keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Keskiviikon "Jalkapallon EM 2008 typyäänestys" typyt!

Tänäänhän EM 2008 futistypyäänestyskisoissa pelataan 1. välierä...

...mikä selvästikin tarkoittaa sitä, että viime kerralla molemmilta sai niin hyvää "kyytiä" =), että on aivan pakko santsata B)... :D! Kroatia näyttääkin jo harjoittelevan pallon kanssa, joten ilmeisesti double teamingkiä on luvassa Saksan hoidellessa "maalitolpan" käsittelyn Kroatian sen sijaan keskittyessä "palloihin" ;)... =)... :D! Taidan siis äänestää Saksaa, jo senkin takia ettei se syytä viimeks äänestämäni Kroatian suosimisesta ja lähe kävelemään kesken kaiken :'(... :D! No oli voittaja kumpi tahansa, niin "shampanjat" kyllä lentää molempien päälle :x... :P... B)... :D!

Päivän makee kuva

Siinä olis kyllä makeet nähtävyydet, mutta nyt saamme ihailla enää vain kuvien kautta noita ja paikan päällä pääsemme vain tuijottamaan ground zeroa.

Kait se on sitten jätettävä minunkin (Hulk) :'(...

Eipä tonne yksin enää huvita blogailla tonne vanhaan Tiltin blogiin joten on kait sitten hyvästeltävä se paikka. Nyt vain sitten kaatui minun blogi-intoni. Ite en nimittäin kauheasti tykkää siitä uudesta ulkomuodosta vaikka sinne saisikin kuvia. -Se on minun mielipiteeni.

TV:stä tänään ja typymuistutus :saint:... :p... :D!


Joo pari ohjelmaa, tai ohjelma ja elokuva :p, tulee TV:stä tänään :), toisen ollessa The Apprentice - Diili ja toisen Collateral Damage - Sivulliset uhrit :saint:, joopS :p... :D! Joo tämmöstä olis niissä luvassa :), aloittaen aikasemmin alkavasta eli Collateral Damagesta :saint:, joopS :p... :D:

Näyttävässä toimintajännärissä Arnold Schwarzenegger esittää Gordon Brewer -nimistä palomiestä, joka menettää perheensä brutaalissa terrori-iskussa. Turhautuneena virallisen tutkimuksen tehottomuuteen Brewer lähtee vaaralliseen yhden miehen sotaan syyllisiä vastaan.


Ja sitten onkin luvassa Diilin seloste :saint:, joopS :p... :D:

Riitasointuja. Gold Rush yrittää puhdistaa ilmaa joukkueen sisällä. Lee jättää taas tehtävän väliin uskonnollisen pyhäpäivän takia. Tehtävänä on säveltää ja sanoittaa mainoslaulu Arby'sin uudelle kanaleivälle.

Joo ja mitä typymuistutukseen :p...

Collateral Ivanka :saint:... :p... :D -kuva!


...Matskun vuorohan se on :), yhteen paikkaan vaan jyystää (:p... :D) :'(, TSII-SUS :|, huoh |O, joopS :p... :D... :|... |O!