tiistai 22. toukokuuta 2007

Klikattava hyvänyön miniklip


Joops. -Pikkasen väsynyt tosta matkajankutuksesta, että taidampa tästä mennä pettyneenä nukkumaan, ku omat suunnitelmat ja haaveet ei toteudukkaan halutusti. -Buhuuuu . -So unfair. -Joop. Se on sit vaan hyvää yötä ja MO!

Hulk: Joo, mä ehkä katon paljon leffoja, mutta...


Niin. Jatketaanpa siitä mihin jäätiin. -Joo-o. Saatan ehkä katsoakkin paljon leffoja, mutta se ei tarkoita sitä, että olisin joku hemmetin no lifettäjä joka ei muuta teekkään kuin katsoo leffoja. -Ja en TODellakaan halua tulla selliaseksi. -Kuvittele nyt itsesi kuvan henkilöksi. -Siinä on hyvä esimerkki mitä käy, jos ei tee muuta kuin dataa ja katsoo telkkaria. Minä ainakin haluan nähdä maailmaa. -Ja elokuvia kerkeen sit taas katsoa matkan jälkeen ja en TOD tarvitse mitään kotiteatteria. Osaan nauttia elokuvasta ilmankin mitään Dolby Surround äänitehosteita ja isompaa kuvaa.

Mun vuoro ihmetellä <3... =)... B)... :p... :D!


Joo en khyllä tajua miksei/mikset Hulk osta isoa TV:tä ja kotiteatteria huonesees (tai edes toista) :x, (aika) halvalla kun lähtee (n.400€...) ja leffoja kun katot lähes joka päivä, PALJON parempia kun ne on kunnon/paremmilla laitteilla <3, TOD! Eli khyllä mä sinuna ostaisin ison TV:n ja kotiteatterin ;)... <3... =)... B), varsinkin jos/kun matka siirtyi ensi kesään johon mennessä ehit säästää puuttuvat rahat :), kait :/, no matkan jälkeen ainakin noi jos jää rahaa <3...


Laitteet ROCKS <3...

Päivän pilanimi


Täysin järjetön väkivaltaleffa -Kellopeliappelsiini saa viellä järjettömämmän pilanimen...

...


Kellopeliappelsiini......................Kenopeliappelsiini

Nyc chat, part, öööööö :x, dont know :'(... :p... :D!


Vieläkin siis jatkuu :x, vaikka eikö tämä nyt aika selvää ole/pitäisi olla, mä kun oon suunnitellu laitteita ikuisuuden enkä aio tänä kesänä tulla/mennä ja kolmisteen on TOD paljon kivempaa <3... =).... B), FUCK YEAH :D, niin eikö tämä nyt ole aika H3LVETIN (:D) selvää että ensi kesänä vasta (paitsi jos tulee "kunnon" syy, mitäs tuskin tulee, mikä nyt tuli/on :'(... <3... =)... B)... :D)! Joo ja mitä chatteihin :)... :p... :D, minä menisin yksin :x, BUAHAHAHAAAAAAAAAAaaaaaaa (joo "vitsillähän" se oli...) :D! Tosiaan ens kesänä Hulkilla ja meillä (tai tiedä sitten Matskusta jos sille tulee isoja laite ostoksia eteen...) olisi enemmän rahaa tuhlattavaksi <3... Joo "epävirallisen" sopimuksen voi/voin tosiaan tehdä :), mutta jos kuolema tai vakava onnettomuus noutaa niin :'( (<---hikipisara :D)! Joo Hulkilla tosiaan ois jo maailmanympärimatkaan rahaa <3... :D, mikä törsäys unelma se olisikaan B)... Joo Hulkkia tarkotin tolla ja mitä leffailtoihin, Syksyllä jatkuu taas äitin shitit (:D) joten sillon pääsee taas pitämään, littuTV:n kera <3... =)... B), matkan takia sitä tuskin sillon enään saisi :/... :'(, mutta tärkein seuraava ostos tässä khyllä on uusi kone jonka takia EN TOD ole mihinkään matkaan lähdössä :|, F.E.A.R:it pyörimään (sekä kohta tuleva BioShock) tänä kesänä <3... =)... B), FUCK YEAH :D, ensi kesänä sitten matka :), kotona jo ollessa ne PAKOlliset (:D) eli uusi kone ja littuTV, sekä tietenkin tilillä #&%£$!* (:D) rahaa <3.... =)... B), FUCK YEAH :D!

Tiistain typy!


Eilen ollessani estyneenä multa kaivattiin "basic alaston" typyä, jolla on "Isot tissit jne." Tota alaston osuutta en kehtaa ihan kirjaimellisesti täyttää :ashamed:... :D, mutta isot tissit toive kyllä tuli täytettyä B). Tosta on vaikea enään pistää isommaks ilman että alkaa jo vähän niinku pukettamaan (:D) :x... :D!

Päätöstuskia minullakin


Niin. Onhan minullakin sellasia mostehankintoja, kuten esim. CSI boxit, jotka olis tosi kiva saada hankittua ja säästötilillä olis vaikka kaikkiin tuotantokausiin rahaa. -Mutta ne ovat matkaa varten kerättyjä rahoja ja sitten pistän sen matkan etusijallle ja annan CSI boxien odottaa. -Jos ajattelisin sillä logikalla, että viihde ensin sitten vasta matka, olisin ajat sitten tuhlannut kaikki säästöni boxeihin ja ihmettelisin ensikesänä miksei ole varaa matkustaa. Ja mä kun en käy töissä opiskeluiden lisäksi -siis ihan vakituisessa, niin mulla on sit kiva kerätä ensi vuonna uudestaan matkarahat ja sit päästäisiin vata 3-4 vuoden päästä reissuun ja mähän en niin kauaan odottele. -Ja on muuten aika epistä, että me -minä ja Matsku, jotka oltaisiin jo nyt kesänä valmiitä lähtemään -ainakin minä, joudutaan sun ostohalujen takia lykkäämään ku kahdestaankaan ei haluta matkustaa saati yksin. -Ei me nyt sun pillin tahdissa tanssita. -Ainoo sit, jos Matskulle tulee joku oikea syy olla lähtemättä -mä oon jo nimittäin täysin varma lähdöstä, niin sit pitää siirtää ensi kesään. -Ja oikealla syyllä tarkoitan jotain todellä elämän tärkeää, mitä ei voi missään tapauksessa peruuttaa tai lykätä, enkä mitään -"litteä laajakuva TV ekana" -syytä.

Päivän skootterimuistutus

Mahtaako Tontsalta löytyä sensuroitua skootterikuvaa, jonka voisi pistää näytille blogiin? -Sitä nimittäin vähän kaivattaisiin täällä. -Jos mitenkään jaksaisit, olis tosi kiva.

Päivän automuistutus

Nää muistutukset on khyl aina niin ihQi ku näihin keksii aina jotain sanottavaa, muuta kuin että -"Tontsalta kaivattais taas päivän autokuvaa" -tai "tässä ois Tontsalle päivän automuistutus". -Joo, eli sitä autoa kaivattaisiin. -Tööt!!

(24)

03:00 - 04:00. Väärennetty hätäsanoma diplomaatteja kuljettavasta lentokoneesta, jonka Jackin sanotaan kaapanneen antaa ilmavoimille oikeuden sen tuhoamiseen kaikkine matkustajineen.
...
Taas missaan yhden tunnin vuorokaudesta.

Typy -ja miesmuistutus samassa


No se on sitten nähtävästi Matskun vuoro kuitenkin tänään pistää päivän typy -selvisi edellisessä blogauksessa. -Olkoon sit niin. -Mutta Tontsalta sensijaan odotellaan päivän miestä. Sen "panemisessa" ei tartte vuorotella :x...:D.

Eli kenenkäs vuoro se on pistää typy?


Nyt kun tapahtui eilen sellanen vuoron vaihdos typyjen "panossa" (:D), niin onko se nyt sitten taas minun vuoroni vai "panna" (2x :D)? -Pistän typyn vasta saatuani vastauksen, etten sitten pistäkkään toisen vuorolla.

Noobie Hulk tarttis neuvoa :ashamed:...:D




Joops, elikkäh: -Osaatte varmaan fiksumpina tietsikan käyttäjinä kertoa, että miten tuon hakupalkin alle ilmestyvän listan kaikista hakusanoista mitä on tullu käytettyä, saisi tyhjennettyä. -Niinku siltä varalta, että joku vieras käyttäjä ei sit vahingossa näkis millä kaiken maailman sivuilla sitä on tullut käytyä. -Meitsi osaa vaan poistaa sivuhistoriat, mutta se ei vielä pelasta minua jäämästä joku päivä kiinni. -Katos ku riittää ku painaa jonkun kirjaimen jolla tämä kyseisen *kröhöm* hakusana alkaa, ja sit huomaa et -"kappas -B -niinkuin Blow Job", tai muuta yhtä hienoa. -Enpä halua että sellasta sattuu, joten olisi kiva tietää kuinka toi tyhjennetään.