perjantai 17. joulukuuta 2010

Päivän kuva

Otin eiliseltä leffakäynniltä Tennarista mukaan tollaset 3D lasit (ihan otettavissa oli -en pöllinyt) -ja päätinpä sovittaa laseja katossa roikkuvaan savipääkalloon -ja nehän istuvat kuin valettu. -Melkein olisi ainesta myös päivän makeeksi kuvaksi..., mutta hauskuutensa johdosta sopii kyllä enemmän päivän kuvaksi.

Perjantain ensi-illat Nro 5

Jouluksi kotiin

No hyij saattans mitä paskaa pukkaa tänään teattereihin. -Suurimmalta osin siis. -Tron ja Get Low ainoat kiinnostavat. -Mutta muut leffat täyttä sontaa -kuten tämäkin joulupätkä. -Nimi on ainakin hyvä sillä itekkin olen menossa jouluksi kotiin. -Hjoops -siis -"ei kiitos" -vaan tällekin rainalle.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Nukkumatti -seikkailu unimaassa

Juu. -TOD varma -"ei kiitos"-elokuva. -Varmaan nukkuisin koko elokuvan ajan. -Nukkumatin unihiekat pöllähtäisi valkokankaan läpi katsomoon ja sitten seikkailisin omassa unimaassani. -Jap jap.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Veijarit

TOD -"ei kiitos" -tälle elokuvalle. -Muutenkaan ei kiinnosta..., mutta lisä inhoa herätti -aika turha seikka tosin..., mutta silti. -Yksi päivä Tennarissa siinä venaillessani yksi tyyppi rehenteli tyttöystävälleen että serkkunsa on tehnyt ton elokuvan ja että jakelee ihan kutsuvieraslippuja. -Whohoo. -Silleen tosin aika turha ja mitätön seikka..., mutta pientä -"vihaa"- nosti  kyllä pintaan. -Tiedä sit miksi. -Mutta pienen pieni syy lisää miksi ei kiinnosta tippaakaan.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Get Low

Tätähän voisi myöskin harkita ihan teattereissa asti nähtävänä leffana. -Hyvät näyttelijät nimittäin houkuttelevat katsomaan tätä elokuvaa, mm. Robert Duvall ja Bill "Ghostbusters, Peter Venkman" Murray. -Ja muutenkin vaihtelun vuoksi hieman totisempaa leffaa välillä.

Perjantain ensi-illat Nro1

Tron: Legacy

Tätä olisi tänään tarkoitus mennä katsomaan. -Odotan kyllä TOD innolla. -Aivan hemmetin upealta nimittäin vaikuttaa. Odotan aivan mielettömän upeaa leffaelämystä. -Harmi vain -en ole ykkösleffaa koskaan nähnyt -ja enpä ole törmännyt DVD:henkään. -Mutta olettaisin että tämän kakkosen tullessa myyntiin tulisi sellainen boksi missä molemmat -joten sitä sitten vain innolla odottelemaan. -Ja sitten DVD:ltä voi katsoa ykkösen eka -ja sitten kakkosen uudestaan.

Illan leffat laiskotellen

Tänäänpä tulee mielenkiintoisia leffoja telkusta. -Kolmoselta klo 22:40 tulee The Ring kauhupätkän jatko-osa Ring Two -joka tosin löytyy kokoelmistakin. -Esittelinkin ostamani Ring boksin omassa Hulkin blogissani 10. päivä marraskuuta. -Ja molemmat leffat ovat suhtkoht tuoreessa muistissa -joten uusinta katsomista ei nyt ainakaan lähipäivinä ole odotettavissa. -Toisena leffana telkusta tulee Will Smithin tähdittämä komedia -Hitch -Lemmentohtori -joka alkaa ring-leffaa aikaisemmin klo 21:00 Neloselta. -Taisin viimeksi teattereissa nähdä tämän elokuvan -joten en kyllä muista paljoa mitään siitä. -Voisikin harkita kokoelmiin mikäli osuu silmiin joku kerta.

Miehen puolikkaat

Mitäs illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa...?
...
Titaanittarien taisto. Charlien kodissa on käynnissä titaanittarien taisto, kun Lydia ja Berta ottavat yhteen tavoitellessaan hallitsevan alfanaaraan asemaa. Toisaalla Kandin mikroshortsit sumentavat Alanin rationaalista ajattelua. Amerikkalainen komediasarja.
...
Hauskalta kuulostaapi :)...

Typyjoulukalenterin luukut 16-ja 17

Höh. -Eiliseltä jäi avaamatta luukku joten avattava taas tällanen tuplaluukku :|...:/... -Mitkäs kolmossisarukset sieltä luukun alta oikein kurkkii...? -Avataanpas.

Sama typy taitaa olla..., mutta voihan sitä kuvitella että siinä on kolmoset -ja heittää sitten vitsin tyyliin: -Kiimaiset kolmoset valmiina MatoApina tiimin hoideltaviksi. -Minkäs noista valitsette -vaikka väliähän sillä tuskin on.

Joulukalenterin 17. luukku avattu

Joulukalenterin 17. luukku avattu