tiistai 28. lokakuuta 2008

Päivän typy

Typy kattoo tyrmistyneenä kun nostin paitaa vain puoliksi rintojen päältä. -Tykkään joo kiusata. Olen paha ihminen.

Puhutaanpa nyt suu puhtaaksi

Aloitetaan näistä perjantain ensi-illoista mistä porukka tykkää nyt kovasti valitella. Niin, että miksi niistä pitää nyt mennä niin kauheasti vaahtoamaan, kun a) blogaan ne viikon yhtenä päivänä ja b) niitä on max 3-4 blogausta joka ei ole paljon yhdeltä päivältä.

-Ja sitten näihin arvosteluihin ja DVD-uutuukiin, että jos ne nyt sattuu osumaan perjantaille -silloin nyt yleensä menen leffaan jos on siihen mahis, niin sitten vain kerääntyy niitä blogauksia. Mikäli ei tule mitään esteitä, niin blogaan mielelläni arvostelut samana päivänä kun olen leffan nähnyt. Ja jos satun samaisena päivänä vielä ostamaan uuden DVD-leffan, niin toki haluan siitäkin blogaista samaisena päivänä.

-Entä sitten tää "yhteen blogaukseen kaikki", niin tulee sitäkin tehtyä, esim. uusimmat galleriakuvat mikäli niitä tulee useampi, niin blogaan ne samaan -tai DVD-uutuuksissa jatko-osat blogaan samaan, mutta jos ostan esim. kolme ihan eri leffaa niin toki haluan esitellä ne erikseen. -Nyt esimerkiksi tänään kun blogaan DVD-uutuudet, niin sieltä löytyy mm. Hulk-leffat jotka pistän yhteiseen blogaukseen. Mutta sitten löytyy vielä erikseen vielä yksi leffa (Cloverfield) jonka mielelläni esittelisin erikseen.

Ja mitä arvosteluihin, niitä mulla on nyt rästissä paljon -kiitos pitkän netittömyyden. Muutoin olisin saanut blogattua ne yksittäisinä omille päivilleen -paitsi yhtenä päivänä kun kävin kaksi kertaa leffassa samana päivänä. -Mutta nyt tulee siis putkessä peräti 3 rästiin jäänyttä leffa-arvostelua ja niitä valitettavasti ei voi kyllä kirjoittaa samaan blogaukseen. -Ainakaan minun tyylilläni, jota en mene muuttelemaan.