torstai 20. joulukuuta 2007

Typyjoulukalenterin 20. luukku!

Taasko typy yrittää itse avata luukkua sisäpuolelta :o? Eihän semmonen nyt käy päinsä :x! No onneksi apu on lähellä :saint:... :D!
Mutta eihän typy yritäkkään avata luukkua, vaan paketoida herkkujaan luukun suojassa :o! No kyllä TOD kelpaa auttaa solmun teossa :saint:, sillä samalla saa helposti suoritettua roppakaupalla cop-a-feeliä ;)... B)... =)... :D! Ja jos on siinä hommassa tarpeeksi taidokas B), niin paketin sulkeminen vaihtuu pian sen ja vähän muunkin auki repimiseen ja esille ottamiseen ja lopulta you know what:iin ;)... =)... :D! Ja sitten voidaankin taas pistää paketti uudestaan kasaan jotta, sen voi taas repiä auki ja sitten taas... :D! Jouluhan on hetkessä ohi :'(... :D!

Kuulemma näytän Jack Blackiltä B)


Olin eilen yhessä baarissa viettämässä erään kaverini synttäreitä. Sielä sitten eräs tyttö totesi, että näytän aivan Jack Blackiltä. -Harmi, etten ole tänään pitempää koneella -lähden kohta tyttöystävän tykö Masalaan. Olisin kommentoidessa voinut olla Jack Black tänään.
...

Jaak... Hul... John Belush... Timbala... Raph... Jack Black. -Aika pitkä liuta kaksoisolentoja B).
...

Kuin kaksi marjaa (MatoApinan Hulk / Jack Black) -kuva

Hyviä leffoja telkusta

(Gremlins)

Kauhuelokuva herttaisesta pikkuotuksesta, joka tekee esikaupunkiperheen elämästä painajaisen. Ohjaaja: Joe Dante, USA, 1984. (102'). Pääosissa: Hoyt Axton, Zach Calligan, Phoebe Cates, Scott Brady, Polly Hollyday, Glynn Turman. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Kyllä on kelpo kauhukomedia, mutta DVD kokoelmista kun löytyy, niin väliin jääkööt. Mainiona vuotena valmistunut -1984.
...

(Daylight, USA 1996, 110')

Ohjaaja: Rob Cohen. Pääosissa: Sylvester Stallone, Amy Brenneman, Viggo Mortensen. Jännityselokuvassa joukko ihmisiä yrittää selviytyä hengissä ulos luhistuneesta maantietunnelista keskellä New Yorkia.
...
Tämäkin on tosi viihdyttävä leffa, jonka voisi hyvin katsoa, mutta kun sekin löytyy kokoelmista -VHS sellaisesta, niin jää tämäkin nyt katsomatta.

Törkytorstain ohjelmat


(South Park)

Kausi 9, jakso 13/14: Vapauttakaa Willzyx. Pojat kohtaavat akvaarionäytöksessä puhuvan Willzyx-valaan ja päättävät palauttaa sen kotiinsa kuuhun.
...

TOD hauska jakso luvassa. -Takaan hyvät naurut ;). -Entäpä sitten illan toisessa törkytorstain ohjelmassa...
...

(Häiritsevä tekijä)

Sarja jää tauolle. 27.12. alkaa Ron Jeremy ja himmeet tähdet. Tässä jaksossa kilpailijoita häiritään pissaleikeillä, gyroskoopilla ja maalipyssyllä. Voittajaa odottaa enemmän tai vähemmän ehjä Ford Mustang.
...

Että sellasta luvassa. No, taitaa nyt kuitenkin jäädä katsomatta sillä oli sitä muuta katsottavaa illalla.

(Lost)

Kausi 3, jakso 19/22: Tyrmä. Locken ja toisen selviytyneen elämien väliltä löytyy yhteys.
...
Tänään ei valitettavasti kerkee -paljon muuta katottavaa illalla.