torstai 24. kesäkuuta 2010

Blog Closed

Ja nyt ihan tosissaan -blog closed minun (Hulk) osaltani. -Vaikka lähtöön onkin vielä hyvin aikaa niin nyt anyways pitää keskittyä sitten sen tekoon. -Koneella vaan aika vierähtää nopeasti ja sitten onkin jo kiire. -Se on moro nyt.

Päivän "juhannus" typy

Juhannuksena sanalla -"kuuma" on taas monta merkitystä. -Kuuma -helteinen ilma, kuuma kokko, kuuma sauna -ja kuuma typy. -Vielä kerran kaikki: -HYVÄÄ JUHANNUSTA...!!!!!!111111

Päivän "juhannus" liikkuva kuva

Juhannus liikkuvaksi kuvaksi löytyi tollanen liekehtivä nuotio. -Ei muuta kuin vaahtokarkkia tikkuun ja paistamaan sitä notskissa.

Päivän "juhannus" kuva

Tollanen hauska juhannus aiheinen sarjakuva löytyi päivän kuvaksi. -Tarviikohan tähän muuta -annetaan kuvan hoitaa hauskuutus.

Päivän "juhannus" makee kuva

Makeeksi kuvaksi pistetään totta kai juhannuskokko. Ainahan isot liekit on makeita -Ja siinä vasta onkin komiat liekit -kuvan kokossa.

♪♫♫♪♪♪ HAUSKAA JUHANNUSTA ♪♫♫♪♪♪

Se siitä kioskin sulkemisesta. -Suljen tosin taas piakoin -avasin vain toivottaakseni: -HAUSKAA JUHANNUSTA...!!!!!!11111111111 -Tässähän kerkiää vielä blogaista seuraavat juhannus otsikotkin -taisin tosiaan sulkea kioskin liian aikasin.
...

  • Päivän "juhannus" makee kuva
  • Päivän "juhannus" kuva
  • Päivän "juhannus" liikkuva kuva
Vaikka nyt onkin nuo Matskun futaajatypyt niin PAkKOhan se on pistää myös juhannus typy.

Hulk is closin'

Hjoops. -Omalta osaltani suljen nyt siis kioskin ja palaan vasta sunnuntaina -ja maanantaina luultavasti lähden taas toiselle mökille ja viivyn sielä viikon verran. -Mutta kioski on nyt ainakin ensi sunnuntaihin asti kiinni -riippuu milloin kotiudun tältä ekalta mökiltä. -Jos sunnuntaina myöhään -niin sitten luultavasti kioski on vielä pitempää suljettunä ja palaan kuvioihin sitten vasta heinäkuun puolella. -Sehän on kesäkuun viimeistä viikkoa kun vietän tällä toisella mökillä. -Hjoops -että sellaista tärkeää tietoa.

Jussiksi mökille

Joo -huomenna -siis tänään päivemmällä ei kerkiä ajatella blogia ynnä muita sillä pitää vielä hoitaa viimeisimpiä pakkailuja mökkiä varten. -Lähden nimittäin huomenissa... (???) -siis illemmalla tänään -jussiksi mökille. -Ja se tarkoittaa sitä..., että --no..., eiköhän selvitetä sekin omassa blogauksessaan...?

F.r.i.e.n.d.s. / The Simpsons

Blogaan tänään TV-ohjelmat jo nyt koska aamulla sitten on muuta ajateltavaa kuin blogi..., mutta siitä sitten enemmän erillisessä blogauksessa. -Nyt siis TV-ohjelmiin -ja ekana olisi Frendit -mitäs niissä olisi tänään luvassa...?
...
Tuplakemut. Mitä tehdä, kun syntymäpäiväsankari-Rachelin avioeroon ajautuneet vanhemmat tulevat onnittelukäynnille, mutta eivät saa tavata toisiaan?
...
Kuulostaapa hauskalta. -Entäpä sitten illan Simpsoneissa..., mitäs niissä olisi tänään luvassa...?
...

Perhe Riossa. Amerikkalainen piirrossarja. Simpsonit lähtevät Rio de Janeiroon etsimään Lisan kummipoikaa, johon ei ole saatu yhteyttä. Vieras kaupunki on vaaroja tulvillaan!
...
Kuulostaapa hauskalta..., mutta jää nyt tältä illalta minun (Hulk) osalta katsomatta -kuten myös Frendit. -Mutta sille selvitys erillisessä blogauksessa.

Jalkapallon MM 2010 typyäänestys: 14. alkulohkopäivä

Tänään pelataan kaksi F-lohkon ottelua:


ITALIA

Sekä kaksi E-lohkon ottelua:


JAPANI

Sitten vaan kaikki kipin kapin äänestämään tätä tai joukkueiden nimissä olevaa linkkiä klikkamalla! Omat ääneni menevät Paraguaylle, Italialle, Hollannille ja Japanille :p! Aikaa on 26. päivään saakka eli vain kaksi vuorokautta!!