maanantai 23. kesäkuuta 2008

Päivän typy

Nyt pitää kyllä pitemmittä puheitta mennä Bloggerin puolelle vaan selvittämään. -Eihän tuosta saa mitään tolkkua mistä on kyse.

Tämä typy ei päästä ketä vain häntäheikkiä lähelleen -se on ninjamiekka valmiina jos joku ei toivottu tulee lähentelemään "keppi" ojossa. Huitasu ja se on irti.

Päivän kuva :D!


Joo eläin linjalla jatketaan :saint:, kuten kuvasta näkyy :p... Jaa-a, mitäpä sitä nyt lisäilemään tohon :/... :'(... :p... :D, eihän tässä edes...

Eläin tiimityötä :saint:... :p... :D -kuva!


...jaksa sitä TUTTUA ja TURVALLISTA (:p... :D) EHEHEHEHEEeeeee:tä :/... :'(... :p... :D! Tai no tän kerran :saint:, EHEHHEEEEeeeee :D!

Mitäs sitä TV:stä tänään :saint:... :p... :D!

Joo tämmöstä olis luvassa :saint:...

30 Rock 20.00:


Lempeä ja iloa Clevelandissa. Tracyn elokuvasuunnitelmat kokevat kovan kolauksen, kun kukaan ei halua rahoittaa hänen Jefferson-leffaansa. Tälle mystiselle ilmiölle voi olla vain yksi selitys: Tracy on joutunut Bill Cosbyn johtaman afrikkalais-amerikkalaisen salaliiton uhriksi... Studiolla vallitsevan hullunmyllyn vuoksi Liz on innoissaan päästessään Floydin kanssa lomailemaan raikkaaseen Clevelandiin. Amerikkalainen komediasarja, jossa pääkirjoittaja Liz Lemon käsikirjoitustiimeineen seikkailee televisiomaailman kulisseissa.


Sekaisin Marista 21.20:




Nauruhermoja kutkuttava komedia, jossa Ben Stillerin esittämä hulvaton ja hieman höntti Ted kaipaa ensirakkauttaan ja palkkaa yksityisetsivän jäljittämään ihastustaan. Cameron Diazin esittämä kaunotar ei tietenkään osaa aavistaa teinivuosiensa poikaystävän takaa-ajoaikeita.

Shield - Lain varjolla 22.00:


Hyvyyden vihollinen. Iskuryhmä saa selvittääkseen raa'an kolmoismurhan. Sisäinen tutkinta jatkaa Lemin painostamista.