sunnuntai 27. marraskuuta 2022

Päivän typy

Courteney "Monica" Cox, tosiaan... 😊 Se/hän näkyi mun tämän päivän ruoka -blogauksessa. Khyllä jos pitäisi valita, niin khyllä mä tän/hänet ottaisin 😍 Niin Rachelin sijasta (jonka blogasin...), phoebota (😂) en ottais 😵 Tai ei se ulkonäkö kaikkea merkkaa, ei tietenkään, mutta... Khyllä noitten roolihahmot on varmaan aika lähellä totta?! Tai tiedä sitten - onko ne vaan niin hyviä näyttelijöitä?! 😳 No mitä ainakin olen monicaa seurannut (instassa), niin tykkää järjestyksestä ja kokata sielläkin... Ja persoonat tuntuu sopivan, paitsi... Paitsi ehkä miehillä, Matthew "Chandler" Perry ja Matt "Joye" LeBlanc ainakin näyttää aika väsyneeltä kuvissa (mitä niistä on otettu)!? 😵 Mutta ehkä ne on vaan kyllästyneitä, kun niitä lähestytään niitten Frendit -hahmojen perään. Naisista en ole pahemmin kuvia nähnyt (että olisi kyllästyneitä), ehkä niitä ei lähestytä niin paljoa, tai ne välttelee paremmin julkisia paikkoja.

Mutta tämän piti olla "typy" -blogaus, eikä mikään "frendit miehet kyllästyneitä" -blogaus 😵😓😋😁

Mutta eipä paljoa ole sanottavaa, katsottaa sitä enemmänkin 😍


On monica khyl hottis, khyl kelpais *SYDÄN* Phyllis (:D) olisi vielä blogaamatta, mutta... Omaan makuun se ei ole niin kuuma, varsinkin kun vertaa näihin (Monica & Rachel) kahteen, mutta... No jos tutkin netin ihmeellistä maailmaa, ja katon löydänkö hyviä kuvia hänestä (Lisa Kudrow)! Sitten vaan ruoka kuva, jossa Phoebe näkyy taustalla - se ei ole vaikea kuva! Mutta kuumien kuvien löytö voi olla vaikeampaa, vaikka... no onhan Lisakin ihan kuuma (hoikka ainakin...)! :)

Päivän jälkiruoka

Jälkiruokana oli tarjolla terveellinen hedelmäsalaatti🍇🍉🍌🍍🥭🍎🍐🍑🍓🥝. Ihan hyvä että vanhempien luona saa tämmöstä mitä ite ei tulisi kotona ikinä tehtyä.

Päivän ruoka (by Hulk)

Ennen saunaan menoa otin tollasen alkupalavoileivän missä oli välissä tomaattia..., makkaraa ja juustoa. Ja levitteenä majoneesia. Hyvää oli😋👍.
Sainan jälkeen oli sitten luvassa eka maa-artisokkakeittoa -minkä olen tainnut esitellä täällä aikaisemminkin..., mutta nyt siinä on päällä paahdettuja mantelilastuja.
Pääruokana oli herkullinen nyhtöpossu ja lohkoperunoita. Ai että oli hyvää😇.

Päivän "kertaus" ruoka

Jahas, khylläpäs näyttää tutulta 😵 No eilen tein samaa, täsmälleen ottaen samaa!? 😲 Määrätkin on melkein samat, ehkä vähän heittää (juustoa en punninnut ollenkaan) - mutta aika lähellä samaa. No määrillä ei nyt sinällänsä ole väliä, niin jos/kun ajattelee, että samaa tekee/teki.

Niin khyllä ne "mitä täytteet" -laittaa on se tärkein. Ja nyt ne on aika/ellei täysin samat, tosiaan painoa myöten...

No kuvat on sentään eri! 😁 Tahalteen sen tein, eli yritin ottaa erilaisia kuvia verrattuna eiliseen.

Melkein jätin kuvaamatta, ainakaan/varsinkaan näin monta kuvaa!? 😱 Mutta kerran otin erilaisia kuvia (kun eilen), niin... 😂 No tästä ainakin piti ottaa kuva - kuten eilen puhuin, niin miksipä ei sekoittaa punaista pasta kastiketta suikaleisiin? Vaikka se onkin juuri toi "pasta" kastike, mutta...

'Pizzan teossa kaikki on sallittua', tjs shittiä... 😇😀 Siinäpä se pizza melkein on valmis - eilen 'tiputin' juustoa, tänään sipuleita. Ihan hiAno kuva tuli, melkein "taide" -kuva 😎😄

Siinäpä se seisoo valmiina 😊 Oli khyl herkullista, TOD!! 😇😍😎 Vaikka eilen söin 'täysin' samaa, niin khyllä maistu 😋 Taikina oli tänään ollut jo kaksi päivää jääkaapissa, ja... No maistu melkein paremmalta kun eilen, puhumattakaan sillon kun teki samana päivänä. Eli ensi kerrallako tehdä viikkoa ennen...?! 😱😳😵😋😁 No ehkä ei, jos suunnitelmat muuttuu... Toi kaksi päivääkin etukäteen on vähän riski, koska jos tulee jotain menoa (jossa syö ulkona, yms...) tai töissä venyy, niin taikina voi mennä pilalle. Toki, jos se kaksi päivää kestää, niin eiköhän kolmekin mene. Eli päivää ennen tekee, niin on kaksi 'mahdollista' päivää tehdä se 😈😈


Ehkä se neljäskin menis, en tiedä - pitää varmaan kokeilla :) Juomana toimi energia juoma, mutta ei siitä sen enempää... Enköhän ole tosta jo vaahdonnut (:D) ihan tarpeeksi?! :saint: :'( :P :D Kuvassa muuten näkyy... en sano muuta, kun että; Monica!

1. adventti

1. adventti 

Uusi label: Adventtisunnuntai

Tänään on ensimmäinen adventtisunnuntai ja siitä voisikin aloittaa uuden labelin: Adventtisunnuntai, adventtisunnuntai 2022. Ja otsikoksi riittää pelkkä 1. adventti jne.. Ja tekstiksikin blogaukseen riittää toi 1. adventti isoimmalla tekstifontilla.

Special Birthday wish and R.I.P. Bruce Lee (1940-1973)

Tänään olisi myös Kung Fu legendan Bruce Lee syntymäpäivät. Lee kuoli vuonna 1973 vain 32-vuotiaana. Hän täyttäisi tänään 82-vuotta. Kepeät mullat ja lepää rauhassa🌺 Bruce Lee. Hyvää syntymäpäivää sinne jonnekin. 

Happy Birthday following actors and directors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja pari ohjaajaa. Ylävasemmalla on mm. Armageddon ja vuoden 2014 Teenage Mutant Ninja Turtles  elokuvista tuttu William Fichtner joka täyttää tänään 66-vuotta. Sitten on District 9 ja A-Team leffoista tuttu Sharlto Copley joka täyttää tänään 49-vuotta. Ja seuraavaksi on Pierce Brosnanin Bond elokuvissa Moneypennynä nähty Samantha Bond joka täyttää tänään 61-vuotta. Sitten päästään niihin kahteen ohjaajaan joista toinen on The Hurt Locker elokuvasta Oscar-palkittu Kathryn Bigelow joka täyttää tänään 71-vuotta. Ja vielä viimeisenä ohjaaja Adam Shankman jonka ohjaustöitä ovat mm. elokuvat Hairspray..., Rock of the Ages ja Villi tusina 2. Adam täyttää tänään 58-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Joulukalenteri luukku 27.11

Luukku ja sydän
auki -
odotus on
alkanut.