keskiviikko 27. syyskuuta 2023

Rästi taas tehty (+päivän liikkuva kuva)


Joo, sinne sain taas rästiblogauksen tehtyä 😇 Sama tapahtuu/tapahtui tänään(kin), eli jäi katsotun leffan arvostelu tekemättä 😕 Khyllä noiden arvostelujen tekeminen vie energiaa, ja aikaa. Ja kotona on kaikkea tekemistä, niin siellä ei oikein huvita kirjoittaa noin pitkiä tekstejä (kaiken lisäksi vielä englanniksi...)! Noh, onneksi on kahvilat 😊 Ne vaan tulee äkkiä kalliiksi, jos vaikka joka päivä menisin 😖 Eihän se kertaostos missään tunnu, mutta kuukaudessa alkaa jo kertymään puupennosia 😔 Puhumattakaan, paljon vuodessa menee 😨 Noooh, en mä joka päivä jaksa/ehdi leffaa katsoa - joten hyvä asia vaan kukkarolle 😎😋😁


Samalla sain "päivän liikkuvan" kuvan, jota en ole varmaan(?) ikuisuuksiin blogannut... Äkkiäkös sen selvittää labelin kautta, mutta... En näe, että sen kaivaminen ja ilmoittaminen olisi aikansa värtti! :| itQ :'( joopS :P EHEHHEEEEEeeeee :D

Päivän elokuva + poster + trailer

No olipas taas sontaa täynnä tämä(kin) elokuva valinta 😡😖😕😓😋😁

Pan (2015) [mun arvostelu]

No ihan laadukkaan oloinen trailer, onhan tämä isolta yhtiöltä (ilmeisesti The Warner Bros?)! Saa jopa epäilemään mun arvosanaa, mutta... No taidan luottaa itseeni, sen verran unettavan (en sentään nukahtanut) huono tämä oli - että... Huh-huh?! En siis suosittele tätä, vaikka kuinka seikkailu-elokuva fani olisikin... |O

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä se/ne lepää, varsin herQlliset ruuat 😊😋 Tai siis, parempaa on helposti - mutta huonompaakin on...


Mikä elokuva pyörii taustalla..?! Noh, se selviää seuraavassa blogauksessa :saint:

Ruoka ostosten esittely

Siinäpä ne seisoo, ehkä vähän köykäiset - ja köyhät, mutta... Mitä olen jo moneen kertaan täällä hokenut, niin välillä on hyvä syödä kevyesti - ja maanantain jämistä piti päästä eroon 😇 En nyt esittele näitä, ainakaan 'tarkasti' - nopeasti suullisesti voin (ei että tässä joku kiire olisi, mutta ei nyt huvita tietoja kaivaa - lihapasteijan pussi tietoineen on jo heitetty sitä paitsi roskiin...)!

Eli löytyy... Noh, se lihapasteija (se jäi syömättä työlounaaksi), sitten on noi kanan paistileike jämät, joiden kanssa vedin spaghettia ja juomaksi päätyi terveellinen maito.


Ihan ok setti pitäisi tulla :) Ei mikään erinomainen, mutta ei nyt huonoimmasta päästäkään... On tässä sentään lihaa, jos vetäisi pelkkää nuudelia - niin... =(

Päivän toinen leffa

Nyt on Rocky ja Creed elokuvat katsottu..., mutta jatketaanpa nyrkkeilyelokuvilla ja pistetään seuraavaksi uusintakatseluun Robert De Niron tähdittämä nyrkkeilyelokuva Raging Bull. Ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Ja sieltä tuli oikea vastaus

Sieltä tuli oikea vastaus: Raging Bull elokuva tosiaan oli hakusessa. Ja tosiaan Raging eikä racing kuten kommentissa lukee..., mutta ei siitä pisteitä tipu - meni kuitenkin leffa oikein. Eli täydet pisteet kotiin.

Näyttelijä oikein, leffa vielä

Näyttelijä meni oikein - Joe Pescihan se..., mutta leffa jäi vielä arvaamatta. Paljastaakohan tuo -"almost there" -kyltin alla oleva kuva leffan. Puolikas piste kuitenkin näyttelijän tietämisestä.

Mikä elokuva?

Täydet pisteet jos tietää elokuvan kuvan perusteella - plussapisteitä jos tunnistaa...
...-kuvissa esiintyvän näyttelijän ja sitä kautta elokuvan. Ei muuta kuin arvailemaan. 

Päivän kuva

Nämä on näitä täyteblogauksia...


Mutta ihan kivoja/hupaisia on nämä(kin) :) :P :D

Päivän leffa

Aikanpistää viimeistä Creed leffaa Creed III kehiin. Tätä en koskaan käynyt katsomassa teattereissa joten pistän tämän nyt ensikatseluun. Tässä ei ole enää Stallonea mukana joten saa nähdä onko yhtä hyvä kuin kaksi edellistä. Mutta ei muuta kuin leffaa pyörimään ja ottamaan selvää.

Päivän ruoka

Viime sunnuntsiselta saunakäynniltä vanhempien luona sain äidiltä mukaan kaksi ylimääräistä maissintähkä. 
Ja eilen tuli ostettua se HK viljaporsaan uuniliha - siinä se on vuoassa maisseineen valmiina menemään uuniin.
Laitoin Heinz Beanzit pikkukulhoon ja lämmitin mikrossa.
Ja siinä paisti ja maissit Coleslawn kanssa lautasella tarjottuna. Kyllä kelpaa. 

Päivän juoma

Pitkästä aikaa multa(kin) "päivän juomaa" 😊😋 Näitä ei oikein huvita blogata, jos niitä juo 'kokoajan' - tai ei tule tekstiä niistä...


No nyt(kään) ei khyllä tullut paljoa tekstiä =/ Ihan hyvä juoma, kai sen voisi esitellä; Latte (Large) :) Kotona tulisi khyllä paljon halvemmaksi, mutta... No on se kiva olla jossain muualla(kin), ja kerran on tämä läppäri mukana. Arvostelun (The 5th Wave) meinaan kyhätä :saint:

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Star Wars elokuvista tuttu Denis Lawson täyttää tänään 76-vuotta. Elokuvista Rakasttunut Shakespeare..., Sky Captain and the World of Tomorrow ja Ironman tuttu Gwyneth Paltrow täyttää tänään 51-vuotta. Elokuvista Infernal Affairs..., Lentävien tikarien talo ja The Great Wall tuttu Andy Lau täyttää tänään 62-vuotta. Elokuvista Starship Troopers..., The Comeback Trail ja Marlowe tuttu Partick Muldoon täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvista Mortal Kombat..., Mustanaamio ja Apinoiden planeetta tuttu Cary-Hiroyuki Tagawa täyttää tänään 73-vuotta. Sarjasta Rome ja elokuvasta Exodus: Gods and Kings tuttu Indira Varma täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Sitten vielä Sarjoista Wednesday ja Jurassic World: Camp Cretaceous -ja elokuvista Scream ja Scream VI tuttu Jenna Ortega (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään 21-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.