lauantai 6. helmikuuta 2010

Päivän pilanimi

Taas varmaan niin pitkästyttävä leffa -että jos joku tuota ehdottaa mennä katsomaan..., niin voin sanoa minne voi tunkea ehdotuksensa. -Ihan sinne...
...

Up In the Air...................................................Up In the Ass

Maggie Gyllenhaal -Crazy Heart

Maggie Gyllenhaal -Crazy Heart

Tämä on Maggien ensimmäinen ehdokkuus. Hänet muistetaan mm. elokuvista -The Dark Knight..., -World Trade Center -ja Monalisa Smile. -Onnea hänelle Oscarjahtiin.

Vera Farmiga -Up In the Air

Vera Farmiga -Up In the Air

Tämä on Veran ensimmäinen ehdokkuus. -Hänet voidaan nähdä mm. elokuvissa -Orphan..., -The Departed -ja Running Scared. -Onnea hänelle Oscarjahtiin.

Sitten vielä naissivuosat

Sitten vielä parhaat naissivuosaehdokkaat ja se on siinä. -Ja sittenhän on vielä ohjaajat..., mutta se on toisen päivän juttu se. Tuskin vielä huomenna..., mutta ensi viikolla sit varmaan -viikonloppuna sit varmaan.

Sandra Bullock -The Blind Side

Sandra Bullock -The Blind Side

Tämä on Bullockin ensimmäinen ehdokkuus. -Sandra muistetaan sellaisista elokuvista kuten Speed -ja Speed 2..., The Net ja Miss Kovis. -Onnea hänelle Oscarjahtiin.

Helen Mirren -The Last Station

Helen Mirren -The Last Station

Tämä on Mirrenin neljäs ehdokkuus. Esimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 1995 elokuvasta -The Madness of King George -josta ei voittoa. -Toisen kerran ehdolla vuonna 2002 elokuvasta -Gosford Park -josta myöskään ei voittoa. -Sitten vuonna 2007 elokuva -Queen toi hänelle ensimmäisen voittonsa. -Onnea siis tämän vuotiseen Oscarjahtiin.

Naispääosa/sivuosat myös uusiks..

Sinisellä on rajattu ne mitkä blogasin jo kertaalleen -eli näyttää siltä että eipä ole paljoa blogattavaa naiskategoriasta. -Kaksi pääosaa -ja kaksi sivuosaa. -Eiköhän ne tämän päivän aikana vielä ilmesty..?

Päivän TOD tod TOoOoOoOoOoOoD makee kuva

Koulussa tuli tehtyä taas marsipaanipäälysteinen kakku ja tälläkertaa koristeena päällä marsipaani Ghostbusters logo. -Aika hemmetin hyvin onnistui vaikka ite sanon. -Ulkomuistista ilman mitään mallia ja minkäänlaista alustavia suunnitteluja aloin vain tekemään ja onnistui täydellisesti. -Ja tein vieläpä kaksi kappaletta noita koristeita ja eka onnistui paremmin kuin toka. -Damn I'm dood...!!!!!!!!11111111