perjantai 25. tammikuuta 2008

Good Night

Näin taas painutaan pehkuihin vanhaa kierrättäen -tälläkertaa tollanen kuva, muistattekos tollasta? -Joops. -No mitäs tässä vanhoja muistelemaan, vaan ei muuta kuin nukkumaan vaan, eli se on hyvää yötä ja MO!

Hyvänyönkuva taas kierrätykseen


Ja kyvastahan näkee mikä kuva on luvassa. -Myöskin ainakin 10 kertaa blogissamme esiintynyt hyvänyönkuva nyt jälleen kerran käyttöön. Eipä vaan aina jaksa etsiä niitä uusia |O.
...

Recyclin a "Good Night" -pic -kuva

Perjantain typy(t)!


Jahas :p, mitäs typy oikein vetää suullaan :x?!?!? Noh, ei muuta kun B)...


Nonih, this is what I'm talking about =), typy vetää toista typyä vähän three someen *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta parilla tapaa toi typy voi khyllä kusauttaa koko homman :'(... :x, no se vetää jonku miehenkin mukaan *puke* :|, tai kahle on merkki että toi typy tykkää sellasesta toiminnasta :|... |O... :'(, mutta, noh, khyllä tommosen typyn takia voi uhrautua vaikka roikkumaan koukkujen (:p... :D) kanssa lentokoneesta pää alaspäin asfalttia pitkin =)... :o... :/... :'(, FUCK YEAH B)/noH :'(, joopS :p, EHEHEHEEEEeeeee :D!


Noniin :saint:, onko koukut ja kone valmiina lähtöön =), FUCK YEAH/TOD noH :|... :'(, joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!

Oscarin naisehdokkaat vasta sunnuntaina

Siirtyy kyllä sunnuntaille nuo. Tänään ei jaksa ruveta väsäilemään viidestä pääosan näyttelijästä -ja viidestä sivuosan näyttelijästä jokaisesta erillistä blogausta. -Ei vaan jaksa. -Ja lauantaina on ensinnäkin muuta ohjelmaa ja illalla vietän aikaa tyttöystävän kaa. -Joten sunnuntaiksi vaan tämä projekti.

Päivän makee kuva


Vaikka Matskun pistämä vuoristoratakuva olisi kelvannut päivän makeeksi kuvaksi -se ei kuitenkaan ollut, niin tässä se sitten tulee. -Tollanen makee "Captain USA" Monster Truck löytyi. -Tollasenha vois vuokrata autoks siel Nykki reissulla B).

Passi kuntoon hyvissä ajoin!

New Yorkiin matkuastaessa tosiaan tarvii passin, joten sen kunnossa oleminen kannattaa tarkistaa mielummin ajoissa kuin liian myöhään.

1. Voimassaoloaika: Tarkistakaa että passi ei vanhene ennen matkan alkua (joskus heinä-elokuussa). Passi saa vissiin vanheta matkan aikana (koska maahan tullessa saa siihen leiman), mutta ei sitä ennen, joten siinä tapauksessa se pitää uusia hyvissä ajoin.

2. Koneellisesti luettava osa: Kuvassa ympyröity pari riviä kirjaimia, numeroita ja kulmasulkeita eli koneen lukema osa on pakollinen USA:han matkustettaessa. Omasta vuonna 1999 myönnetystä passistani sellanen löytyy, joten jos teidän on myönnetty samana vuonna tai myöhemmin, niin pitäis löytyä. Muussa tapauksessa mars mars hankkimaan uutta poliisilta.

Passi ja hammasharja: Check... eiku eihän vielä hammasharjaa kannata pakata :D!

Päivän kuva + hauskan tuntuinen elokuva


Päivän kuva löytyy tänään elokuvasta -Meet the Spartans, joka on Scary Movie tapainen komedia, jossa tehdään pääosin pilaa elokuvasta 300 -ja sivussa mm. Transformersista, Ghost Rideristä ja Spider-Manista. Tollanen hauska kuva löytyi elokuvan kotisivuilta, jossa lisää kuvia galleriassa. -Trailerikin näytti ihan hauskalta. -Pistän sen tohon alas...
...

Meet the Spartans -Traileri


Six Flags Great Adventure vuoristorataesittely: Osa 1

MatoApinan yhteisen New York matkan matkakuume on ainakin itseeni iskenyt jo todella pahasti, vaikka matkaan on vielä ainakin puoli vuotta, joten päätinpä aloittaa joka perjantaisen vuoristoratojen esittelysarjan B)! Tarkoitus nimittäin olisi matkalla käyttää ainakin yksi päivä New Jerseyn osavaltiossa sijaitsevassa Six Flags Great Adventure -huvipuistossa riehumiseen, joten mikäpä parempi tapa levittää matkakuumetta :D, kuin kertoa vähän jotain jokaisesta puiston lukuisista Suomeen verrattuna massiivisista vuoristoradoista ja samalla etsiä YouTubesta sen kyydistä kuvattu video? Aloitetaan suoraan siitä suurimmasta, nopeimmasta ja varmasti myös hurjimmasta, nimittäin Kingda Ka -nimisestä maailmanennätysvuoristoradasta. Kyseessä on tällä hetkellä maailman korkein ja nopein vuoristorata! Se kiihtyy hydraulisten moottorien avulla nollasta 206 kilometriin tunnissa vain 3,5 sekunnissa ja nousee pystysyoraan 139 metrin korkeuteen. Eli toisin sanoen HOLY FUCKING SHIT mikä ajelu on luvassa!!! Tuollaista ei koeta ihan joka päivä tai joka paikassa, joten en millään malta odottaa sitä =)!

Tätä ei löydy VHS kokoelmista...

(The Hours/USA 2002, 110')

Michael Cunninghamin romaaniin perustuva draama kolmesta eri vuosikymmenellä eläneestä naisesta, joiden elämään Virginia Woolfin Mrs Dalloway -teos on vaikuttanut suuresti. Ohjaaja: Stephen Daldry. Pääosissa: Meryl Streep, Nicole Kidman, Julianne Moore. Lapsille sopimattomia kohtauksia.
...
Joops. -Tätä ei löydy VHS kokoelmista -niin, omista -kämppiksen leffoista kylläkin, joten mikäli mielii katsoa -sieltä vaan sitten lainaamaan.

Eikös Resident Evil leffat löydy kaikkilta?


Minulta ainakin löytyy molemmat VHS leffoina ja Matskultakin molemmat DVD:nä (kuva). -Eikös Tontsaltakin ainakin tuo ykkös Residentti löydy. Selasinpa listaa -ei ollut merkitty. Tai sitten en vaan huomannut.

(Simpsons)


Kausi 15, jakso 20/22: Julkea takapuoli. Bartin paljas takapuoli koulun aasikilpailussa saa aikaan sen, että koko perhe julistetaan epäamerikkalaiseksi ja Simpsonit pakenevat Ranskaan.
...
No nyt kyllä kuulostaa tutulta ja oli kyllä eilinenkin jakso sittenkin nähty -ei vaan sepitys kertonut mitään, mutta tämä kyllä kertoo ja paljon. -Mutta silti katsottava. Kuitenkin hyvä jakso luvassa.

Taas yksi, mikä löytyy VHS kokoelmista...

(Resident Evil)

Toimintatrillerin pääosassa nähdään supermallimaailmasta näyttelijätähdeksi ponnahtanut Milla Jovovich (Fifth Element - puuttuva tekijä, Jeanne D'Arc). Ylikansallinen biotekniikan ja lääkealan yritys Umbrella Corporation kärähtää biologisten aseiden kehittelystä karmeimmalla mahdollisella tavalla, kun heidän luomansa tappava virus karkaa salaisesta laboratoriosta. Kommandojoukoilla on kolme tuntia aikaa pelastaa tilanne. Joukot joutuvat vastaamaan aivan uuteen haasteeseen, kun viruksen todelliset ominaisuudet alkavat selvitä. Keskeisissä rooleissa nähdään myös Michelle Rodriguez (Lost, S.W.A.T.), Eric Mabius (Ruma Betty, L-koodi) ja James Purefoy (Rooma). Pääosissa: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Eric Mabius, James Purefoy, Martin Crewes. Ohjaaja: Paul W.S. Anderson. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (96') Uusinta.
...
No näitähän puskee nyt telkusta näitä VHS kokoelmista löytyviä leffoja. -Tämäkin tässä. Väliin jää tämäkin muiden tavoin. -Tästä tulikin mieleen..., -no, erillinen blogaus.

Lara Croft -Tomb Raider telkusta

(Lara Croft: Tomb Raider)

Viikonlopun leffaputken tähti Angelina Jolie esittää pääosaa toiminnantäyteisessä seikkailussa, joka marssittaa kameran eteen sankaritar Lara Croftin, Indiana Jonesin ja James Bondin huippukunnossa olevan risteytyksen. Tuhattaitoinen Croft paljastaa kadonneita valtakuntia, löytää mittaamattomia aarteita ja pakottaa rikolliset aisoihin. Nyt seikkailijattaren isän (Jon Voight) salattu menneisyys vie tämän kohtaamaan elämänsä suurimman haasteen, joka kasvaa mantereelta toiselle ulottuvaksi kujanjuoksuksi. Tomb Raider on kaikkien aikojen menestynein naisen pääosittama toimintaseikkailuelokuva. Pääosissa: Angelina Jolie, Jon Voight, Iain Glen, Noah Taylor, Daniel Craig. Ohjaaja: Simon West. (96') Uusinta.
...
No tämähän minulta löytyy VHS leffoista ja Matskuhan minulle tiistaina ehdotti, että hankkisin Lara Croft DVD boxin, missä molemmat Lara leffat, joten eiköhän jää telkusta katsomatta?

Steve Martin mustassa komediassa...

(Novocaine)

Mustan huumorin ryydittämässä komediassa menestyvä hammaslääkäri rakastuu kuolettavasti uuteen potilaaseensa ja hänen hyvin järjestetty elämänsä muuttuu kaaokseksi. Ohjaaja: David Atkins, USA 2001, 91'. Pääosissa: Steve Martin, Helena Bonham Carter, Laura Dern, Scott Caan, Keith David, Lynne Thigpen. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Steve Martin komedia, mutta kuvassa komeilee näyttelijä Kevin Bacon -WHAT?? -No sille on kyllä selitys, sillä herra Bacon esiintyy leffassa sivuroolissa, mikä on aika hassu, sillä miestä ei mainitä missään leffan näyttelijälistassa tai vastaavassa. Lopputeksteissä en muista nähneeni ainakaan. -No mutta mitä itse leffaan, VHS kokoelmista löytyy ja täten jää katsomatta.