maanantai 23. huhtikuuta 2007

Päivän kuva

Ehhe-heh :D. -Tollanen löytyi surffatessa Googlen kuvahaussa. -Ööh. Minkäs nokkeluuden tohon pistäis? -Vai annetaanko kuvan hoitaa huumoripuoli? -Joop. Ei mennä heittää mitään huonoja vitsejä.

Ei khyl pitäisi huomioida, mutta...

En minä noita kenenkään kiusaksi pistä. -Ihan omaksi huvikseni vain. -Ja minusta on hauska työskennellä paintillä. -Sillä saa -ainakin minun mielestäni hauskoja kuvia aikaseks. -Pitääkö heti mennä haukkumaan über pa5koiksi. On niissä kuitenkin nähty vaivaa joissakin -ei kaikissa, mutta useassa kuitenkin. -Menisit kuule sinne "pilanimi edellisestä kirjoittajasta" -ketjuun, niin saisit ehkä uutta haukuttavaa kuin minun leffapilanimeni. -Mä en sun mieliks lopeta niiden pistämistä. -Enkä tosin kenenkään muunkaan.

No totta helkutissa lukkoon

Siis jos minun pilanimiketjuni leffoille mennään lukitsemaan ketjun typeryyden johdosta niin sit kyllä -pilanimi edellisestä ketjukin pitäisi TOD myös pistää lukkoihin samoista syistä. -Lukkoon vaan.

...

>>>"Pilanimi edellisestä kirjoittajasta. -Jesus Christ" :o.<<<

Päivän automuistutus

Tontsalta kaivattais tänään myös päivän autokuvaa.

...

-Jeps. Kuten jo miesmuistutuksessa toitotin, pitäis näihin muistutuksiin saada vähän jotain tekstiä, ettei olis ainoastaan kuva -josta ei saa mitään irti -ja lyhyt tekstintynkänen muistutuksena. -Siis kunnon asia tekstiä eikä tällästä sontaa mitä nyt jauhan.

Päivän typy


Joo-o. -Rasvaustahan siinä odotelaan. -Taidan levittää eka koko tuubin omaan vartalooni ja eiköhän se rasva levity myös typyyn ku päästään vähän -well U know...:p.

...

Hieman kulunut vitsi jo toi -U know -hömpötys, mutta toimii aina.

Päivän pilanimi


Tätä pilanimeä joudun pahoittelemaan. -Hieman hätäisesti keksitty -silleen "pistetään nyt joku" -tyyliin. -Pilailun kohteena on komedia -Levypallo jossa Martin Lawrence valmentaa alakoululaisia koriksessa. -Tietysti siinä touhussa nousee hiki pintaan ja jos ei käytä deodoranttia, on aikamoinen...

...

Levypallo.................................Lemupälli

Päivän miesmuistutus

Tontsalta odotettais taas päivän miestä.

-Mitenkäs muuten sais enemmän tekstiä näihin muistutuksiin, ku ei näihin periaatteessa tarttis kirjoittaa muuta kuin, että kaivattais taas päivän miestä, tai automuistutuksessa päivän autokuvaa. -Ku ei noista oheisista kuvistakaan saa aina revittyä huumoria.

Music and Lyrics


I'm a Believer

I thought love was only true in fairy tales
Meant for someone else but not for me.
Love was out to get me
That's the way it seemed.
Disappointment haunted all my dreams.

Then I saw her face, now I'm a believer
Not a trace of doubt in my mind.
I'm in love, I'm a believer!
I couldn't leave her if I tried.

I thought love was more or less a given thing,
Seems the more I gave the less I got.
What's the use in tryin'?
All you get is pain.
When I needed sunshine I got rain.

Then I saw her face, now I'm a believer
Not a trace of doubt in my mind.
I'm in love, I'm a believer!
I couldn't leave her if I tried

...


Mr. Hankey toivottaa hyvät yöt


Huomen on sit iltavuoro klo 17-23 -Jesus Christ :o. -No mutta saapa ainakin aamupäivällä blogailtua ja kerkee jopa katsoa leffan ennen töihin lähtöä. -Yeah. -Mutta nyt sitten vaan Mr. Hankeyn saattelemana nukkumaan. -Hyvää yötä ja MO!

...

HOWDY HO!