lauantai 20. toukokuuta 2023

Päivän toinen leffa

Päivän - tai siis illan toisena leffana toimii Arskan hieman tuntemattomampi leffa - The Jayne Mansfield Story. Eipä sitten muuta kuin leffaa pyörimään. Niin ja - ARNOLD FOREVER...!!!!1111

Päivän "läjä kuvia" peli

Vieläkin jaksan hehQttaa Urban Chaos peliä 😍😍 On se vaan niin MAHTAVA!! 😎😎 Tai, noh... en ton enempää, nyt vaan laitan läjän hiAnoja kuvia 😇 Tai "hiAnoja" 😖 No jos ei ole pelannut tätä, niin aika karsealta pixeli-mössöltä tämä varmaan näyttää - varsinkin jos/kun kohta on tulossa peli tyyliin GTA 6! Tämähän on ihan eri planeetalta, vaikka paljon samaa näissä on (kadulla juoksentelu, ajaminen, nyrkeillä/aseilla pahisten tappaminen yms...)!

Edit. Niin poliisia ammun tossa yhdessä kuvassa (jos nyt edes saa selvää 😖😓😋😁), niitäkin löytyy - eli Bad Copseja 😳😳 Tässä pelataan myös rikollisella, joka tappaa poliiseja (taisin jo blogata siitä...), mutta aika erikoista että hyviksellä tapetaan niitä 😈 No GTA:ssa saattaa olla myös samaa, ei khyllä vaan tule oikein mieleen... Ei ei nyt niin hyvä 'ominaisuus' ole, mutta ihan kiva 'lisä'.

On tää MAHTI peli, paljon mielummin pelaan tätä - kun jotain GTA 6:sta?! =O =O B) B) On tossa jopa perää, koska... no jotenkin mennyt 'meh bizmoksi nämä uudemmat GTA:t =/ =/ Tai ihan hyviä pelejä ne vielä(kin) on, mutta jotenkin ei ole niin paljon intoa pelata niitä =( =( Onko tässä tulossa vanhaksi, vai..? No mutta, jos sitä tämmöistä pixeli-mössö Urban Chaosta jaksaa pelata, niin... GTA:sta vielä, en tiedä ostanko uutuutena sen - voipi olla että odotan vuoden pari =X =X No ainakin se on halvempi silloin, mutta... no ei jotenkin tosiaan ole oikein intoa =/ =/ Noh, ehkä kun trailerit/pelikuvat alkaa pyörimään - niin ehkä into kasvaa! :) Mutta sitten on vielä yksi este; jotenkin ei khyllä huvita sitä PS4:lle ostaa =( Ja eipä huvita yhden pelin takia taas PS5:sta ostaa =/ No on sille varmaan muita(kin) hyviä pelejä, kuten... noh, niin; Dead Space Remake kiinnostaa! =) Mutta sinne meneekin - tai menisi, tuskimpa ostan - sitten melkein tonni, kun ostaa konsolit ja pelit - joten... :'( :'(

Päivän leffa

Arska-leffa maratoni jatkuu Cactus Jack nimisellä lännenelokuvalla. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. Ja tietty - ARNOLD FOREVER...!!!!1111

Extra juoma

Siinä juoma kaatuu mukiin..., mutta mikä juoma? Selviää heti alla👇.
No vakkariateriani Schweppeshan se siinä. Tykkään tosin enemmän siitä missä on se keltainen etiketti..., mutta kyllä tätäkin juo.

Extra ruoka

Kotona sitten ruoaksi luvassa Spare Ribsejä ja lisukkeena Jalopeño Coleslawta. Dippinä ribseille Valio täyteläinen Viiliin sekoitettu Taffel American Dippi. Taustalla näkyy myös juoma..., mutta siitä sitten erikseen omassa blogauksessaan. 

Päivän jälkiruoka (by Tontsa)

Siinäpä se seisoo, tämän päivän jälkiruoka 😊😋 Ei kait sitten muuta kun esittelemään, eipä näistä paljoa ole sanottavaa - paitsi että hyviä oli 😇 Tai toki tosta Geishasta voisi jotain sanoa, ei khyllä mitään erikoista - aika 'tylsä' se oli 😕 Mutta, uutuus se oli! 😎 Tai itse en ole ainakaan aikasemmin törmännyt tohon, ei tossa khyllä lukenut "uutuus" - mutta en ole ennen tosiaan nähnyt... Ja nyt niitä oli iso läjä! Joskus puhuin "floppi" karkeista, tämä tuntuu vähän kaatuvan samaan 😖 Eli kohta tätä saa jostain halpahalleista johonkin 1,00e hintaan... Niin valitettavasti käy monelle herkulle, ei uutuudet oikein menesty 😞 Kaikki luottaa vanhoihin tuttuihin, itse olen aika samanlainen... Mutta khyllä mä kokeilen uutuuksia aika helposti, mutta... flopeiksi ne tosiaan yleensä päätyy 😨


Joo, eli löytyy/löytyi Fazer: Mässä Yx ja Fasu Pala geisha - ihan hyviä oli! :) Varsinkin tuttu 'mässä yx', mutta... no geisha oli vähän 'meh bizmo =/ En tule sitä varmaan jatkossa enään ostamaan, ellei se tosiaan jollain yhden euron hinnalla lähde...

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä se ruoka seisoo, juuston viipaleet on heitetty päälle - ne voi hyvää 'sivumakua' 😇😋 Juomakin kaatuu hiAnosti, muttei labelin arvoisesti 😓😋😁


Ihan hyvä sapuska oli, vaikka... no aika 'tylsä' =/ Esim. Lasagnetto tai makaroonilaatikko, on (paljon?) parempia =) Tai en nyt tiedä onko ne nyt 'paljon' parempia, mutta tosi hyviä ne on (varsinkin lasagnetto)! B) Mutta, vaihtelu virkistää - sen takia tein tätä, enpä ole tosiaan pitkään aikaan tehnyt... Noh, nyt ei tarvi enään 'siihen' kuukauteen tehdä...

Päivän jälkiruoka

Paninille jälkiruoaksi lähti tollaset Dumle Crunchy ja Tupla Kingsize patukat. Eipä kait muuta lisättävää. Kohti extra ruokaa.

Päivän juoma(t)

Aamupäivällä ennen kaupungille lähtöä maistoin eilen tekemääni Butterscotch Sweets ja Saarenmaa Vodka sekoitusta ja oli kyllä aivan h3mmetin hyvää🤩...😋...🤗... Ehdottomasti teen lisää isompaan pulloon joku kerta.
Sitten kaverin luona vieraillessa kaveri tarjosi tollasen Pepsi Max Mangon mikä oli ihan hyvää sekin.

Päivän ruoka

Tulossa vielä extra ruoka nimittäin syön vielä kotona leffan ääressä jotain - selviää sitten siinä extra ruoka blogauksessa. Mutta tänään kaupungille mentäessä ostin Herttoniemen R-kioskilta tollasen Mozzarella-kana paninin. Eipä kait muuta lisättävää.

Itävalta vs Suomi: 1-3

Ai-ai - Leijonien🦁 voittoputki jatkuu kun päihitettiin Itävalta pistein 1-3. Hieno homma - jatkaa samaan malliin😎.

Jääkiekon MM-kisat 2023: Itävalta vs Suomi

Tänään päästään ihan kohtapuolin jännittämään Itävalta🇦🇹 vs Suomi🇫🇮 ottelua. Onnea Leijonille🦁 illan peliin. 

Ruoka ostosten esittely

Enpä muista koska olisin viimeksi tehnyt tämän - eli, Pasta Bolognesen 😇 Tai ainakaan, että olisin blogannut siitä - olen tainnut vaan tehdä, blogaamatta! Mikä on vähän outoa, koska..?! No onhan tämä ihan kunnon ruoka 😎 Aika helppo ja nopea vaan, mutta... no ei sitä katso! 😊 Vaikka juuri vähän aikaa sitten sanoin, että "mitä kauemmin ruokaa tekee, sen parempaa se on", tjs shittiä 😋😁 Mutta tämä on khyllä maukas ruoka, Hulkin kanssa tehtiin tätä tosi usein (kun asuttiin yhdessä...)!

Ei kait sitten muuta, kun esittelemään ainekset... Eli Rainbow Formaggio JuustopastakastikeKotimaista Sika-nauta jauheliha rasvaa 23% ja Barilla Spaghetti N.5. Päälle heitän vielä eiliseltä jäänyttä juustoa ja juomana toimii Hartwall Limonadi Omena.

Edit. Tiedot löytyy taas toisesta blogista(kin...)!


Ihan hyvä setti siis tiedossa, ja tulossa =) Khyllä... kelpaa... TOD!! B)

Päivän makee kuva

Tämä on jo ollut pitemmän aikaa näytillä Tennispalatsissa..., mutta nyt vasta tuli otettua kuva siitä. Tennari nimittäin mainostaa uusia Luxe salejaan aika h3mmetin makeella kuvalla. Suurena dinosaurusten ystävänä tykkään TODella paljon🥰.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Police Academy 5: Assigment: Miami Beach..., Käsi joka kehtoa keinuttaa ja The Ice Road tuttu Matt McCouy täyttää tänään 67-vuotta. Elokuvista The Shawshank Redemption ja The Phantom - Mustanaamio tuttu David Proval täyttää tänään 81-vuotta. Elokuvista Out of Time ja 2012 tuttu John Billingsley täyttää tänään 63-vuotta. Elokuvista Beverly Hills Cop ja Courage Under Fire tuttu Bronson Pinchot täyttää tänään 64-vuotta. Elokuvista Tea With Mussolini..., Stuck on You ja Burlesque tuttu Cher täyttää tänään 77-vuotta. Sarjasta Game of Thrones ja elokuvasta Batman Begins tuttu Jack Gleeson täyttää tänään 31-vuotta. Elokuvista Ghost..., 6. päivä ja The Belko Experiment tuttu Tony Goldwyn täyttää tänään 63-vuotta. Sitten vielä elokuvista Live Free or Die Hard ja Hitman tuttu Timothy Olyphant täyttää tänään 55-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.