torstai 18. lokakuuta 2007

South Park ja siirto asiaa/"ilmotus"...


Joo South Parkkihan se sieltä tänään taas tulee ja..., niin, miteis selostuksen teko :saint:... Tai no, eipä kai siinä mitään epäselvää ole :), Matsku vaan sen tekemään niin "sääntökin" pysyy yllä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja mitä siirtelyyn, niin Hulkin blogausten, ohjelma selosteet jaksoin siirtää :), mutta noita, Ööö :p, muita en "jaksa" (koska nehän saattaa mennä Hulkin omaan private blogiin) :/... :'(, joopS :p... :D! Joo eli...

South Park ja siirto asiaa -kuva!


..."ilmotus" tää lähinnä oli :), eiköhän "asiat" olleet itsestäänselviä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Torstain typy(t)!


Mitäs typy noin onneissaan on :o, kunnon kyytiäkö (:p... :D) se vai saa =), no enpä tiiä :/... :'(... :p... :D! Joo ja selvisi miksi Hulkki sinne Italiaan kinusi :x, no tommosia se vaan siellä silmä (ja joku muukin ;)... :p... :D) kovana vaan kattelee :saint:, that lucky bastard :|... :'(, joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!


Mäkin haluuuuuuuuuuuuuuuun =)... B)... :'(... :p... :D?!?!?

LOSTin voin uhrata


3.Kausi 10/22.jakso: Tricia Tanaka on kuollut. Hurley haluaa löytää toivoa muillekin kuin itselleen.
...

Jännältähän tuokin kuulostaa, mutta hyvin voin tämän uhrata. Ei niin PAkKO ottaa talteen.

Illan South Park ja siihen liittyvä pyyntö


9.Kausi 4/14.jakso: Parhaat kaverit. Kenny jää kuormurin alle ja joutuu sairaalaan elintoimintoja ylläpitävään koneeseen. Ihmiset tahtovat pitää Kennyn hengissä, paitsi perintöä odotteleva Cartman.
...

Hitsi, että kuulostaakin hyvältä. -Pyyntö kuuluukin, pystyykö jompikumpi ottamaan sen talteen niin pystyn katsomaan sen sitten kun palaan? -South Parkkia en kykene missaamaan jaksoakaan.


Huge MONSTER (:p... :D) pic -kuva!