tiistai 1. marraskuuta 2022

Happy Birthday Toni Collette & Alex Wolff

Tänään on Hereditary tähtien Toni Collette ja Alex Wolffin syntymäpäivät. Toni täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta ja Alex puolestaan täyttää tänään 25-vuotta. Onneksi olkoon ja Happy Birthday molemmille🎁🎂🎈🥳.

Päivän leffa(t)

Nyt kun Halloween on ohi niin voi siirtyä katsomaan muunlaisia elokuvia kuin kauhuleffoja. Tänään voisikin katsoa nämä kaksi leffaa - tupla Adam Sandlerit - Big Daddy - jota en ole tainnut edes nähdä - kokonaan ainakaan - jotain pätkiä -ja sitten - Anger Management -minkä olen nähnyt teattereissa ja omistanut VHS version.

Music & Lyrics

Dreamer

Gazing through the window at the world outsideWondering will mother earth surviveHoping that mankind will stop abusing herSometime
After all, there's only just the two of usAnd here we are, still fighting for our livesWatching all of history repeat itselfTime after time
I'm just a dreamerI dream my life awayI'm just a dreamerWho dreams of better days
I watch the sun go down like everyone of usI'm hoping that the dawn will bring a signA better place for those who will come after usThis time
I'm just a dreamerI dream my life awayOh yeahI'm just a dreamerWho dreams of better days
Your higher power may be God or Jesus ChristIt doesn't really matter much to meWithout each other's help, there ain't no hope for usI'm living in a dream, a fantasyOh yeah yeah yeah
If only we could all just find serenityIt would be nice if we could live as oneWhen will all this anger, hate and bigotry be gone?
I'm just a dreamerI dream my life awayToday
I'm just a dreamerWho dreams of better daysOh yeah
I'm just a dreamerWho's searching for the wayToday
I'm just a dreamerDreaming my life awayOh yeah yeah yeah
...


Päivänä jälkiruoka

Kampin R-kioskilta tuli haettua erikoiskahvi joka TODellakin on erikoinen sillä siinä on sekoitettuna kaakaota ja capuccinoa. Hienointa tässä sekoituksessa on että capuccino jonka lisään kaakaon jälkeen maistuu eka pelkkänään ja alkaa maistua kaakaolta sitten loppupäässä kun on saanut juoman melkein juotua. Kuin ostaisi kaksi eri juomaa..., mutta yhdestä mukista. Tämä on ollut vakiojuomani jo useamman vuoden.
Lisäksi ärrtältä lähti mukaan pussillinen Ice Cream Polly suklaanameja. Nämä säästän sitten kotiin leffaherkuiksi.
 

Päivän juoma

Vaikka join Cokiksen päivän ruoan ohessa niin päivän juomana toimii kuitenkin Kampin Candytownista ostamani Monster Ultra Black energiajuoma. Voisi korkata sen vasta kotona leffan ääressä.

Päivän "Googlekuva" ruoka

Nyt kävi niin hassusti että unohdin kokonaan ottaa kuvan ruoastani ennen syömistä joten on tyydyttävä nyt sitten Googletettuihin kuviin. Kävin nimittäin Hesburgerissa ja otin sieltä mukaan ison Mega-aterian Cokiksella. Mega-hamppari on vakkarihampurilaiseni Hesessä.
Lisäksi otin 15kpl kananugetteja kolmella dipillä mitkä olivat paprikadippi..., currydippi ja kurkkudippi. Vaihteeksi näin..., mutta kyllä jatkossa pitää olla tarkempi. Kyllä itse ottama valokuva on kuitenkin parempi kuin Googletettu.