perjantai 2. kesäkuuta 2023

Päivän leffa + poster + trailer

Nyt oli kova leffa 😍 Jonka khyllä jo tiesinkin, n. kymmenen (10) kertaa kun olen tämän nähnyt 😇

Assassins (1995) [mun arvostelu]

Khyllä ysäri oli Syltyn aikaa, sanoo kuka mitä tahansa sanookin - erittäin kovia leffoja tuli! 😎 Hulkkihan blogasi jonku uutisen, jonka mukaan 90-luku olisi muka paskojen leffojen (tjs shittiä :| :|) aikaa?! 😳😖 No ei khyl, vaan just parasta 😍😎 Ehkä kun oli syntynyt silloin, tai siis... kun oli jo sen verran ikää, että tajusi leffoja - niin... Tai khyllä mä olen ihan pienestä pitäen fanittanut Leijonakuningas (1994) leffaa 😊 Ja Predator (1987) (tämä on khyllä kasari leffa, mutta taisin nähdä sen ekan kerran vasta ysärillä) oli pienenä(kin) kova, kuten Terminator 2: Judgment Day (1991)! Muka paskaa aikaa..?! Itse on uutisen tehnyt mikä lie reportteri/kesäappari... 😡😡

Oli khyllä kova traileri - ja vielä kovempi itse leffa B) Ehdottomasti suosittelen tätä kaikille, on tässä tosiaan muutakin kun 'järjetöntä' räiskintää... Ja sekin - räiskintä, oli hyvin tehty tässä! :) Niin että luodit tuntu menevän perille, nykyleffoissa räiskintään jollain konareilla (tai vaikka Mini-Gunilla) eikä osuta yhtään mihinkään :yawn: :yawn: Tää oli just kova leffa, lisää tälläisiä! =) No, tuskin on tulossa - ei enään osata... Eli, pitännee varmaan katsoa vaan ysäri (ja jotenkun kasari) leffoja tästä eteenpäin... Noh, vaihtelu virkistää - ja, no onhan se kiva katsoa semmoista leffaa, mitä ei ole vielä nähnyt :) Lopputulos on vaan aikalailla selvinpäin (kun katsoo uusia leffoja), paskaa on luvassa :| :| Mutta, maistuupa nämä hyvät leffat vaan vielä entistä paremmalle - vähän niinQ viini =) :P :D

Päivän ruoka (by Tontsa)

No omatekoinen hampurilainenhan niistä tuli, ei ollut vaikea arvata 😇😓😋😁 Tämä on khyllä suurta herkkua, ihme etten ole aikasemmin tehnyt?! 😳😖 Niin viime - ekan kerran - lisäksi, tämä oli tosiaan toinen kerta kun näitä teen...

Tässäpä sitä ollaan TV:n äärellä, jonku leffan kera 😎 Tuleeko jotain arvostelun tynkäistä..?! No, se selviää seuraav... niin siis 😋😂 tuleeko edes seuraavaa blogausta...


Vai pelkkä hyvänyön blogaus..? No ei kai perjantaina näin aikaisin mennä nuQmaan B) =X =/ itQ :'( joopS :P EHHEHEEEEeeeee :D Mutta joo, oli khyllä hyvä - erinomainen, burger =)

Ruoka ostosten esittely

No nyt on khyllä kunnon ainekset, pitäisi khyllä tulla kunnon mätöt 😍😎 Ja niin noista tulikin, mutta siitä sitten myöhemmässä blogauksessa - tämä on vaan 'esittely' 😇😓😋😁 Eli tälläiset ainekset (jotka löytyy myös toisesta blogista); Vaasan Street Food The BRGr Gourmet Burgerisämpylä (4 kpl 320g), Kotimaista Ruukkusalaatti (115g), Kavli Amerikansk Dressing Original Hampurilaiskastike (425g), Kotimaista Luomu luomukananmunat (6 kpl 53g-63g 348g), Kotimaista Kermaviili rasvaa 12% (200g), Kotimaista Sika-nauta jauheliha rasvaa 23% (400g), Valio Oltermanni Alkuperäinen Ohuen ohut (130g) ja maustekurkku (110g - 2,85e/kg). Ja juomaksi korkkasin MySoda Cola Drink Mix (0,5L).


Eipä ole khyllä vaikea arvata, mitä näistä tuli..?! :saint: Hyvinä vihjeinä toimii esimerkiksi "burgerisämpylä", "hampurilaiskastike" ja "maustekurkku". Jos noista aineksista ei keksi, mitä näistä tulee niin... Kokkikoulu kutsuu! :) :P :D

Päivän leffa

Ghostbusters maratoni jatkuu kakkosleffalla. Merkkasin oheiseen kuvaan ykkösleffan katsotuksi ✅️ merkillä. Nyt kun tämäkin tärkeä tieto tuli jaettua niin eiköhän muuta kuin sitten leffaa pyörimään. Kerrataan tohon alas👇 eka vielä noi maratonin ajankohdat. 

  • 1.6. Ghostbusters✅️
  • 2.6. Ghostbusters 2
  • 3.6. Ghostbusters: Afterlife 
  • 5.6. Ghostbusters (2016)

Päivän ruoka + juoma

Tulipa käytyä Sompasaaren Pizza Hutissa syömässä ja otin eka 9 kpl chicken wingsejä valkosipuli ja tomaatti dipeillä. Juomana toimi Pepsi mitä sai litkiä niin paljon kuin halusi. 
Sitten vielä iso pepperoni pannupizza. Kyllä on kelpo setti😋.

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Väärentäjä

Tämä puolestaan ei kiinnosta niin kamalasti vaikka onkin sota teemainen leffa. Mutta ei anneta -"ei kiitos" - leimaa - jätetään nyt vaan teattereista välistä.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

The Boogeyman

Tämäkin kiinnostaa nähdä ja tätä olisikin sitten tarkoitus huomenna mennä katsomaan erään kaverin kanssa.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Tämä kyllä kiinnostaa nähdä..., mutta säästän silti suoraan DVD:lle sillä eipä tullut käytyä sitä ensimmäistäkään leffaa - Spider-Man: Into the Spider-Verse - katsomassa teattereissa. 
 

Perjantain ensi-illat

Ensi-illoissa näkyisi olevan kaksi mitkä kiinnostaa nähdä ja yhtä olisikin tarkoitus mennä huomenna katsomaan. Itse esittelyissä sitten lisää.

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvien Gilbert Grape..., Chocolate ja Casanova ohjaaja Lasse Hallström täyttää tänään 77-vuotta. Elokuvista Dog Soldiers ja The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor tuttu Liam Cunningham täyttää tänään 62-vuotta. Wayne's World elokuvista tuttu Dana Carvey täyttää tänään 68-vuotta. Sarjasta 24 ja elokuvista Heat ja Far From Heaven tuttu Dennis Haysbert täyttää tänään 69-vuotta. Elokuvista Need For Speed..., Dracula Untold ja Warcraft: The Beginning tuttu Dominic Copper täyttää tänään 45-vuotta. Elokuvista Pako L.A:sta..., The Bourne Legacy ja Gotti tuttu Stacy Keach täyttää tänään 82-vuotta. Star Trek elokuvista tuttu Zachary Quinto täyttää tänään 46-vuotta. Pako sarjasta ja Undrworld elokuvasta tuttu Wentworth Miller täyttää tänään 51-vuotta. Elokuvista Jeepers Creepers..., Die Hard 4.0 ja Tusk tuttu Justin Long täyttää tänään 45-vuotta. Elokuvista Serenity...,Deadpool ja Greenland tuttu Morena Baccarin täyttää tänään 44-vuotta. Sitten vielä elokuvista Ocean's 8..., Shang-Chi: The Legend of the Ten Rings ja Renfield tuttu Awkwafina täyttää tänään 35-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille.