tiistai 12. joulukuuta 2023

Päivän jälkiruoka + extra EXTRA juoma

Baarin jälkeen poikettiin vielä Kampin ostarin R-Kioskilla missä otin tollasen Tupla Crispy Puffs pussin ja erikoiskahvin mihin tuli kaakaota ja Cappuccinoa. 
Siinä vielä Tupla Crispy Puffs pussi avattuna.
Ja kahvista oli totta kai otettava tollanen PAKOllinen hörppykuva. 

Päivän kuva

Vähän täyteblogaus, mutta...


Kerran tähän törmäsin, ja tämä oli/on hupaisa, niin... :) :P :D

Joulukalenteri, luukku 12.

Kulutusjuhla

kuluttaa,

joulu kutsuu

iloon.

Päivän "ruoka" ja juoma

Ruoka on taas "lainausmerkeissä", koska siitä ei mulla ole paljoa asiaa... 😖😕😓😋😁 Sen verta usein tätä on vaan töissä tullut tehtyä, melkein viikottain - että on pitänyt höystää sitä kurkulla ja tomaateilla, yms... Niin ja juustolla! 😊😋 Kurkut ja tomaatit, vuorollaan - olen ihan paistanut, eli ne on ollut lämpimiä. Ihan hyviä höysteitä on khyllä olleet 😇😋 Kuva on niinkin pitkältä ajalta, kun 23. lokakuuta (itse blogaus) 😨 Sen takia "pitkältä", koska sieltä - ja aikasemmasta(kin) asti, olen tätä tehnyt... Viikottain tosiaan. Mutta, nyt en ole kotona tätä ollenkaan tehnyt - mitä nyt lasagneton yms... Mutta, tätä samaa en ole tehnyt - eipä oikein tee mieli, kumma khyllä... 😱😔😓😋😂

Hulk "keksi" uuden labelin, joten... Olihan sitten otettava kuva mun "kokoelmasta" 😍 Vähän on noi loppumaisillaan, mutta khyllä noilla vielä jonku aikaa pärjää 😎 Varsinkin, kun en edes joka päivä juo tätä herQua - vaikka hyvän makunsa puolesta voisi helposti juoda (joka päivä...) 😍😎


Mutta joo, sellaista... Pitkästä aikaa multa(kin) "päivän juomaa" :) :P Coke on khyllä erittäin hyvää herQa =) Kuten on Pasta Bolognese :) TOD..!! *SYDÄN* B)

Extra ruoka

Leffan jälkeen mentiin kaverin kanssa yksille Bruuveriin missä tilasin myös ruokaa. Otin 9 kpl talon Wingssejä. Kyllä kelpas. 

Päivän leffa + poster + extra juoma

Tuli käytyä erään kaverin kanssa katsomassa -Wonka -elokuva ja olihan se kyllä ihan hyvä elokuva näyttävine tehosteineen ja efekteineen. Kyllä ehdottomasti ansaitsee paikkansa kokoelmissa Tim Burtonin Jali ja suklaatehdas elokuvan rinnalle. Annan tälle ⭐️⭐️⭐️⭐️ ja puoli.
Siinä vielä leffajuoma mikä oli juuri oman labelinsa saanut Coca-Cola.

Päivän ruoka + juoma

Tuli käytyä Kampin McDormand'sissa missä otin tollasen Campfire Beef aterian.

Ja siinä ateria lisukkeineen - 9 kpl kananuggetteja. Ja juomana toimi perus Coca-Cola

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors 

Typyjoulukalenterin 12. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 12. luukku. 
Aina ei keksi härskiä läppää tähän oheen niin nyt jätän tän typyn vaan tähän. Mutta kyllä kuuma on - sen voin sanoa.