lauantai 20. toukokuuta 2023

Päivän "läjä kuvia" peli

Vieläkin jaksan hehQttaa Urban Chaos peliä 😍😍 On se vaan niin MAHTAVA!! 😎😎 Tai, noh... en ton enempää, nyt vaan laitan läjän hiAnoja kuvia 😇 Tai "hiAnoja" 😖 No jos ei ole pelannut tätä, niin aika karsealta pixeli-mössöltä tämä varmaan näyttää - varsinkin jos/kun kohta on tulossa peli tyyliin GTA 6! Tämähän on ihan eri planeetalta, vaikka paljon samaa näissä on (kadulla juoksentelu, ajaminen, nyrkeillä/aseilla pahisten tappaminen yms...)!

Edit. Niin poliisia ammun tossa yhdessä kuvassa (jos nyt edes saa selvää 😖😓😋😁), niitäkin löytyy - eli Bad Copseja 😳😳 Tässä pelataan myös rikollisella, joka tappaa poliiseja (taisin jo blogata siitä...), mutta aika erikoista että hyviksellä tapetaan niitä 😈 No GTA:ssa saattaa olla myös samaa, ei khyllä vaan tule oikein mieleen... Ei ei nyt niin hyvä 'ominaisuus' ole, mutta ihan kiva 'lisä'.

On tää MAHTI peli, paljon mielummin pelaan tätä - kun jotain GTA 6:sta?! =O =O B) B) On tossa jopa perää, koska... no jotenkin mennyt 'meh bizmoksi nämä uudemmat GTA:t =/ =/ Tai ihan hyviä pelejä ne vielä(kin) on, mutta jotenkin ei ole niin paljon intoa pelata niitä =( =( Onko tässä tulossa vanhaksi, vai..? No mutta, jos sitä tämmöistä pixeli-mössö Urban Chaosta jaksaa pelata, niin... GTA:sta vielä, en tiedä ostanko uutuutena sen - voipi olla että odotan vuoden pari =X =X No ainakin se on halvempi silloin, mutta... no ei jotenkin tosiaan ole oikein intoa =/ =/ Noh, ehkä kun trailerit/pelikuvat alkaa pyörimään - niin ehkä into kasvaa! :) Mutta sitten on vielä yksi este; jotenkin ei khyllä huvita sitä PS4:lle ostaa =( Ja eipä huvita yhden pelin takia taas PS5:sta ostaa =/ No on sille varmaan muita(kin) hyviä pelejä, kuten... noh, niin; Dead Space Remake kiinnostaa! =) Mutta sinne meneekin - tai menisi, tuskimpa ostan - sitten melkein tonni, kun ostaa konsolit ja pelit - joten... :'( :'(

Ei kommentteja: