sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Hyvänyön blogaus + päivän video

Leijonan lisäksi myös apina voisi mennä tästä nukkumaan, mutta miten ihmeessä voi nukkua, kun taustalla pauhaa laulu...
...

the lion sleeps tonight (animation)


...

Kai sitä on vain pystyttävä nukkumaan. Ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Fat Albertin tavoin: "HEY! HEY! HEY! -Enough for today!"

Jatketaan nyt Fat Albert linjalla tässäkin blogauksessa ja sanotaan läski Alin tavoin "HEY! HEY! HEY! -Enough for today!" (siis HEY HEY HEY osuus Alin tavoin. -Loppu oli omaa, mutta noin se aina riimitteli leffassa... -Joops). -Mutta kyllä se hyvänyön blogaus tulee vielä erikseen.

Päivän pilanimi


Hieman äkkiseltään keksitty, mutta pistetään nyt kuitenkin. Äsken ku tuli katsottua tuo Fat Albert, mieleen juolahti kesken leffan, että siitähän voisi vääntää pilanimen...
...

Fat Albert.................................................Fat Alfred

Joo, ei niitä parhaimpia :ashamed:...:/...:|..

Fat Albert uusintakatseluun

Fat Albert

On siit jo jonkinverran aikaa ku tää tuli viimeksi katsottua ja ihan hauskahan tää on, eli ei muuta kuin uudestaan vaan. -Ei muuta kuin Fat Albertin tavoin...
...


-Hey, hey, hey!

Joku muu, toinen päivä The 40-Year-Old Virgin

Voisipa katsoa jonkun leffan, mutta 40-v ja neitsyt piti säästää tyttöystävän kaa nähtäväksi, jotenka joku toinen päivä sitten se. -No valikoimaa kyllä löytyy, ei siitä huoleen, mutta sitten niistä kaikista katsottavista päättämään, että minkä niistä kattoo -silloin on syytä huoleen.

Vai on susi Ratchet ykkösenä? -No |O *huoh* sentään...

Mister "susi Ratchet" Bond kiilasi nähtävästi ohitsemme aktiivisimmat listalla |O. -No onneksi olkoon vaan -iloitse nyt minkä kerkiät. Kuitenkin pongahdetaan taas jossain vaiheessa takas. Niin se on aina mennyt -eka tiputaan vähän ja sitten taas ollaan ykkösinä.

Hell's Kitchen jatkuu taas <3...


Joo taaspa jatkuu tämä LOiSTavuus *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta ulkoasu kun on näin karsea :|... |O, niin...

Egot lautasella. Brittikokki Gordon Ramsay grillaa, vatkaa, vispaa, nuijii ja hämmentää taas keittiömestariksi pyrkiviä kilpailijoita kuoriakseen alan todellisen kerman päältä. Amerikkalainen realitysarja jatkuu kolmannen tuotantokauden jaksoilla. Gordon lupaa olla karjumatta ja kiroilematta, hmm... Edellisten kausien voittajat Michael ja Heather kertovat hekin kuulumisensa. Los Angelesin Hell's Kitchen -ravintola on designattu uudelleen, ja illallinen siellä on edelleen kuuma vaihtoehto Hollywoodin muille houkutuksille. Ensimmäisessä jaksossa 12 kilpailijaa esittelee kupujen alla olevat herkkunsa. Varsinainen taistelu alkaa illallismenyyn valmistamisella. Keittiössä riidellään, raaka-aineet loppuvat ja joku itkee. "Lopeta #&%£$!*ä nuo kyyneleet!" Gordon käskee. Kuka kilpailijoista putoaa ensimmäisenä?

Hell's Kitchenin Gordon Ramsay *SYDÄN*... :p... :D -kuva!


...eipä sen enempää tästä LOiSTavuudesta :'(... *SYDÄN*, joopS :p... :D... :|!

Päivän makee kuva B)!


Joo tosiaan eilen käytiin kattomassa uusin Indy ja, no kuva kertoo kaiken =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo kaukana ollaan khyllä Harrison Fordista :'(, varsinkin vanhasta *SYDÄN*, tai nuoresta :p, mutta..., joopS :p... :D! Joo ilmeisesti menee Hulkilla tää kuva Ircin pääkuvaks :saint:, vai :/... :'(... :p... :D...?

Hulk ja Indy *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D -kuva!


Kenes kanssa seuraavaks poseeraamaan =), Hulkki "oikean" Hulkinko kanssa B), kattoo :saint:, joopS :p... :D!

Sunnuntain typy!

Jaahas, päivän typy soittaa :P? Mitäköhän asiaa sillä on =)?

No sehän haluaa että tuun auttamaan sitä valitsemaan minkä värisen bikinin laittaa päälle =)... :D! Valikoimasta löytyy mustaa...

...kerman väristä...

...vaaleensinistä...

...punasta...

...ja valkosta :saint:... :D!

No punanen näytti hyvältä, joten katotaanpa sitä uudestaan :)!

No ehkä se kerman värinen sittenkin :P.

Vai oisko sittenkin valkonen =)? No ei, vaan ei mikään noista B), koska nyt tilanne on molempien osalta jo niin lähellä räjähtämispistettä :X, että sänkyhommat saa luvan alkaa ja sitähän ei mitkään kamerat tallenna :D!