keskiviikko 23. marraskuuta 2022

Kuin kaksi marjaa

Ylempi kuva on Helsingin Kruunuhaasta ja alempi on puolestaan Newyorkin Morningside Heights alueelta ja onhan niissä kieltämättä jotain ihan pientä yhdennäköisyyttä. 

BB; Häätöäänestys

Tämmöistä tällä kertaa 😫 En nyt jaksa höpistä sen enempää, kirjasto kun kohta menee kiinni 😓😋😁 Eli häätöäänestyksessä on; Reeo, Salla & Mia.


Suosikki tyyppini tiedätte jo, "keskisuosikki" Mia voi myös jäädä, mutta Sallan on khyllä nyt aika lähteä kotiin :|, TOD!! :MAD:

Päivän jälkiruoka (by Tontsa)

Siinähän ne herkut lepää... Niistä olen jo aika paljon puhunut, joten...


...ei ole lisättävää! :) :/ =( :P :D No ohjelmasta voisi mainita; Orange is the New Black tosiaan - ihan hyvä sarja =) Suosittelen katsomaan, jos tykkää laadukkaista sarjoista! :) Välillä mulla on vaan aika pitkiä taukoja, voi olla että en yli kuukauteen katso yhtään jaksoa =/ Jotenkin ei niinQ jää koukkuun, vaikka hyvä sarja onkin! Jotenkin ei ole intoa katsoa, en tiedä miksi?! Mutta sitten kun katsoo, niin muistaa kuinka hyvä tämä on, ja taas katsoo ahkerammin. Mutta sitten tulee niitä taukoja tosiaan... Noh, ei tässä ole mitään kiirettä, kestääpä nautinto pidempään :)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Nugetteja tosiaan söin tässä vähän aikaa sitten... Ne toimi vähän niinQ iltapalana, enään ei tarvitse syödä mitään! Tai no, sipsit ja karkit maistuu aina 😇😁 Ei kai sitä sitten muuta lätisemään...


...vähän vaan ihmettyttää toi "15g" vaa-assa?! =X No se on dipin paino, mittaan sen(kin) erikseen :saint: En tiedä miksi? Huvikseen? No jos joskus jaksaa vertailla, yms shittiä... Ja tykkään tämmösistä "tarkkuus" jutuista, tilastot on myös kivoja :) :P Eli, noh... kai näistä joskus on jotain hyötyä, nyt ne tuntuu vähän turhilta :/ =(

Missäs paikassa sitä nyt blogaillaan..?

No Oodissahan mie oon 😇😎😋😁 Ihan kivat maisemat täältä... melkein korkeimmalta paikalta 😊 Toki, ulkomaisemat voisi kiinnostaa enemmän, mutta... Tämä on läppärin ulkoiluttamis -kuva (uusi label? 😂), enkä tätä nyt ole raahaamassa minkään ikkunan eteen?! 😖 Toki, voisi löytyä paikka, missä näkisi ulos (läppärin kera), mutta... Nyt on vähän kiire, tämä paikka menee nimittäin kiinni 21.00, joten enään on vaan 40min aikaa (tullessa oli vähän yli tunti)! 😩 Äkkiä se menee, kun tässä blogailee...


Joten pidetään kiirettä - turhat lätinät pois!! Ja, silti jatkan =O :x :P :D No ei nyt niin kiire ole, ja kotona voi viimeistellä :) Mutta mielellään saisi kaiken valmiiksi, niin kotona voisi vaan TV:tä katsella =)

Ruoka (sekä jälkiruuan) ostosten esittely

Taas täällä esitellään ostoksia 😇 Nyt on muita(kin), kun ruuan esittely - mikä menee vähän ohi aiheen (tai ainakin labelin...)?! Mutta ei se niin tarkkaa ole 😊 Ruuaksi - tai väli/iltapalaksi, tosiaan Rainbow kananugetit, juomaksi taas mega force, josta ei sen enempää (kun ei ole otsikossakaan...)! Jälkiruuaksi taas Taffel Raffel, Malaco salmiakki Aakkoset ja Polly Milkchoco. Khyl kelpas/kelpaa edelleen, tässä kun noita mässyttelen 😋


Ei kait sitä sitten muuta... :) Mistä paikasta blogaan tällä kertaa? Paljastuu seuraavassa blogauksessa :saint:

Päivän leffa

Jatketaan yhdysvaltain presidentti teemaisilla toimintaleffoilla - tälläkertaa kotimaisella tuotannolla nimittäin Rare Exports elokuvan tekijöiden mainiolla toimintaleffalla - Big Game. Tämä tuli viimeksi nähtyä teattereissa ja DVDn olen nyt omistanut jo muutamisen vuotta..., mutta nyt vasta korkkaan sen.

Päivän juoma(t)

Makaronitehtaan vastapäisestä SaiGon Cafésta tuli otettua vielä tollanen Milk Tea juoma millä oli ton -"milk tea" -sanan edessä vielä joku vietnamilainen sana edessä..., mutta se pääsi jo unohtumaan. Mutta hyvää oli ja tykkään noista hyytelöpalloista - vaikka niihin meinaa välillä tukehtua kun poimii niitä pillillä imien.
Lisäksi tuli vielä käytyä Neste K bensa-asemalla missä otin tollasen kaakaojauhopussin...
...-ja sekoitin sen isoon kuppiin kahvia. Myyjät on aina ihan äimänä kun ostan tämän kahvi/-kaakaosekoituksen. Nytkin myyjä totesi että -"varmaan mielenkiintoisen makuista" -tai jotain sinne suuntaan. Ja onhan se.

Päivän jälkiruoka

Samaisessa ravintolassa tuli syötyä myös jälkiruoka mikä oli tollanen suklaakakkupala minkä päällä jäätelöä. Oli ihan hyvä jälkiruoka - varmasti joku kerta uudestaan tähän paikkaan.

Päivän ruoka

Tuli testattua REDIssä Makaronitehdas niminen ravintola ja sen Carbonara annos ja oli ihan hyvää. Ruokajuomana otin siiderin minkä blogasin omaan Hulkin blogiini.

Päivän "learn the alphabets" video 1/4

Eräs Facebook kaveri toi tämän hauskan videon tietoisuuteeni ja olihan se heti jaettava eteenpäin erääseen Arska-faniryhmään. Ja kyllähän se on blogattava myös päivän videona täällä MatoApinassa. Sen verran hauskaa settiä😄. Kerran kyseessä on Learning the Alphabets with Arnold Schwarzenegger niin sanotaan tähänkin minkä sanoin Arska-faniryhmässä eli -A is for ARNOLD FOREVER...!!!! Alla👇 video olkaa hyvät...
...


Happy Birthday Oded, Vincent & Miley

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa Muumio ja Resident Evil elokuvissa nähty Oded Fehr täyttää tänään 52-vuotta. Purppura virrat ja aivan hiljattain katsomastani Derailed - houkutus elokuvista tuttu Vincent Cassel täyttää tänään 56-vuotta. Sitten vielä muusikko ja Hannah Montana tähti Miley Cyrus täyttää tänään tasavuosia eli 30-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille.