tiistai 25. syyskuuta 2007

Tiistain typy!

Onpas typyllä nyrpeä ilme, koska hän ei millään meinaa haluta nielasta mun jättilastia ;)... B)... :o... :x, vaikka "laitoin" sen nätisti lasiin tommosen vaaleanpunaisen drinksupäivänvarjon kera :saint:... :x... EHEHEHEHEEE :D!

Bladessa tänään!


Joo mä näköjään sitten oon MatoApinan vampyyrintappaja :saint:, no mikäpäs siinä =), FUCK YEAH B)/noH :x, no ei jaksais joka viikko tappaa näitä vampyyrejä yksin :|... :'(, joopS :p... :D! No mutta nyt tapetaan B), eli tämmöstä on luvassa:


Verisiteitä.
Bladen suunnitelmat menevät uusiksi, kun hän kohtaa kostonhimoisia hahmoja omasta menneisyydestään. Jahdatessaan Kristan kanssa Boonea myös Chase joutuu kohtaamaan oman menneisyytensä tavatessaan entisen aviomiehensä, joka aikanaan muutti hänet vampyyriksi.

Voiko tuttua tutumpaa kuvaa olla enään :x... :p... :D -kuva!


Joo sivusilmällä menee :), juuri ja JUURI :|... :'(, lopun jos ei kohta jo näkyessä niin vilkuiluun siirtyy :/, jonka jälkeen suoraan roskakoriin :'(, jonka jälkeen jättäen tallennus kokonaan väliin :|, WAHT :o?!?!? JoopS, YHYYYyyy :'(, EHEHHEEEEeeee :D!


Eli kuolemankielissä ollaan :/, kuollen ja muuttuen ehkä vahvaksi vampyyriksi vai =), FUCK YEAH B)/noH :x, no tuskin ja eipä edes paljoa huvita :|, sivusilmällä vaan muuta tehden :saint:, joopS :p... :D!

BioShit (:D) arvostelu ja chat!


Joo sinne meni YouTubeenkin (linkki videoon ;)... :p... :D) arvostelu :), mutta kolmessa tähdessä sai edelleen pysyä arvosana :/, tässäpä perusteluita chatin jatkon yhteydessä:

BioShit (:D) arvostelu ja chat -kuva!


1) En mä vaan (muunkaan kirjottamanakaan, kait :/... :p... :D), mutta nyt se on selvä niin..., joopS :p... :D!


2) Jep...


3) Nyt ei voi kun nauraa, OMF:lle ilman tietämistä 4 tähteä :x, BUAHAH :D! Khyllä se pelin "tunteminenkin" kuuluu asiaan, ainakin mulla... Jos OMF:a en tietäis niin ykkönen on pamahtanu suoraan :|... :'(... :p... :D, koska eipä kiinnosta yhtään joku ikivanha shitti (:D) peli tylsine ("tuntematta" ne olis TOD semmosia) taisteluineen :|... Mutta nyt kun "tunnen" sen ja pientä mielenkiintoa löytyy :), niin khyllä se nyt vähintään 2 tähden arvonen oli, ehkä sen kolmenkin, mutta nelosesta kaukana! Niin toi sun video, koska eipä siinä oikein mitään erikoista ollu :/, hidastuksilla ja nopeutuksilla sekä sillä "kunnon" musalla toi olis ollu paljon parempi =), ehkä sen vitosenkin arvoinen... No Änärien "yliarvostelu" on sun "vika", ei ne mun mielestä ole mitään nelosen (tai sen ehkä juuri ja juuri, niin parhaimmat) tai vitosen arvosia, mutta kolmosia nyt aika selvästi ku on hyvää musaa (ainakin mun mielestä) ja niitä tehosteita löytyy B)... Joo ja EI TOD mulla khyllä ole mitään "Hate also the player because you hate the game" juttua, ihan samalla tavalla arvostelen pidin tai en, tai lähes, koska khyllähän se nyt vaikuttaa jos pitää tai ei pidä, mutta eipä nyt hirveästi... Ja sen voi khyllä todistaa mielikuvituksella (:p... :D), koska jos tekisit F.E.A.R. (jota lähes rakastan =), vaikka vähän oon vaan päässy testailee :'(...) videon jossa vaan räiskit jotain tykkitorneja (suhteutettuna BioShitin helikoptereihin, jotka on khyllä mielenkiintosempia :), mutta tylsiä kuitenkin :/...) ilman hidastusta niin ei sillä olisi lähes mitään toivoa saada nelosta :|, kakkoseenkin ehkä päätyen kun et hyödyntäny sen hidastusta B)... :'(... Mutta vaikka hidastuksellakin niitä räiskisit, niin aika varma kolmonen sekin olis :x, koska ei tykkitornien räiskiminen kiinnosta lähes yhtään :|, sotilaita sitä pitää räiskiä heitellen granaatteja ja kierrellen niitten seläntaakse niin eiköhän siinä ole jo vitosen aineet B), nelosen ainakin =)... Eli BioShitin (:D) videossa kusahti vastukset, mutta ei ne perusviholliset puhumattakaan Big Daddystä olis sen kivempia ollu :/... Niin pelkällä haulikolla räiskittynä, eri aseita ja voimia käytellen juttu olis TOD mielenkiintosempaa =), vähän niinku mun BioShit (:D) videoissa B)... :p... :D! Mutta kuka niitä edes pelkällä haulikolla räiskis :x, ainakaan jos videon aikoo tehä... Eli sen takia se sai kolmosen ku vähän tylsähkö oli :/, mutta eipä tosta kohasta edes oikein mielenkiintosta voi saada, niin räiskinnällä, khyllä se näkymättömänä pysyminen Benny Hillillä oli hauska :D, mutta yksinään se nyt olis ollu taas vähän tylsä :/... Eli liian vaikean kohan khyllä otit videonteko kohdaksi, ainakin mun makuun... Khyllä pelkällä, tai pelkillä (aika tyhmä nyt ois vaan yks :/, ellei sillä keksi montaa tapaa leikkiä =)... :p... :D), bugeilla nyt nelosen aika helposti saisi vaikka tota vihaankin :)... :|... :'(, ei se viha paljoa videoihin vaikuta...


4) Mitä huolestuttavaa nyt tossa oli :x... Kuhan vaan sanoin itsestäänselvyyden että tuskin edes tunnistan niitä ääniä, mutta vaikka tunnistaisinkin niin eipä haittais, mutta paha tunnistaa ku vilauksia on vaan nähny, nekin vihan peittämänä :|, joopS :p... :D!


5) Joo khyllähän toi tajuttiin B)... :whi..., joopS :p... :D, mutta tapahtumat/viholliset meni vaan kusahtamaan aika pahasti :/, jos sieltä ois viis Big Daddyä tullu niin johan ois asiat toisin B), paitsi jos oisit niitä vaan tylsästi haulikolla räiskiny :|, mutta kun ei tullut niin :'(... Eli hyvä idea :), mutta toteutus, tai viholliset, tylsyydessään kusautti sen :(...


6) Niin ja piti tosta logostakin mainita :), ihan hienohan se =), itekkin pitää varmaan väsätä jonkunlainen B), kuhan nyt saa sen kunnon koneen jolla pääsee videoita tekee =), tällä väliaikais shitpilellä (:'(... :p... :D) nyt mitään tee :|... :'(, joopS :p... :D!


Liian vaikea paikka valittiin :/, LIIAN VAIKEA PAIKKA VALITTIIN :'(, ainakin mun makuun :|, joopS :p... :D!