lauantai 5. marraskuuta 2016

Eiliset ensi-illat Nro 3

Paras ystäväni Truman

No eipä voisi vähempää kiinnostaa tämä leffa -joten -"ei kiitos" -ja hyvää viikonloppua kaikille.

Eiliset ensi-illat Nro 2

A Monster Calls

Tää toki kiinnostaisi mennä katsomaan..., mutta bloody sarjaliput pääsi loppumaan. -Eilen käytin viimeiset käydessäni erään kaverin kaa leffassa.

Eiliset ensi-illat Nro 1

The Beatles: Eight Days a Week -The Touring Years

Kyllähän Beatlesia on tullut kuunneltua..., mutta mikään fani en ole -joten niistä kertova dokumenttileffa ei kyllä houkuttele juuri lainkaan. -Joten ei muuta kuin -"ei kiitos" -vaan tälle.

Luokkakokous 2: Polttarit tulikin vasta 2.11. keskiviikkona

Blogasin Luokkakokous 2 tulleeksi ensi-iltaan jo viime perjantaina..., mutta sehän tulikin vasta 2.11. keskiviikkona ensi-iltaan. -No -pääsinpä sentään hyödyntämään nämä ensi-illassa otetut kuvat. -Tuli nähkääs Tontsan kaa käytyä kattomassa elokuva silloin keskiviikkona. -Tontsa odotti leffalta hyvää joten antoi peukun ylös.
Ite olin hieman ennakkoluuloinen ja odotin leffalta sysipaskaa..., mutta olihan se ihan katsottava sittenkin. -Kuvat tosiaan ennen leffaan menoa. -Mutta kuten ykkösleffan kohdalla -myös tälle riitti se yksi kerta teattereissa. -DVD:lle en ole niin innolla hankkimassa -vaikka ei nyt tuottanutkaan pettymystä. -Niin hyvä ei kuitenkaan ollut.