lauantai 30. marraskuuta 2013

Päivän liikkuva kuva + video

Haha :D -aika hauska liikkuva kuva tehty yhestä YouTube videosta. -Alkuperäisessä videossa kuollut kaskelotti räjähtää auki työmiehen operoidessa sitä. -Liikkuvaan kuvaan on lisätty Miley Cyrus purkupallon päällä törmäämässä valaaseen. -Näyttää siltä kuin se aiheuttaisi valaan vatsan räjähtämisen. -Alla alkuperäinen video -olkaa hyvät...
...

Menneisyys

Menneisyys

Ugh -näitä -"ei kiitos" -leffoja tuntuu nyt riittävän. -Tämäkään ei kiinnosta juuri tippaakaan -eli se -"ei kiitos"-vaan tällekin.

Viimeinen rakkaus

Viimeinen rakkaus

Vaikka Michael Caine onkin LOiSTava veteraaninäyttelijä -ei se kuitenkaan tälläistä leffaa saa tehtyä kiinnostavaksi. -Joten -"ei kiitos" -vaan tälle pätkälle.

Mafieperhe

Mafieperhe

Tää on se joka TOD kiinnostaa nähdä. -Trailerin perusteella ainakin tosi hyvältä vaikuttava leffa. -Ja kyllähän nimekkäät tähdetkin -kuten Robert De Niro, Michelle Pfeiffer ja Tommy Lee Jones -houkuttelevat aina teattereihin. -Etenkin Tomppa ja De Niro. Pfeifferin ihan jokaista leffaa en menisi kattomaan.

Poutapiviä ja lihapullakuuroja 2 - 3D

Poutapiviä ja lihapullakuuroja 2 - 3D

Tää on se vähemmän kiinnostava ensi-iltaleffa. -Eli tän voi kyllä jättää teattereista näkemättäkin -ei niin must see elokuva. -Sitä paitsi -en ole nähnyt ekaakaan leffaa -joten ei niin väliä -jos jää tämäkin näkemättä. -Molemmat sitten DVD:nä animaatioleffakokoelmiin. -Sen verran kuitenkin kiinnostaa.

Isänmaallinen mies

Isänmaallinen mies

Huoh -ei voisi vähempää kiinnostaa tämä leffa. -Ei pahalla leffan tekijöitä kohtaan..., mutta ei. -On vaan sanottava se -"ei kiitos" -kun ei leffan trailerikaan oikein iskenyt. -Valitan.

Eiliset ensi-ilat

Mitäs leffoja eilen tuli ensi-iltaan...? -Ainakin kaksi kiinnostavaa -toinen TOD kiinnostava -.ja toinen vähemmän kiinnostava. -Mitkäs nämä on -selviää sitten esittely blogauksissa. -Alla otsikot...
...
  • Isänmaallinen mies
  • Poutapilviä ja lihapullakuuroja 2 -3D
  • Mafiaperhe
  • Viimeinen rakkaus
  • Menneisyys