perjantai 18. lokakuuta 2013

Poski poskea vasten

Poski poskea vasten

Pidin jo pitkän pähkäilyn Leijonasydämen esittelyissä -miksi edes vaivautua kirjoittamaan näistä selvästi -"ei kiitos"-leffoista -joten tän leffan kohdalla en totea muuta kuin sen -"ei kiitos" -minkä se on ansainnut. -Eli -"ei kiitos" -ja kiitos -että oli viimeinen esiteltävä.

Frances Ha

Frances Ha

Sijoittuu sentään suosikkikaupunkiini -New Yorkiin..., mutta riittääkö se houkuttimeksi teattereihin -valitettavasti ei. -Mutta -"ei" -ainoastaan leffateattereihin. -DVD:lle sitten ehkä voisi harkita draamakokoelman laajentajaksi.

Metallica: Through the Never

Metallica: Through the Never

Tätäkin voisi kyllä harkita. -Trailerin perusteella ainakin näytti tosi lupaavalta. -Onneksi niitä HP-sarjalippuja vielä riittää -niin niistä sitten upottaa yksi tähän. -Kattoo vaan milloin.

Captain Phillips

Captain Phillips

Ja tässähän on se mitä olisi huomenna tarkoitus mennä kattomaan. -Ja ei millään tahansa kokoonpanolla -vaan pitkästä aikaa koko MatoApina tiimillä. -Siitä onkin aikaa kun viimeksi koko tiimin voimin käytiin leffassa.

Turbo

Turbo

Tätähän voisi jopa harkita ihan teattereissa menevänsä. -Trailerin perusteella ainakin tosi hupaisan oloinen animaatiopätkä. -Tänään ei kuitenkaan pysty sillä muita suunnitelmia illaksi -eikä huomennakaan -sillä silloin menen kattomaan toista tänään ensi-iltaan tullutta leffaa. -Mitä -se selviää sitten ajallaan.

Leijonasydän

Leijonasydän

Tässä tuli muuten juuri mieleen sellainen seikka -että miksi en esittele ainoastaan niitä ensi-iltaleffoja jotka oikeasti kiinnostavat -ja miksi edes vaivaudun kirjoittamaan niistä joita pidän selvinä -"ei kiitos" -leffoina. -Ku ei niistä oikein saa edes sanottua muuta kuin sen -"ei kiitos". -Vai pitääkö lähteä oikein perustelemaan miksi se ei kiinnosta...? -No eiköhän se ole tullut näissä ensi-ilta blogauksissa jo aika useasti selville -ettei kotimaiset leffat juurikaan kiinnosta. -Kuten tämäkin tässä; -eipä pahemmin juuri kiinnosta -joten se -"ei kiitos" -vaan tällekin filmille.

Perjantain ensi-illat

No jopas -tänään tulee paljon leffoja ensi-iltaan. -Onneksi näkyis olevan muutama todella kiinnostavakin leffa sielä välissä. -Mitkäs ne on -se selviää sitten itse esittelyissä. -Alla otsikot...
...
  • Leijonasydän
  • Turbo
  • Captain Phillips
  • Metallica: Through the Never
  • Frances Ha
  • Poski poskea vasten