tiistai 19. joulukuuta 2023

Päivän kolmas leffa

Jatketaan Eddie Murphy elokuvilla ja nyt uusintakatseluun tämä vuoden 2009 komedia - Imagine that. Kaikista omistamistani Murphy-leffoista tämä on ainut minkä olen nähnyt vain kerran - muut on tullut katsottua useamman kerran. Siksipä nyt sitten meneekin uudestaan katseluun. Ei sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Joulukalenteri, luukku 19.

Kansalle,

joka jouluyönä

jääkaapille

vaeltaa,

syttyy valo.

Päivän "vanhoja ruokia"

Blogaan vaan "vanhoja" ruokia, en siis myös(kään) tämän päivän "uutta" 😵 No söin tänään vaan jämiä, mutta minkä näistä (vaikka aika selkeä se varmaan on...) - niin se selviää tässä blogauksessa...

Maanantai 18. joulukuuta 2023 - Päivän ruoka (by Tontsa)

Eilen söin tosiaan pizzaa, en kai nyt sen jämiä tänään syö..?! 😨 No miksei, onhan doggy-bag keksitty 😇 Mutta mulla oli työpäivä kesken, en kai nyt mitään pizzaa raahaa mukana 😱 Toki, onhan jääkaappi keksitty (töissäkin), mutta...

Perjantai 10. marraskuuta 2023 - Päivän ruoka

Puhuin eilen (kuvassa punaisella alleviivattu), että en jaksa kaivaa blogausta siitä - kun ekan kerran söin töissä pizzan... Noh, sain energiaa kaivaa sen (ylempi linkki) 😎 Kun on muita(kin) keinoja etsiä, kun toi surkea haku tässä blogissa... Joo, siis - olenhan mä monta pizzaa, ja purilaista yms töissä syönyt - mutta... No tämän uuden työn ensimmäinen pizza oli toi minkä linkitin (10. marraskuuta). On se khyllä kiva töissä ravintolassa syödä, vielä työajalla... 😊 Mutta ei mikään kovin "ihmeellinen" asia, kuten olen todennut - monella on ravintola töissä. Mutta, no se on aina se sama 😕 (ellei nyt ole muutama erilainen...)! Toki ruoka vaihtuu, ja on varmasti mieluisaa - mutta khyllä mä ainakin tykkään eri paikoissa käydä 😍😎

Lauantai 16. joulukuuta 2023 - Päivän ruoka (by Tontsa)

Ton pizzan jämiäkään en syönyt, ihme khyllä - siitähän on vaan parisen kuukautta jo aikaa 😳😋😁 Vaan, no aika selkeä tapaus, viime lauantain makaroonilaatikon jämät vetäsin 😋 Ei mikään paras ruoka, kuten ei jämät yleensä ole - mutta... No ihan hyvä, ja nopea valmistaa - se aina kelpaa (ei tarvi tunteja odotella) 😍😎


Joo, ei mulla muuta... :) =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEHEEEeeee :D Meinasin ottaa kuvan tämän päivän jämä ruuasta, mutta ei sitten huvittanut - ei ollut kaunista katseltavaa =( :P :D Katsoo, mitä sitä huomenna keksisi :saint: Noh, kohta on Joulu(aatto) - sillon mätetään ja oikein kunnolla *SYDÄN* B)

Päivän toinen leffa

Ja tässä syy miksi pistin uusintakatseluun Prinssille morsian elokuvan: - jotta voin heti perään katsoa jatko-osan - Coming 2 America. Eipä sitten muuta kuin leffaa pyörimään.

Päivän leffa

Pistetäänpä uusintakatseluun tämä hauska Eddie Murphy klassikko - Prinssille morsian. Nyt katson tämän uudestaan - en sen takia että viime katsomiskerrasta on aikaa - vaan koska... no - se selviää kyllä sitten. Ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän juoma

Siinä kaatuu mukiin eilen ruokajuomaksi ostamani Olvi Kotikalja. Nyt tuli onnistunut kaatokuva.
Ja olihan sitä myös otettava tollanen hörppykuva. Onkos tämä muuten ensimmäinen laatuaan - päivän juoma blogaus missä on juoman kaatokuva ja hörppykuva samassa.

Päivän ruoka + anonyymin kommentti

Kuten joku anonyymi käyttäjä eilen kommentoi - tänään on sitten tulossa herkulliset setit.
Ja siinä se herkullinen setti lepää valmiina syötäväksi. Kiitos tälle anonyymille käyttäjäälle kommentista🤗. Aina on kiva saada palautetta - varsinkin positiivista.

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors 

Typyjoulukalenterin 19. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 19. luukku.
Jatketaan K-18 materiaalilla vai onko tämä pikemminkin K-16 kun pikkasen kuitenkin piilossa -"tuhmat alueet".