tiistai 7. maaliskuuta 2023

Päivän kuva (by Tontsa)

Hulk jo blogasi tämän ('päivän kuvan'), mutta... no tämä on mun 😇😖😕😓😋😁 Enpä tiedä mitä tähän lisätä, ihan hupaisa kuva 😇😋😂 Kai tähänkin mainostaa tota mun toista blogausta, jossa mainostan tätä 😵 Menipäs vähän epäselväksi...


No kello on jo sen verta paljon, että veri ei kulje enään päässä!? =X =/ :'( joopS :P EHEHHEHEEeeeeee :D No mutta pääasia on, että itse kuva uppoaa :) Sillon se ei khyllä välttämättä uppoa, jos/kun ei tiedä tota (kuvan) hahmoa =/ Itsellenikään se ei ole kovin tuttu, sivusilmällä vaan olen seurannut ton yhtä sarjaa (jossa tässä taidetaan vähän viitata...)! Siinä se (toi) on vähän kaikkitietävä, tai voittaa/selvittää kaikki pahikset - en nyt tosiaan kovin tarkkaan tiedä, mutta suunnilleen... Mutta vaikka ei tietäisi tosta mitään, niin khyllä tämä voi ihan hupaisa kuva olla (kun vähän osaa päätellä...)!

Näetkö tuhmia?

Tätä blogausta vähän mainostin, ja... no tässä se on isona 😊 Aika likaisen näköinen kuva, vai tekeekö mieli vaan tepposet?!


No niin se taitaa olla, kuten näissä kaikissa muissakin kuvissa... Aina tulee vaan tuhmat mieleen, mistäköhän mahtaa johtua? Ollaanko me vaan tuhmia eläimiä!? Hmmmm... =X joopS :P EHEHHEHEEEEEeeeeee :D

Avitetaan vähäsen :saint: :P :D

Kerran sain kaikki 'päivärutiinit' laitteilla (tietokoneella & kännykällä) tehtyä, ja jäi aikaa - khyllä tässä vielä joku tunti ollaan hereillä - niin avitetaan vähäsen 'täyte' blogauksilla, että päästään lähemmäksi seuraavaa tasalukua eli 800 (josta Hulk blogasikin) 😍😎😋😁 Tämä on blogaus nro. 796, noi kaksi jos... siis KUN blogaan, niin puuttuu enään kaksi blogausta 😇 Helposti saisin khyllä ne(kin) tehtyä (esim. 'hyvänyön' blogaus, yms...), mutta jätetään se tasaluku huomiseksi 😊


Ellei Hulk innostu tänään vielä blogaamaan =) Mutta, tuskin taitaa =/ Tai tiedä sitten?! :) Mutta mitä sitä arvuuttelemaan, blogaa jos on blogatakseen - mutta huomenna viimeistään päästään lukuun nro. 800 (ja sen ylikin) =) ou yeah B)

Silmät tarkkana, 800 lähestyy

Kovaa vauhtia lähestytään 800 blogausta ja nyt sitten silmä tarkkana lukemia että ei vahingossa mene random blogauksella siihen 800 blogaukseen. Voisin varata sitten sen 800. blogauksen kun on jo kuvakin valmiina sitä varten poimittuna. 

Päivän leffa + makee kuva

Ja nyt jälkiruoan myötä päästään myös päivän leffan pariin jona toimii viimeisin DVD hankintani - itselleni ennennäkemätön trilleri - The Hand that Rocks the Cradle. Taidan muuten jatkossa käyttää näissä päivän leffa blogauksissa kuvana tuota elokuvan alkuvalikkoa. Nytkin tuli aika makee kuva tästä leffasta. Kelpaakin samalla päivän makeeksi kuvaksi.

Päivän jälkiruoka

Jälkiruokana toimii toinen niistä ostamistani Euro Cake pakkauksista. Otin sen melonin makuisen. 
Tollanen söpö leivonnainen. Sisällä melonihilloa - on hyvää😋.
 

Päivän juoma

Aina ei muista/-jaksa ottaa juoman kaatokuvaa joten tässä nyt kuva juomasta jo kaadettuna mukiin. Se on sitä tänään ostamaani Aloe Vera King juomaa.

Päivän ruoka

Sain inspiraation tähän päivän ruokaan Facebookissa katsomistani kiinalaisista syömisvideoista mitä olen aikaisemminkin tainnut mainostaa täällä MatoApinassa. Niissä pariskunta syö mm. riisipaperiin käärittyjä eri herkkuja kuten lihaa..., salaattia jne. Halusinpa nyt sitten kokeilla samaa ja kävin eilen ostamassa ainekset. Siinä kuvassa yllä👆 riisipaperit.
Ja tässä täytteenä toimivaa kiinalaista makkaraa. O  kyllä hyviä😋.
Tässä on vanhemmilta sunnuntaina yli jäänyttä possupaistia minkä pilkoin tollasiksi käteviksi suikaleiksi.
Tässä on puolestaan kiinakaupasta ostettua leveää nuudelia.
Vanhemmilta yli jääneitä vihanneksia - sopii mainiosti täytteeksi.
Sitten on vielä sieltä kiinakaupasta ostettuja ituja. Ainakin on terveellistä. 
Siinä kaikkia ylläesiteltyjä aineksia kasattuna kostutetulle eiidipaperille.
Ja siinä käärittynä nyytiksi valmiina syötäväksi. Tää nyt ei ole mitään leffan kanssa syötävää ruokaa kun niin paljon säädettävää tän ruoan kanssa niin koeta siinä sitten keskittyä leffaan samalla. Taidan eka syödä rauhassa ja sitten jälkiruoan kanssa leffaa.

Ruoka ostosten esittely

Tänään tuli käytyä samassa Kampin Kiinalaisessa ruokakaupassa kuin eilen - piti ostaa muutama lisuke tämänpäiväiseen ruokaan..., mutta säästän ne sittenkin huomiselle. Ne olisivat olleet nuo Baby Corn tölkki ja Frozen Duck Wings..., mutta tosiaan - säästän ne mieluummin huomiselle. Ruokajuomiksi tälle päivälle lähti toi OKF Aloe Vera King juoma ja jälkiruoaksi lähti nuo Euro Cake pakkaukset kahta eri makua - Durian ja Melon. Sitten tuo pandakuvioinen pullo on joku Marble Soda Drink mikä piti juoda kotimatkan aikana..., mutta jäi nyt sittenkin kotiin juotavaksi. Ruoan kanssa kuitenkin juon tota Aloe Vera juomaa.

Herkuttelua kaupungilla

Tämä nyt ei ole päivän ruoka ja juoma blogaus vaikka tässä onkin syötävää ja juotavaa. Eikä tämä myöskään ole päivän jälkiruoka koska en syönyt tätä ennen mitään. Tämä on siis vain satunnaista herkuttelua. Tuli käytyä Steissillä Round nimisessä kahvilassa...
...-ja otin sielä tollasen herkkudonitsin minkä nimeä en nyt muista..., mutta tämä oli myyjän oma suosikki kun kysyin mitä hän voisi suositella.
Ja donitsin kanssa juotavaksi otin moccakupillisen. Hyvät randomit herkkupalat. 

Päivän kuva

.
Ehhehee😁 - tässä on jollain välähtänyt. Nerokas oivallus. Kyllä nimittäin TODellakin näyttää aivan kuin Alien ja Predator siinä vastakkain😄. Pure gold🥇.

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Sarjasta Breaking Bad ja elokuvista Total Recall (2012) ja Godzilla (2014) tuttu Bryan Cranston täyttää tänään 67-vuotta. Elokuvissa Tropic Thunder..., Percy Jackson ja Big Mommas: Like Father, Like Son tuttu Brandon T. Jackson täyttää tänään 39-vuotta. Elokuvissa The Shape of Water..., The Three Billdboards Outside Edding, Missouri ja The Old Way nähty Nick Searcy  täyttää tänään 64-vuotta. Elokuvista My Super Ex-Girlfriend..., Even Almighty ja Bad Moms tuttu Wanda Sykes täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvien Kick-Ass ja X-Men: First Class ohjaaja Matthew Vaughn täyttää tänään 52-vuotta. Elokuvista Star Trek: Insurregence ja The Astronaur's Wife tuttu Donna Murphy täyttää tänään 64-vuotta. DC-leffoissa The Green Lantern ja The Batman nähty Peter Sarsgaard täyttää tänään 52-vuotta. Elokuvista Underworld: Blood Wars..., Wrong Turn (2021) ja Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves tuttu Daisy Head täyttää tänään 32-vuotta. Sarjasta The Office ja elokuvista Blades of Glory ja Walk Hard: The Dewey Cox Story tuttu Jenna Fisher täyttää tänään 49-vuotta. Ja viimeisenä vielä elokuvista The Mummy..., Enemy at the Gates ja Constantine tuttu Rachel Weisz täyttää tänään 53-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.