lauantai 26. joulukuuta 2009

Päivän typy(t) + hyvänyön blogaus

Ooh.. -No tohon sänkyyn kyllä TOD kelpaisi mennä nukkumaan *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*..., mutta tulisko siinä paljoa nukuttua...? -Ehkä enemmän sitä toista nu_ alkuista -sitä _ssia loppuista..., if U know what I mean ;)...=)...:D...:p...:)... -Eipä muuta kuin näkemään unta noista typyköistä ja tuttuun MatoApina tyyliin -hyvää yötä ja MO!

Blogiarkisto shit talk

Jauhetaanpa taas vaikka turhaa paskaa blogiarkistosta. -Eipä sitten päästy tänä vuonna hyviin lukemiin -ei millään keretä blogata niin paljoa..., että päästäisiin siihen tuhanteen lukemaan. -Mutta lähelle kuitenkin päästiin --tai no..., melko lähelle. -Siksi pitääkin jauhaa välillä mahdollisimman paljon pelkkää paskaa että niitä blogauksia kertyisi. -Ensi vuonna kyllä pitää taas parantaa tahtia -TOD...!!!!!!!!!1111111 -Tämän blogauksen jälkeen voisi pistää vielä sen hyvänyön blogauksen..., niin ainakin tälle päivälle kerääntyy paljon kaikkea. -Hjojojojojoops..!!!

Päivän ällöttävä kuva

Kun yrittää mennä IRC-galleriaan se vain valittaa jotain tollasta paskaa. -Eipä nyt silleen haittaa..., mutta kyllä siel olis kiva käydä tarkistamassa asioita. -Hyvä puoli että sainpa nyt ainakin blogattavaa aiheesta. -Blogailu aina piristää päivää.

Illan leffa + päivän pilanimi

Kuherruskuukausi Vegasissa

Jack ja Betsy ovat seurustelleet jo pitkään. Jackin äiti vastusti avioliittoa vielä sairasvuoteellaankin. Lopulta Jack kuitenkin rohkaisee mielensä ja kosii Betsyä. Betsy vastaa myöntävästi ja he lähtevät vihille kohti Las Vegasin loistoa. Mukana ovat huippunäyttelijät Sarah Jessica Parker ja Nicolas Cage. Komedia. Ohjaaja: Andrew Bergman, USA 1992 (93'). Pääosissa: Sarah Jessica Parker, Nicolas Cage, James Caan, Johnny Williams, John Capodice ja Pat Morita.
...
Tässä onkin muuten näkemätön Cage-leffa ja voisiko sanoa jopa klassikko sellainen -onhan leffa kuitenkin vuodelta '92. -Tulipa tuosta mieleeni myös päivän pilanimi..., johon ei nyt tule mitään itse pilanimeen johdattelevaa vitsiä -pelkkä pilanimi..., joka on...
...

Kuherruskuukausi Vegasissa.........Kohelluskuukausi Vegasissa

Päivän makee kuva

Kaksi pois pelistä -kahdeksan vielä jäljellä. -Tämän voisi ottaa käyttöön myös näissä muissa tulevissa makeissa kuvissa.

Tänään tollanen. -Kirjan sivulta 77 tollanen tarina kuin -"Aave varoittaa".. -On tullut luettua -ja tuosta sen voi lukaista uudestaan.