ole, niin; Kotimaista Laktoositon kevyt maito juoma (1L 1,25e). Ihan hyvä setti =) :P Niin, joo... en tehnyt mitään lisuketta..?! :x No ei oikein ollut hirveä nälkä, ja tätä juuri söin eilen - oikein kunnolla, ehkä jopa vähän liikaa... Niin tämä ei oikein tänään kunnolla maistunut =/ Ja lisuke olisi tehnyt tästä vaan entistä raskaampaa =( Mutta, ihan hyvin tämä meni näin 'raakana' (ilman lisuketta, siis...)! :)

Päivän kuva

Taas tuli Facebookissa vastaan hauska kuva tältä kaverilta. On nää kyllä kekseliäitä - ei voi muuta sanoa. 

R.I.P. Matthew Perry (1969-2023)

Suru-uutisia viihdemaailmasta. Frendit sarjasta parhaiten tunnettu Matthew Perry on kuollut. Lähteiden mukaan tähti löydettiin hukkuneena poreammeesta kotoaan. Hän oli kuollessaan 54-vuotias. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Matthew Perry🌺.

Happy Birthday Jon Abrahams

Tämä näyttelijä unohtui kokonaan tuosta viime vuotisesta onnittelublogauksesta joten tänä vuonna saa sitten oman onnittelublogauksensa.  Kyseessä on mm. elokuvista Scary Movie..., Meet the Parents ja House of Wax tuttu Jon Abrahams. Hän täyttää tänään 46-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 Jon Abrahams.

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors