keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Päivän video

Muistanette kaikki varmaan huhtikuussa blogaamani vuohimusavideot...? -No -nyt ihmismäisesti kiljuvat vuohet ovat palanneet videossa joka kulkee nimellä Jurassic Goat (Jurassic Park Goat Version). -Alla video -olkaa hyvät...
...

Jurassic World juttua

Lisää tähtiä senku kasaantuu. -Taas olisi esiteltävänä kolme uutta tulokasta Jurassic Worldin näyttelijäkaartiin. -Aloitetaan herrasta nimeltä James DuMont. -Herra DuMont on aloittanut uransa jo lapsena näyttelemällä kadulla tanssivaa lasta elokuvassa Blues Brothers. -Siitä vain koittamaan tunnistamaan. -Elokuvassa oli paljon kadulla tanssivia lapsia yhdessä kohtaa. -DuMontin voi bongata myös sellaisista elokuvista kuten -Speed -Kuoleman kyydissä, Rauhantekijä, S.W.A.T. ja tänä vuonna kolme Oscaria kahminnut Dallas Byers Club. -Sitten seuraavaan näyttelijälisäykseen.
 Hän on stuntnaisena paremmin kunnostautunut näyttelijätär nimeltä Jodi Lyn Brockton. -Jurassic World ei ole ainoa dinoseikkailu mistä kaunottaren voi bongata. -Neitokaisen voi nimittäin spotata toisesta -hieman halvemmasta dinoseikkailusta -nimittäin elokuvasta -Age of Dinosaurs. -Nyt hän on siis mukana astetta tasokkaammassa dinosaurusfilmissä. -Sitten viimeiseen esiteltävään -jolla ei Imdb profiilissaan ollut kuvaa itestään -joten taas saadaan ihastella tollasta -"ei kuvaa saatavilla" -kuvaa.
Hän on Elton LeBlanc niminen herrasmies -joka toimii myös stuntmiehenä monessa elokuvassa. -Hänet -jos tietäis minkä näköinen kaveri on kyseessä -voi bongata seuraavanlaisista elokuvista kuten -Abraham Lincoln: Vampire Hunter, Stolen, Looper, G.I. Joe -Kosto ja Ender's Game. -Ja monesta muusta. -Tässä oli esiteltävät tältä erää -lisää odotellessa. -Jurassic Park teemalla jatketaan seuraavaksi blogattavassa päivän videossa.

Päivän puujalka

Päivän puujaloissa jälleen Fingerporia. -Tämän kertainen on tän päivän Hesarista. -Menee näin...
...
Mies Heimolle: -"Olen erittäin tyytyväinen uuteen palvelijaani!"
                               /
                             "Hän tuli leipiini viime viikolla"

Heimon ilme syödessään leipää :p...:)... -Ahhahah :D...:p...:)...