sunnuntai 25. syyskuuta 2022

Päivän ruoka + makee kuva

Taas pizzaa päivänä ruokana😲...😵‍💫...🤯... No mutta on tälle ihan pätevä selitys; -tänään nähkääs ei ole perinteistä sunnuntai saunailtaa sillä vanhemmat on matkoilla. Saunaan olen kyllä edelleen menossa vanhempien kämpillä..., mutta itekseni. Ja syömään tulin koska piti saada jotenkin aika kulumaan saunan lämpiämisen ajaksi.
Lähdinpä sitten lähihoodeilta etsimään ruokapaikkaa ja törmäsin Maunulassa sellaiseen paikkaan nimeltä -"El Torito" -jonka hieno logo toimii päivän makeena kuvana. -Mutta miksi päädyin taas ottamaan pizzan on koska tän mestan burgerit on hintaluokaltaan sitä tasoa että säikäyttää vähätuloisen.
Joops..., mutta eipä tuo kyllä lompakkoa hellinyt tuo pizzan ja juoman -joka on kuvassa vasemmalla👈 näkyvä Breezer Seltzer Lemon & Lime -niin sen yhteishinta oli yhtä iso kuin pelkän hampurilaisaterian. No mutta hampurilaisateria ja juoma olisi tullut vain vielä kalliimmaksi joten parempi näin.


BB tiputus tänään ja mun suosikki

Tämän voisi blogaista; BB tiputus tänään 😲 Joo ei mitään erikoista, kuhan vaan mainitsen ketkä on tiputuksessa, ei muuta... 😁 Eli siellä on Kirsi, Tuula, Mathias & Salla. Veikkaan että mathias tippuu (hän kun on sen verran uusi asukas), onko hän jotain sukua Matsku84:lle? 😲 ehheheheeeee 😀 Sallakin on aika uusi. Jos ohjelmaa ei ole katsonut, niin ei varmaan kiinnosta kärpäsen paskan vertaakaan 😕😂 Ja vaikka katsookin, niin mielenkiinto ei välttämättä ole sieltä korkeimmasta päästä. On ollut nimittäin vähän tylsähkö kausi. Hulkki taisi jo jotain blogata, että ei oikein kiinnosta. En nyt haulla löytänyt sitä, ja selata en jaksa. Joten jää se linkittämättä 😥😆

Ja sitten se mun suosikki; ehdottomasti Nabaz! =) On khyl hupaisa jätkä... Vaikka (mies)parturit on yleensä, noh, niitä... Mutta, ei kai sillä niin väliä, jos tykkää ihmisenä, niin antaa tykätä 😊


Nabazia ennustan/kannustan ehdottomasti voittoon! =) Laitanko euroakaan äänestykseen, no EN! :mad: Ei yksi ihminen voi vaikuttaa... Vaikka ne mitä sanoo - juuri siksihän ne sanoo että ihmiset äänestäisi. Vähän khyllä tuntuu. että tuotanto määrää äänestystuloksen, äänestää kansa mitä tahtoo... :huoh:


Minulta ei ole tullut blogauksia, koska...

Joo, perjantaina iski joku pöpö 😖 Sillon se vielä oikein näkynyt, kotiin kun tulin vasta vähän ennen kymmentä. Tai yskää oli, ja vähän kylmä. Lauantai oli pahempi - samat oireet toki, mutta pahempana. Tämä päivä (sunnuntai) on ollut parempi 😊 Enköhän huomiseen/tiistaihin mennessä ole parantanut 😇 Ellei..

...ellei pahin ole käynyt, eli että Covid-19 olisi iskenyt 😨😨 Pitää huomenna ostaa testi ja testata. Mietin jo sen (testin) ostamista etukäteen aikoja sitten, mutta ajattelin että ei se minuun iske. Olen nimittäin sairas hyvin harvoin.


Että sellaista... Ei tässä ole oikein ruokahalua ollut, niin päivän ruokia 'ei ole päässyt' blogaamaan. Blogata jaksaisin, mutta... Ei ole oikein aiheita. Toki music & lyricsin vois blogata, mutta... Se vie liikaa energiaa =( =D