tiistai 8. huhtikuuta 2008

Hyvänyön blogaus... -Ööh... -Joops

Joo. Äkkiä vaan nukkumaan omaan vuoteeseen ennen kuin käy noin, että nukahtaa tietsikan ääreen ja kasvaa noin pitkä parta -ihan kuin yön aikana ehtisi kasvaa noin pitkä parta :p...:D.. -Joops. Nyt meni juttu taas niin vajaaksi, että ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

MatoApinan "apina" (:p...:D) menee nyt nukkumaan

Vihdoinki loppui karsea dokkari ja pääsee nukkumaan :whistle:...:'( <---(huokaisu helpotuksesta ja hikipisara). -Nyt tämä apina (:p...:D) vetäytyy sitten sinne yöpuulle pistettyään eka hyvänyön blogauksen.

Oh my God!! 4D-dokkari on ihan karsee :x...:$...:o... *PUKE*

Tsii-suuuuus :|...:/...:x...:$...:o *PUKE*. -Illan 4D-dokkarissa tää 26-vuotias sinkku James hakee seksikokemuksia jostain terapiasta tai jostain jota vetää joku 59-vuotias akka :x...:$.. Telkku.comin kuvassa tyyppi juuri tuijottelee akan..., no, sitä. -Muokkasimpa paintissa kuvaa hieman paremmaksi niinkuin sen olla pitää, tai pitäisi olla.

Illan 4D-dokumentti

Kämppis haluu katsoa kaverinsa kanssa illan 4D-dokkarin, jotenka joudun valvomaan siihen asti, että se loppuu sillä meitsillä sattuu olemaan talon ainoa toimiva telkkari. -No, mikäs siinä. Illan dokkarissa tänään...
...

"Neitsyyden menettäminen merkitsee minulle astumista miehuuteen ja tunnetta siitä, että olen normaali ja kuten kaikki muutkin." Avoin ja herkkä dokumentti 26-vuotiaan Jamesin henkisestä ja fyysisestä matkasta kokeneiden seksuaaliterapeuttien opastamana Aquarionissa, neljän kuukauden mittaisessa "rakkauden ja johtajuuden" koulussa Amsterdamissa. James kuuluu siihen neljään prosenttiin väestöä, joka on neitsyt vielä saavuttaessaan 25 vuoden iän. Dokumentti.

Kommentteja satelee =), joten B)...


Joo kommentti pamahti taas Bloggeriin (Tiltissä sama päivä) =), ihmeen vanhaan blogaukseen khyllä :x, joten, no ei muuta kun luetteloa tekemään noille B), joka taitaa jäädä kokonaan mun vastuuks :/.... :'(, vai :saint:...? No mutta ainakin saan suunnitella koko höskän B)... :p... :D, jos yhessä tehään niin sit pitää, tai "pitää" :p, yhessä suunnitella mimmonen siitä tehdään :/, mutta..., no enköhän mä sen tee :saint:, vai...? Niin ja voittehan te siihen alkaa jatkossa lisäilemään :), mutta kuhan ei sitten lisäile samaan aikaan toisen päälle :|, eli..., no eiköhän toi mun vastuuksi jää ainiaiseksi B)... :'(, joopS :p... :D!

Muumi, tai pikku myy :p, kommentti =) -kuva!


Parempi khyllä sitten sadella noita kommentteja jatkossakin jos/kun luettelon niille kerran teen =)... :|... :'(, joopS :p... :D!

Päivän makee kuva

Tohon ei voi muuta sanoa kuin että -ihan hemmetin makee. -Ainakin mun mielestä. Tykkään kiinalaisesta taiteesta ja varsinkin noista tollasista lohikäärmekuvista. Ne vain ovat niin hemmetin makeita.

Päivän typy

Mikäs lavakoomikko tämä typy luulee olevansa :o...:/...:|..?? -No eiku Bloggeriin vain selvittämään.
Kuka puhui jostain lavakoomikosta? -Sehän on mun *köhi* siinä palleroiden välissä. Meitsikin on näet oppinut sen naamioitumisen ihmeellisen taidon.

Päivän video

Päivän video on tänään lyhyt, mutta sitäkin hauskempi. -Kuva antaa ymmärtää toista, mutta sitten..., -no, katsokaa video...
...

ViDeO pOrNo De GuAtEmAlA