tiistai 5. tammikuuta 2010

Jo tammikuun 22. päivä, 2008 päivän kuvissa

No jopas herra Kihola on tänään suosittu blogauksen aihe..., mutta tämä on viimeinen. -Muistui vain mieleeni että herra on jo kerran aikaisemmin esiintynyt MatoApinan blogissa. -Vuonna 2008..., 22. päivä tätä samaa kuuta päivän kuva blogauksessa. -Tuolloin hän oli tosin -ainakin minulle vielä melko tuntematon tapaus. -Kuten kuvasta näkee/voi lukea -poimin kuvan hänestä selattuani -"MatoApina" hakusanalla google kuvahausta.

Kuin kaksi marjaa

Tauno "T_A_U_K_K_I" Kihola // Megadeth logo

Päivän taidekuvista kuin kaksi marjaa blogaukseen. -Siinähän se taas koreilee..., herra Kihola. Onhan se kieltämättä kuin kaksi marjaa tuon Megadeth logon kanssa. -Tässäpä oli muuten vuoden eka -ja muutenkin pitkästä aikaa -kuin kaksi marjaa blogaus.

Tiistain typy!

Typy näyttää siltä kuin olisi kyllästynyt makaamaan sängyllä valokuvattavana, joten eiköhän jätetä homma yhteen kuvaan ja siirrytä toisenlaiseen vähemmän tylsistyttävään sänkyhommaan ;)... B)... =)... :D!

Päivän taidekuva

Piirsinpä uudesta Facebook kamustani -T_A_U_K_K_I aka Tauno Kiholasta (varmaan ei haittaa -että nimi mainitaan. -Muutenki jo taatusti kaikkien tiedossa -melkonen julkkis ku on..., herra Kihola) -tollasen taidekuvan. -Senverran hauskoja kuvia miehellä esillä -esim. juuri tuo mistä piirsin kuvan..., että ei voinut olla piirtämättä. -Nyt vain kommenttia odottelemaan mieheltä itseltään.

Päivän makee kuva + typymuistutus

Hemmetin hieno piirrostypykkä -innokkaana piirtäjänä ite tykkään tosi paljon. -Eli päivän makeeksi kuvaksi TOD sopiva. --Ja sitten tuohon typymuistutukseen. -Koska nyt Tontsalle ja itselleni blogasin typymuistutukset..., niin nyt olis Matskullekin tässä oma typymuistutus -myöskin päivän makeen kuvan muodossa -kuten minun eilinen. -Eli Matskulta venaillaan typyä -mikäli nyt ehtii/jaksaa pistää.

Päivän kuva

Heh :D. -Tollanen löytyi selailemalla -"thai chickas" google kuvahaulla. -Prätkäsammakko. -Tiedä sitten miten se liittyy thai chiksuihin..., mutta eipä nyt silleen jäänyt kalvaamaan mieltä moinen asia. -Ainakin löytyi hauska kuva päivän kuvaksi. -Ainakin hauskempi kuin eilinen..., joka ei tosiaan ollut kyllä yhtään hauska. -Mutta tehty mikä tehty.

F.r.i.e.n.d.s./The Simpsons

Mitäs viikon ekoissa Frendeissä tänään on luvassa...?
...
Kokkikoulu. Saatuaan huonot ravintola-arvostelut Monica päättää mennä kokkikouluun ja saa seuraa sinne. Ross onnistuu tekemään Rachelin mustasukkaiseksi.
...

Entäpä sitten illan Simpsoneissa..., mitäs niissä tänään...?
...
Ned Flandersin uusi elämä. Amerikkalainen piirrossarja. Elämänhallintaansa pettynyt kuusikymppinen Ned Flanders haluaa tietää, missä piilee Homerin juovuttava elämänhalu. Kun Homer vastaukseksi haluaa panna hieman vauhtia Nedin suoniin, asiat alkavat viedä sankareita mennessään. -Vieraileva ääni: The Moody Blues.
...
Kuulostaapa hauskalta. -Molemmat -Frendit, että Simpsonit. -Odotan innolla. -Molempia. Sekä Frendejä, että Simpsoneita.