lauantai 29. maaliskuuta 2008

Kuvakisan toinen kuvaehdokas, olkaa hyvät...

Siinä on kuvakisan toinen kuvaehdokas kulkien nimellä -"MatoApina Adventures". -Käytin pohjana mieluummin vanhaa lapsuuden ajan Game Boy pelin kantta, kuin jotain pelle Advance, joka pilasi elämäni syrjäyttäen Colorin (no ei nyt sentäs).

Päivän kuvaa vaan tulemaan ;)...:saint:...B)...

Joo. -Vaihdoin otsikon tuohon entiseen "päivän "sarjis" kuva" blogaukseen ja Bloggerin puolella poistin vielä labelin, eli jos oli päivän kuva varattuna, niin pistämään vaan seuraavaksi :saint:...B)...:)..

Lauantain typy!

No eiköhän kaikille ole päivänselvää missä ja miten typy sitä haluaa B), mutta sanotaan nyt silti :D!

Takaapäin seisten veden äärellä,

...edestäpäin istuen aallokossa...

...ja lopuksi doggystyle vedessä B)... =), FUCK YEAH :D! Ei muuta ku tekemään työtä käskettyä :saint:... :D!

Onko työnteko koskaan ollut hauskempaa =)? :D

No, eipä ollut täysin originaali keksintö

Jaa-a. -Sattuipa somasti, että kun pistin hakusanaksi tuon "Smiley Wars", niin piti löytyä ties monenmoista hymiösotaa, kuten esim. oheinen kuva. Kuvan tekovaiheessa en tullut vielä ajatelleeksi, että ideani ei ehkä olekkaan jo keksitty, että se olisi aivan originaali. -Mutta se onkin minun tulkintani aiheesta. -Kohta takuulla sekin löytyy samaisella hakusanalla.
...
EDIT.minun kuvassani humiöillä on vartalot, mutta sekin on minun tulkintani, joten se ei ole virhe.

Kuvakisan pelikansi, olkaa hyvät

Matsku ehdotti edellispäivänä, että voisin taiteilla jonkinlaisen hyniöpelin ja tuossa nyt olisi tulos. "Smiley Wars" on "pelin" nimi ja sillä se myös menee kisaan.

Music and Lyrics

Yllä oleva kuva piti alunperin liittää tähän, mutta sitten piti löytää tuo alempi, joten...

Weird Al Yankovic -Jurassic Park

I recall the time they found those fossilized mosquitoes
And before long, they were cloning DNA
Now I'm being chased by some irate velociraptors
Well, believe me... this has been one lousy day

Jurassic Park is frightning in the dark
All the dinosaurs are running wild
Someone shut the fence off in the rain
I admit it's kinda eerie
But this proves my chaos theory
And I don't think I'll be coming back again
Oh no

I cannot approve of this attraction
'Cause getting disemboweled always makes me kinda mad
A huge tyrannosaurus ate our lawyer
Well, I suppose that proves... they're really not all bad

Jurassic Park is frightning in the dark
All the dinosaurs are running wild
Someone let T. Rex out of his pen
I'm afraid those things'll harm me
'Cause they sure don't act like Barney
And they think that I'm their dinner, not their friend
Oh no
(roar roar roar ahh ahh ahh)

Jurassic Park is frightning in the dark
All the dinosaurs are running wild
What a crummy weekend this has been
Well, this sure ain't no E-ticket
Think I'll tell them where to stick it
'Cause I'm never coming back this way again
Oh no... oh no
...

Päivän "sarjis" kuva

Viivit ja Wagnerit on kyl ihan parhaita B)...:D. -Jutut on niin hauskoja välillä, että... -Joops, tämäkin tässä:
...

-"Wagner, lopeta tuo prutina"
-"Eikö suhteemme vielä kestä ilmavaivoja?"

Päivän makee kuva + typymuistutus

Pitäisi terästää vähän niitä omia taitoja, niin voisi itse piirtää tollasen makeen kuvan -ties millä ohjelmalla toiki on tehty. -Mutta makee se on, siihen ei ole vasta väitteitä.. -Sitten asiasta toiseen tullen kuitenkin mieleen kuvan graafisesta typystä, että sehän on Matskun vuoro jyystää tänään.

Leffatarjonta tänään

(The Deer Hunter, USA 1978, 177')

Ohjaaja: Michael Cimino. Pääosissa: Robert De Niro, Meryl Streep, Christopher Walken. Viiden Oscarin draama työläiskaveruksista, jotka värväytyvät armeijaan ja osallistuvat Vietnamin sotaan.
...

(Abyss)

Titanicin ohjaajan huima seikkailuelokuva vedenalaisen öljynporausaseman miehistöstä ja laivaston sukeltajista, jotka yrittävät löytää kadonneen ydinsukellusveneen, ennen kuin on liian myöhäistä. Ohjaaja: James Cameron, USA 1989. (140'). Pääosissa: Ed Harris, Mary Elisabeth Mastrantonio, Michael Biehn, Leo Burmester, Kimberly Scott. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...

Riemukupla: Tankki täynnä

Lindsay Lohan esittää koko perheen vauhtikomedian pääosassa Maggie Peytonia, joka saa isältään lahjaksi parhaat päivänsä nähneen kuplavolkkarin. Ehostuksen jälkeen hankinta paljastuu legendaariseksi ihmeautoksi Riemukuplaksi. Koettelemusten kautta Riemukupla virittyy vertaansa vailla olevaksi menopeliksi. Pääosissa: Lindsay Lohan, Michael Keaton, Matt Dillon, Breckin Meyer, Justin Long. Ohjaaja: Angela Robinson. (96')
...

(The Mothman Prophecies)

Tositapahtumiin perustuvan trillerin keskipisteessä on menestyvä toimittaja (Richard Gere), joka ajautuu kriisiin vaimonsa menehtyessä äkillisesti harvinaiseen aivokasvaimeen. Miehen pakkomielteeksi muodostuvat vaimon ennen kuolemaansa tekemät piirrokset tummasta, siivekkäästä hahmosta. Kun mies päätyy muutamaa vuotta myöhemmin juttumatkallaan Point Pleasantin pikkukaupunkiin, vyyhti alkaa purkautua paikallisen naispoliisin (Oscar-ehdokas Laura Linney) avustuksella. Myös menestystrilleristä Arlington Road muistettava ohjaaja Pellington on tehnyt palkittuja musiikkivideoita mm. Pearl Jamille ja U2:lle. Pääosissa: Richard Gere, David Eigenberg, Laura Linney, Bob Tracey, Debra Messing. Ohjaaja: Mark Pellington. (113') Uusinta.
...

Kohtalokas ystävä

Eliittiyliopiston kulissien takaiseen elämään pureutuva psykologinen trilleri nuoresta ja viattomasta Aliciasta (Mia Kirshner, mm. Musta Dahlia, tv-sarja 24), joka ajautuu tahtomattaan villin ja kiehtovan opiskelijamaailman pyörteisiin. Vaalean, upporikkaan kaunottaren Hadleyn (Dawson's Creek - ja Criminal Minds -sarjoista tuttu Meredith Monroe) johdattelemana kokematon tulokas päätyy koettelemaan rajoja, joilta perääntyminen tuntuu pian mahdottomalta. Pääosissa: Mia Kirshner, Meredith Monroe, Dominique Swain, Scott Bairstow, Rachel True, Taye Diggs. Ohjaaja: Zoe Clarke-Williams. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (87')