perjantai 3. syyskuuta 2010

Päivän liikkuva kuva

Hauska -"hauista esittelevä mies" -liikkuva kuva -joten olihan se poimittava blogin päivän liikkuvaksi kuvaksi. -Mjoops -eipä kait tähän oikein muuta tartte lisätä.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Vampires Suck

Ehkä voisi DVD:lle säästää tämän elokuvan. -Vaikka näyttääkin olevan Scary Movie tyylinen parodialeffa -eipä nyt kuitenkaan houkuttele. -Kuitenkin tuottaa vain pettymyksen -kuten tekivät -Meet the Spartans ja -Epic Movie.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Submarino

Ei edes julistetta löytynyt. -V|ttu mitä paskaa. -TOD halua nähdä moista leffaa. -Eli -"ei kiitos" vaan tällekin.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Salt

Tulipa sitten tämän kaverin kanssa jonka tapasin kaupungissa -käytyä katsomassa tämä ihan kelpo actionpläjäykseksi osoittautunut elokuva. -Suositeltavissa on. -Kyllä kannatta. -Ehdottomasti.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Vesku

Vesku teki hauskan ääniroolin Aladdinissa vuonna 1992 -ja varsin hupaisan suorituksen elokuvassa -Pahat pojat vuonna 2003..., mutta siinä olikin tarpeeksi Veskua minulle. -Tämä taas ei kiinnosta tippaakaan -joten -"ei kiitos" vaan tälle.

Ensi-iltojen esikatselu

Siinä näkyy mitä leffoja tänään on tullut ensi-iltaan..., mutta varsinaiset perjantain ensi-illat esittely lykkäntyy nyt illemmaksi sillä pitää kiiruhtaa kohti kaupunkia. -Sopinut tapaamisen erään kaverin kanssa näet ja kohta tulee kiirus -joten... -Illemmalla sitten.

Illan leffatarjonta: 12 apinaa, Luunkerääjä ja Panic Room

Tänään tulee taas kelpo leffoja telkkarista. -Klo 22:35 kolmoselta tulee Bruce Williksen ja Brad Pittin tähdittämä sci-fi jännäri -12 apinaa joka löytyy DVD-kokoelmistakin -joten DVD:ltä sitten mieluummin katson -ja pitääkin muuten jossain vaiheessa katsoa. -En ole vieläkään katsonut elokuvaa sen jälkeen kun ostin sen -ja oliko se nyt 2007 vai 2008. -No aikaa siitä kuitenkin on kun ostin tuon leffan kokoelmiini -joten katsomisen paikka olisi kohdallaan. -Mutta alas vielä selostukset.
...
12 apinaa

Scifi-jännäri, jossa menneen, nykyisyyden ja tulevan rajat häviävät. Tapahtumat alkavat vuodesta 2035, kun James Cole (Bruce Willis) lähetetään menneisyyteen hankkimaan tietoja 1996 levinneestä kohtalokkaasta viruksesta. Vuoden 2035 tekniikasta on hyötyä tietojen keruussa, mutta Colen on selvitettävä loput. Ohjaus: Terry Gilliam USA 1995 (124'). Pääosissa: Bruce Willis, Madeleine Stowe, Brad Pitt, Christopher Plummer, Frank Gorshin, Jon Seda, Ernest Abuba, Bill Raymond, Simon Jones, Bob Adrian, Carol Florence ja H. Miachael Walls. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.

...
Entäs -mikäs on seuraava elokuva...? -Sehän on Denzel Washingtonin ja Angelina Jolien tähdittämä trilleri -Luunkerääjä -joka löytyy myöskin leffakokoelmista -tosin VHS versiona -joten telkusta voisi melkein katsoa. -Ja DVD:lle ehdottomasti kyllä poimittava mikäli törmää jossain. -Mutta selostukset vielä -kiitos.
...
Luunkerääjä

Viikonlopun leffaputken tähti Angelina Jolie esittää naispääosaa tiivistunnelmaisessa trillerissä, joka käynnistyy miljardöörin visaisesta murhatapauksesta. Jutun maailmankuulu päätutkija Lincoln Rhyme (Denzel Washington) haluaa työparikseen nuoren ja lupaavan poliisin Amelia Donaghyn (Angelina Jolie). Johtolangat viittaavat siihen, että kuolleen miljardöörin kadonnut vaimo on vielä elossa. Pian alkaa näyttää siltä, että murhaaja iskee uudelleen. Ohjaaja Phillip Noyce muistetaan huippumenestyksistä Pyhimys, Näkymätön vihollinen ja Isku Kolumbiaan. Pääosissa: Denzel Washington, Angelina Jolie, Queen Latifah, Michael Rooker, Mike McGlone. Ohjaus: Phillip Noyce. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (113')

...
Entäpä sitten kolmas ja viimeinen leffa -mikäs se mahtaa olla...? -No sehän on Jodie Fosterin ja Forest Whitakerin tähdittämä trilleri -Panic Room. -Sitä ei löydy kokoelmista -ei DVD että VHS kokoelmista. Pätkiä tainnu nähdä -ja muistaakseni lentokoneessa matkalla Barcelonaan. -Pistetään tähänkin vielä se selostus.
...
Panic Room

Seven-elokuvallaan pankin räjäyttäneen ohjaaja David Fincherin tiivistunnelmainen psykologinen trilleri yksinhuoltajaäidistä (Foster) ja tyttärestä (Stewart), jotka joutuvat häikäilemättömien murtovarkaiden armoille kotonaan New Yorkissa. Asuintalo on varustettu kaikella mahdollisella modernilla turvallisuuusteknologialla, mutta hauras päähenkilökaksikko ajautuu piinaavaan kamppailuun elämästä ja kuolemasta. Tarinasta vastaa Hollywood-käsikirjoittajien eliittiin kuuluva David Koepp (mm. Carlito's Way, Vaarallinen tehtävä, Spider-Man). Pääosissa: Jodie Foster, Kristen Stewart, Forest Whitaker, Jared Leto. Ohjaus: David Fincher. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (107')

...
Luunkerääjä olisi näistä illan leffoista kyllä kiva katsoa.

Miehen puolikkaat

Mitäs kivaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...:)...?
...
Naisystävät. Alanin ex-vaimo Judith ystävystyy Charlien tuttuun surffarityttöön. Kahden sinkkumiehen mielikuvitus käy ylikierroksilla, ja Alan luulee naisilla olevan suhde. Samaan aikaan Jake oppii lisää naisista ja silikonitäytteistä.
...
Hauskalta kuulostaapi. -Odotan innolla =)...:)...