perjantai 5. lokakuuta 2012

Perjantain ensi-illat Nro 4

 Vares -Pimeyden tango


Perjantain ensi-illat Nro 3

Taken 2

Tämä ei vielä ole se 100% -"ei kiitos" -leffa -ei TOD sentään. -Nimittäin tää jopa kiinnostaa nähdä. -Ykkönen on tosin näkemättä -joten se pitäisi saada pierastua eka jostain. -Selasin tossa vanhoja perjantain ensi-ilta blogauksia ja löysin sen ykkös Takenin ensi-iltaesittely blogauksen -joka muuten myöskin oli Nro 3 järjestyksessä -kuten on tämäkin -ja huomasin kirjoittaneeni silloin että säästän leffan suoraan DVD:lle. -No tämän jatko-osan kohdalla en tee niin vaan menen kyllä kattomaan sen teattereihin. -Kunhan tosiaan se ygönen on eka nähty.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Sinivalkoinen valhe

Kotimainen urheiludokumentti -eipä kiinnosta juuri lainkaan..., mutta säästän -"ei kiitos" -ja 100% -kuvia kuitenkin erääseen toiseen tänään ensi-iltaan tulleeseen leffaan. -Tälle kuitenkin myös -"ei kiitos".

Perjantain ensi-illat Nro 1

Hope Srings

Tää olis ollu hyvä mennä tyttöystävän kaa kattomaan..., mutta nyt kun olen jälleen sinkku -niin... -kyllä tuo edelleen kiinnostaa nähdä -kiitos hyvien näyttelijöiden such as Tommy Lee Jones, Meryl Streep ja Steve Carell. -Sivurooleista bongasin Imdb:ssä myös pari kelpoa tuttua naistähtöstä -Elisabeth Shue ja Mimi Rogers.

Uusin South Park tuli katsottua

Tulipa juuri katsottua tuorein South Park jakso ja nyt pitää sanoa ettei ollut kyllä niiin erikoinen jakso tälläkertaa. -Eipä oikein muuta sanottavaa.

Päivän video

A Good Day to Die Hard

Viides Die Hard leffasta on jo nähtävissä eka traileri ja kyllähän se ihan kivalta näyttää vaikka nyt vielä mitään kauheen suurta käsitystä saanut leffasta. -Kivan näköistä toimintaa ainakin näkyi olevan -se on pääasia. -Ei muuta kuin trailerin pariin. -Tässä video -olkaa hyvät...
...