tiistai 7. helmikuuta 2023

Päivän toinen leffa

Pistetään heti perään toinen Blu-Ray leffa - myöskin viimeksi teattereissa näkemäni kauhupätkä - Smile. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän jälkiruoka

Tänään ei tule päivän ruoka blogausta koska söin eilisiä jämiä. Jälkiruoaksi vedän loput ostamani vanukkaat mitkä ovat vasemmalta lähtien Grand Dessert Double Toffee..., Vanilla ja Choc Stracciatella.

Päivän leffa, vuoden ensimmäisen Blu-Ray sellainen

Pistänpä uusintakatseluun tämän viimeksi teattereissa näkemäni elokuvan - The Woman King. Tämä ei ole ainoastaan teemaltaan historiallinen leffa vaan myös siinä mielessä historiallinen että se on ihka ensimmäinen Blu-Ray elokuva minkä katson kotisohvalta.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Supernova ja The Watcher tuttu James Spader täyttää tänään 63-vuotta. Sarjoista That '70s Show ja Miehen puolikkaat ja elokuvista Dude, Where's my Car ja The Butterfly Effect tuttu Ashton Kutcher täyttää tänään 45-vuotta. My Super Ex Girlfriend ja Valkyrie elokuvista tuttu Eddie Izzard täyttää tänään 61-vuotta. The Ring elokuvissa nähty David Dorfman täyttää tänään tasavuosia eli 30-vuotta. Elokuvista Bringing Down the House..., Surtogates ja The Scorpion King 4: Quest for Power tuttu Victor Webster täyttää tänään myös tasavuosia eli 50-vuotta. Elokuvasta Tappava ase 4 ja Madagascar ääninäyttelijä Chris Rock täyttää tänään 58-vuotta. Ja viimeisenä vielä elokuvista Waterworld ja Napoleon Dynamite tuttu Tina Majorino täyttää tänään 38-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.