keskiviikko 8. elokuuta 2007

...ZZZ


No mitäs kuvaan ja otsikkoon ja ööh.., lisäilemään. ZZZzzzelvä merkki, että pitää mennä nukkumaan. Blogauksen sisältö on jo vähän väsähtänyttä. Eli ei zzzit muuta kuin hyvää yötä ja MO!
...

ZZZzzz...

It's eleven o'clock again!

Jaa-a. Nytkö siis taas tästä eteenpäin pelkkää bullshittiä? -Nojaa. Ei sitä hyvänyönblogausta ole PAkKO saada aina tismalleen viimehetkeen, eli klo 23:59. Voisinkin blogata sen itseasiassa heti seuraavaksi tämän blogauksen jälkeen. Ei sitä nyt jaksa klo 00:00 asti valvoa sen takia, että saa laitettua hyvänyönblogauksen viimehetkeen.
...

Bullshit talking starts NOW!!

Nyt niitä veikkauksia kehiin, vai oletteko... -Joops..

Lisää veikkauksia vaan yksäriin. Veikatkaa, vai oletteko -no, lukekaa oheisen kuvan teksti. -Joops. Mutta lisää nyt vaan niitä veikkauksia, nyt kun aikaakin pidennettiin. Huomenna joudun varmaan paljastamaan oikean vastauksen ja oikein vastanneet, jos ei vielä tänään ala tulla reippaasti niitä veikkauksia. Neljä vasta tullut, joista kaksi oikein.

Chat hoidettu <3... B)... :p... :D! 2/2


Joo kuvakisasta tuli sitten tosiaan voitto =), mutta VIIMEINEN sellainen :'(, kiitos eräiden laiskimus kiirehtijöiden |O, TSII-SUS FUCKING CHRIST :|?!?!? No mutta...


Voitto tuli B), VIIMEINEN sellainen :'( -kuva!


...voitto mikä VOITTO =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Chat hoidettu <3... B)... :p... :D! 1/2


Joo sinne chattiin menin hoitamaan "epäselvyyden" ja vastaamaan a.k.a kehumaan Nakkista =), niin ja puhumaan pa5kaa :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEEEEeeeee :D! Joo lisäämään vaan viestiin jos on jotain lisättävää :), jepS :p... :D!

Chatti korjattu ja vastattu -kuva!


Mutta jos se ois mua sanonu leffatietäjäks niin sit ois khyllä TOD voinu jäädä niin =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEeeeeee :D!

Keskiviikon typy!


Siinähän se typy on suu supussa valmiina pussaamaan housukäärmettä =, joka ei kyllä luikertele yhtikäs mihinkään vaan seisoo asennossa valmiina vastaanottamaan pusun :P... :D!

Läpän tason senkun huononee :ashamed:... :D

Aika rientää, aika rientää. -Vastauksia vaan tulemaan

Vasta on tullut kaksi vastausta, joista toinen oikein :whistle: <-(kukakohan), mutta lisää kaivattaisiin. Aika rientää -klo 22:00 asti aikaa vastailla. -Aivot peliin. Hammasrattaat pyörimään. Vastauksianne odotellaan.

Kuka tulee mieleen? -OSA 2


Siinä on tämän päiväinen julkimo, joka pitäisi tunnistaa. Jälleen kerran YV:llä vastaus ja vastaus aikaa on klo 22:00 asti. Siihen mennessä toivottavasti ehtii vastata riittävän moni. Eli vastaus ja oikein veikanneet blogataan -jos ei nyt ihan tassan, niin ainakinhieman yli klo 22:00.

...

Vastauksia vaan tulemaan.

Vai että lisää halutaan


Voishan sitä toki taas jonkun julkimon yrittää piirtää tunnistettavaksi. Kerran toi Cage onnistu noin hyvin, niin vois kokeilla onnistuuko toisen kerran saamaan yhtä onnistuneen ja tunnistettavan kuvan. Voisinkin heti ruveta työstämään.