perjantai 6. lokakuuta 2023

Rästit tehty (+päivän liikkuva kuva)

Jahas, taas saatiin iso läjä blogauksia tehtyä 😇 Khyllähän siitä hyvä mieli tulee, paine poistuu mielestä 😈 Vaikka ei tämä blogaus niin 'tärkeää' ole, että vaikka jättäisi välillä jotain "tärkeää" (leffakäynnit yms...) välistä. Mutta jos on energiaa blogata, niin mikäs siinä 😊 Ja sitä aikaa, onneksi olen 'vain' osa-aikatöissä - jos olisi kokopäiväisesti, niin...

Mutta blogataan miten jaksetaan ja keretään, ensi vuonna olisi khyllä tarkoitus pamauttaa oikein kunnon (blogaus määrä) ennätys 😎 Sitä seuraavana vuonna voi sitten jo vähän hiljentää - ellei halua pamauttaa vielä suurempaa ennätystä 😍 Mutta vielä on tätä vuotta jäljellä, mennään vähän hiipien - niinQ tulevat tontut ikkunoiden takana 😨😖😋😁

Päivän ruoka

Jämä "lihamuki" lautanen

Minä ostamassa huulirasvaa

Päivän "1/2" leffa + poster

Päivän "2/2" leffa + poster


Huh, olipas työ noissa... Olisi voinut vaikka telkkaria katsoa, jotain hyviä sarjoja - tai... No leffan(kin) olisi ehtinyt, mutta sitten olisi arvostelu rästissä - joten... Ihan kiva 'ajankäyttö' tämäkin oli, ja vielä on joku tunti ennenQ peti kutsuu... Mitäköhän sitä tekisi? Noh, taidan jatkaa koneella - antaa telkkarin olla 'unessaan'...

Päivän KKSA-kuva

Facebookin KKSA-ryhmään oli tullut muutama Jeesus teemainen pilakuva ja nimenomaan tuolla tietyllä kuvalla mitä minäkin käytin tässä omassani. Kuvan nimi on: - CSI: Miamin Wanda De Jesus.

Päivän "linkitetty" video

Eilen blogadin aika hupaisas animaatiovideon ja tässä olisi samalta tekijältä toinen aika hauska. Nyt joudun tosin linkittämään videon tohon alas👇 kun jotain ihmettä tapahtunut videon upotukselle.

When you buy new shoes part 2!!🤣🤣 

Päivän jälkiruoka ja video (by Tontsa)

Olen tainnut jo aikasemmin(kin) blogata hänen videoitaan, eli SSSniperWolf 😊 Tolta kanavalta löytyy ihan hupaisia videoita 😋😁 Ja onhan hän kuuma, joka on yksi syy katsoa näitä videota 😎 Päivän typy materiaalia olisi khyllä ehdottomasti 😍 Mutta...

...no nyt oli khyllä otettava kuva salaman kera, sen verta pimiä ("vappu pimiä" 😋😁) kuva 😵 Mutta heti kun käyttää/käytti salamaa, niin ruokatahra näkyi 😔 Pääsi tänään syödessä tipahtaa, sen takia sänky ei ole khyllä paras paikka syödä 😕 Tai noh, miten sen ottaa - mua noi ei hirveästi haittaa, kuhan nyt sänky ei ole ihan täynnä niitä 😈 Mutta muutama tahra siellä täällä, ei haittaa...

Cool Things I Learned On TikTok


Ai videon upotus ei toiminut, onkohan se estetty?! No, eipä se(kään, kuten tahrat) haittaa - aina voi linkittää :saint: Toki upotettu video olisi hiAnompi B) Mutta joo, toi video pyöri taustalla - kun otin noi ylemmät kuvat. Mielenkiintoista infoa. :) kait =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEEEeeeee :D

Päivän ruoka (by Tontsa)

No on khyllä varsin herQllisen näköistä 😊😋 Ja hyvä että otin tämän "välivaihe" kuvan, koska...

No ei tästä ota erkkikään selvää 😵 TV khyllä näkyy, siellä pyörii hupaisa Miehen puolikkaat 😇 Mutta ruuasta ei khyllä saa mitään selvää...


Pitäisi valot aina laittaa päälle, tai käyttää salamaa - mutta... No salamaa ei huvita käyttää, kun se valaisee "liikaa" - ja valojen kanssa en jaksa räpeltää =/ Eli on vaan tyytyminen tohon pikselimössöön =( Niin, kunnes keksin - että jos aina ottaa ruuasta kuvan kun se on valoisassa keittiössä :) Ainiin, vihanneksia eksyi vähän sekaan... Ne oli jotain ylijäämiä, porkkanat kiehautin perunoiden kanssa että ne olisi pehmeempiä. Sitten oli kurkkua ja herkkusieniä, ihan hyvä lisä =) Enemmänkin olisi toki voinut olla, mutta nyt mentiin sillä mitä (jää)kaapista löytyi... Mutta voisi ottaa tavaksi ostaa aina joku salaatti ruuan oheen, vaikka sitten pieni sellainen - jos ei mieli tee "isoa" :)

Ruoka ostosten esittely

Tämä onkin sitten maanantain jämä, niin jauheliha... Olisin halunnut tämän tehdä jo aikaisemmin, mutta oli kaikkea muuta (syömistä...)! 😒 Eipä toi kai miksikään mennyt, mutta... No mielellään tekee jämät jo seuraavana päivänä, tai ainakin sitä seuraavana...

Tiistaina tosiaan "ei ollut ruokaa" (söin tosiaan töissä tukevasti), keskiviikkona oli leffailta, torstaina oli RAX ja... No nyt on perjantai 😊😋 Tiistaina mun se suunnitellusti piti tehdä, mutta sitten tuli yllätys ruoka töissä - enkä nyt väkisin halunnut lisää ahtaa kotona, eipä olisi paljoa edes mahtunutkaan...

Mutta tähän päivään; ainekset esittelin jo aikasemmin (linkki on ylempänä), perunat on vaan "uusia". Tai ne ei edes khyllä ole uusia-perunoita(kaan), enkä edes ostanut niitä tänään - ostin ne samalla kertaa kun jauhelihan (ja kastikkeen...)!


Mikä tästä tulisi? No olisiko "hyvä setti" B) No voisipa hyvinkin olla :saint: joopS :P EHEHEHEEEEeeee :D

Päivän juoma, eikun extra EXTRA jälkiruoka

Tuo sekoilu otsikossa siksi koska tässä pitäisi olla sitä tekemääni vadelmairtokarkki likööriä..., mutta kuten voi nähdä se on koostumukseltaan enemmän hyytelömäistä kuin juotavaa nestettä. Eli kumpi label tähän nyt sitten laitetaan. Ehkä laitan kummatkin koska kuitenkin juon sen tosta lasista enkä lusikoi. Mutta jälkiruoka label koska kiinteää hyytelöä.

Päivän leffa

Piti katsoa tänään kaksi Manaaja leffaa - Manaaja alku minkä pistän nyt pyörimään -ja sitten Manaaja ykkönen..., mutta menikin niin pitkäksi tänään että katsonkin vaan sen Manaaja alku leffan tänään. Ei sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Extra jälkiruoka

Vaikka tuli tänään syötyä jo jälkiruoka siellä Classic Pizza Restaurantissa niin aina on tilaa vielä parille Hullut Päivät haamumunkille. 

Päivän kuva

Törmäsin jälleen Facebookissa tämmöseen hauskaan kuvaan. On ihan hupaisa kyllä😁.

Huomisen ruoka ostosten esittely

No siinä on vaan kahta eri juustoraastetta: Valio arki juustoraaste ja Castelli Parmigiano Reggiano mitkä lähti Verkkosaaren Alepasta. Nämä tosiaan sitten huomiselle.

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoka tuli myös syötyä siellä Classic Pizza Restaurantissa ja otinpa tollasen Chocolate-orangepastryn mikä oli siis tollanen suklaakakkupala jäätelön kera. Oli hyvää sekin.

Päivän ruoka

Tuli käytyä Sörkan ruusu nimisessä pubissa missä juoman kanssa otin syötäväksi tollaset kinkku-juusto toastit.
Sieltä sitten jatkoin kauppakeskus REDIin missä kävin syömässä Classic Pizza Restaurantissa.
Otin tollasen Pepes pizzan ja oli kyllä ihan herkullista. 

Paikka oikein, sijainti väärin

Sieltä tuli oikea vastaus mikä paikka? visailun kysymykseen. Classic Pizza Restaurant tosiaan oli haussa. Mutta sijainti meni väärin - tämä oli REDIn ostarin Classic Pizza. Mutta ei siitä miinuspisteitä tule kun sitä sijaintia ei edes kysytty.

Mikä paikka?

Taas erottuu aika helposti yksi sana kuvasta..., mutta silti arvailemaan mikä paikka voisi olla kyseessä. 

Päivän taidekuva

Törmäsin tollaseen taiteelliseen tolppaan - en suinkaan kirjaimellisesti törmännyt😁..., mutta siis tuli vastaan tollanen. Aika hienot tuherrukset joku siihen taiteillut. 

Perjantain ensi-illat, Nro 6

Disco Boy

Eipä nyt tämäkään ihan hirveästi houkuttele joten tällekin vaan se -"ei kiitos" -labeli kylkeen.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Lumipalloefekti

Eipä nyt kamalasti houkuttele tämä leffa - ihan jopa niin vähän että saa kylkeen -"ei kiitos" -labelin.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Retribution

Tämä kiinnostaa ainakin minua (Hulk) - muita jäseniä ei niinkään - ellen nyt saa Tontsaa mukaan. Mutta itelleni tosiaan kelpaa Liam Neesonin elokuvat. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Comeback 

Tämä tuli käytyä katsomassa Tontsan kanssa kutsuvierasnäytöksessä ja vaikka olikin ihan yllättävän kelpo pätkä niin yksi kerta riitti - ainakin minulle (Hulk).
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Manaaja: Uskon merkki

No tämä TODellakin kiinnostaa nähdä ja tänään voisin aloittaa valmistautumisen tämän katsomiseen katsomalla edelliset Manaaja elokuva aloittaen tänään elokuvista Manaaja alku ja Manaaja. Ja huomenna sitten Manaaja II: Luopio ja Manaaja III. Tämä uusi menee sitten varmaan maanantaille.

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Ryhmä Hau Mahtielokuva

Tässä on se mitä voi harkita. Voisinpa nimittäin ehdottaa tätä eräälle hyvälle ystävälleni❤️🤗.
 

Perjantain ensi-illat

Tänään näkyisi olevan ainakin kaksi kiinnostavaa leffaa ja yksi mitä voi harkita. Mitkä ne ovat - se selviää sitten itse esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5
  • Perjantain ensi-illat, Nro 6

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Kaava 51..., The Pink Panther..., Shutter Island ja Maty Poppins Returns tuttu Emily Mortimer täyttää tänään 52-vuotta. Elokuvista Clueless..., Thirteen ja Wrong Turn tuttu Jeremy Sisto täyttää tänään 49-vuotta. Elokuvista King Arthur..., Fantastic Four ja San Andreas tuttu Ioan Gruffud täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Sitten vielä elokuvista Leaving Las Vegas..., The Saint..., Hollow Man ja Death Wish tuttu Elisabeth Shue täyttää myös tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Linkkejä eilisiin blogauksiin

Tässä vielä linkkejä eilisiin blogauksiin mitkä jouduin blogaamaan tänään.