lauantai 4. helmikuuta 2012

GOOM 2012

Huomenna se on sitten lähtö -Goom 2012 risteilylle 8)...=)...:saint:...:)... -FUCK YEAH...!!!111 -Viime vuonna pukeuduin risteilylle Scream-leffojen murhaajaksi -tänä vuonna pukeudun sitten kuolemansellivangiksi. -Paita löytyykin jo -ja eilen kävin vanhempien luona värjäyttämässä valkoset housut oranssiksiksi. -Yksi pikku harmi vaan -että housuista tuli hieman tummemman oranssin väriset kuin paidasta -etteivät nyt sitten mene ihan sävy sävyyn..., mutta eipä kait se haittaa.

Päivän makee kuva

Ihan kivan näköinen olohuone -tosi viihtyisän oloinen. -Ikkunasta nätit näkymät ja... -mitä VIT...??? -Mjuuh -Facebookista poimin tän kuvan -ja jaoin myös omalle seinälle.

Music & Lyrics

Cotton Eye Joe

If it hadn't been for Cotton-Eye Joe
I'ld been married long time ago
Where did you come from where did you go
Where did you come from Cotton-Eye Joe
If it hadn't been...

If it hadn't been...
If it hadn't been...

He brought disaster wherever he went
The hearts of the girls was to hell broken sent
They all ran away so nobody would know
and left only men cause of Cotton-Eye Joe
(x2)

If it hadn't been...
If it hadn't been...

If it hadn't been...
If it had't been...

If it hadn't been...
If it hadn't been...
If it hadn't been...
...


Päivän typy

No toden totta -innokas keräilijä onkin..., mutta aivan noin innokas että hieroo dinoja paljaaseen pintaansa. -Pitääkin tatuoida dinosauruksen kuva *PIIP*:n -päälle -niin ehkä typy innostuu hieromaan sitäkin ihoaan vasten :D...:p...:)...

Typy arvoitus

Mitä tekemistä Jurassic Park Stegosaurus lelufiguurilla on typyn kanssa...? -No ainoa selitys on että typy on Jurassic Park fani ja keräilee JP krääsää. -Otetaanpä asiasta selvää.

Päivän "EX 2 (PG-13)" kuva 3/8

Tän päiväsessä EX 2 PG-13 kuvassa poseeraavat Jet Li, Sylvester Stallone ja JUSTIN BIEBER (???) :|...:/...:x...:$...:o... -Vois jo pikkasen lähteä mielenkiinto leffaa kohtaan.