lauantai 13. lokakuuta 2007

Italialaisittain -"Buana Notte!"


Joops. -Huomenna on sit tosi, tosi aikainen herätys, joten se on nyt mentävä nukkumaan. -Tai ehkä tähän aikaan jo muutenkin olisin jo mennyt, mutta anyways. Ei sit muuta kuin hyvää yötä ja MO!
...


BUANA NOTTE!

Lauantain typy!


Mitäs se tollein vähän kärsivästi (:p... :D) oikein kattoo :x?!?!? No ei khyllä ihme kun käsiraudoissahan se on B), mutta kärsimys ei johdu niistä :x, vaan siitä että typylle ei anneta kyytiä sillä tutulla ja turvallisella (:p... :D) doggy stylellä :saint:, mitä ei voi kun ihmetellä (että kyytiä ei anneta) :x, TOD :|... :p... :D!


Joo, lähdenkin tästä antaamaan sitä kyytiä oikein isän kädestä, tai *köhistä* (:p... :D) =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Extra (:p... :D) "haikeat hyvästelyt" -kuva!


Joo Hulkki tosiaan lähtee Italiaan joksikin aikaa jättäen meidät yksin :'(... :p... :D, joten khyllähän se nyt ansaitsee extra kuvan (yksi kun jo tuli) =), FUCK YEAH B)/noH :x, Hulkki kun lähtee :'(, joopS :p... :D! Joo hemmetin hauskaa oli Hulluilla Päivillä =), joka...


...ei kuvasta oikein näy :/, niin tosta ;), muista khyllä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

"Mitäs muuta kuvaan lisäilemään"


No minä ainakin voisin lisätä "Ehhe-heeeen (:D)" -lisäksi, että onpa kuin kaksi marjaa. -Siis ihan oikeesti. -Siis aikuisten oikeesti kuin kaksi marjaa. Pitääkin tämä loppu päivä -mikäli pääsen kommentoimaan -olla Jaakko Teppo nimellä :D...:p.
...

Tontsan "Jaakko Teppo" blogaus -kuva

Jaakko Teppo -kuva!

Typymuistutus


Onkos se nyt sitten Tontsan vuoro pistää päivän typy tänään. -Italianmatkan kunniaksi pistin italian lippuun kietoutuneen typyn muistuttamaan Tontsaa vuorostaan.

Haikeat hyvästelyt


Että olikin haikea hyvästellä tyttöystävä vaikka viikko vain ollaankin näkemättä. Molemmilta pääsi oikein itku silmään (:'(). -Soitin hänelle vielä, että sain kuulla hänen äänensä ja toivottaa hyvät yöt. -Kauhian ikävä jo nyt.