sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Hulkin viimeinen blogaus... -Onkin tässä..


Pitihän nyt tonne omaan Hulk blogiini pistää kans viimeinen blogaus. -Eilinen Chefin vilkuttelu blogaus ei sitten jäänytkään viimeisekseni MatoApinan muissa blogeissa (tässä ja Tiltin blogissa), mutta tämä olkoot sitten se varsinainen viimeinen blogaus minulta (Hulk). -Joops.

Viikon 27 typyäänestys on päättynyt!


Joo niin se viikko vierähti ja, no matka on edessä joten mitä väliä muka tästä :confused:, joo EI :p, on se vaan blogattava tää vaikka sitten PAKOlla (:p... :D) :)... :/... :'(, joopS :p... :D! Joo Matskuhan tän vei kuten alta näkyy :), taas :o, eiköhän nyt olis aika jo voittajan vaihtua :|... :/... :'(... :p... :D! No se selvinnee sitten ens viikolla :), ei kun ei :saint:, mehän ollaan sillon vielä matkalla *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Eli kahen viikon päästä (27.7) sitten päättyy tää seuraava äänestys :), jota vaan odottelemaan =), joo EI :|... :o, no matka on sillon ohi :'(, TSII-SUS :|, huoh |O, joopS :p... :D! No mutta PAkKO (:p... :D) sen on joskus loppua ja arjen jatkuttava :)... :/... :'(... :p... :D, joten, no niihin tuloksiin :saint:... :'(, joopS :p... :D!

1. sija: 22 äänellä keskiviikon typy by Matsku.

2. sija: 17 äänellä perjantain typy by Tontsa.

3. sija: 10 äänellä lauantain typy by Matsku.

4. sija: 7 äänellä tiistain typy by Tontsa.

5. sija: 5 äänellä sunnuntain typy by Hulk.

6. sija: 3 äänellä torstain typy by Hulk.

7. sija: 2 äänellä maanantain typy by Hulk.

Blogaajien kesken äänten (66) jakauman mukaiset sijoitukset ovat:
1. Matsku kahden typyn 32 äänellä (n. 48,5%)
2. Tontsa kahden typyn 24 äänellä (n. 36,4%)
3. Hulk kolmen typyn 10 äänellä (n. 15,2%)

Joo eli Matsku sitten vei tän :)... :'(... :p... :D, mutta käynnistetäänpä nyt sitten se uus äänestys =), joka tosiaan on sitten 2 viikkoinen :saint:...

Viikko 27 typyäänestys tulos -kuva!


...joten aikaa on runsaasti miettiä ketä typyä äänestää =), mutta se ei nyt paljoa kiinnosta :|... :x, no ei tässä pahemmin kiinnosta muu kun se Nyc matka enään *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, TOD FUCK YEAH B), joopS :p... :D... *SYDÄN*... B)!

Sunnuntain typy!


Noniin :p, nyt ei voi kun olla kovaa kyytiä luvassa =), sen verran syötävän (:p... :D) hyvältä typy, Monica Bellucci nimeltään :p, näyttää *SYDÄN*, itekkin sen selvästi ollessa himoinen =), mutta, no selvitetään etenisikö juttu pidemmälle jo täällä :saint:, makkarissa se ainakin tulee etenemään *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Senkun vaan paranee =), vaikka asu ei ole niin hyvä :/, paitsi jalkojen osalta :p, mutta typy selvästi haluaa jo enemmän *SYDÄN*, but we want even more B)... :p... :D, joten...


No voiko tästä enään parantaa :saint:... :x, no ilmeisesti voi kun kuvia vielä riittää :p, joten, no parantamaan sitä asiaa *SYDÄN*...


OOOoooh =)... :p... :D, eihän tässä pysy enään housuissaan *SYDÄN*... :p... :D, siis suihkulähde missä lie (:p... :D) toi haluaa hoitaa hommat =), MAHTAVAA *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


No senkun vaan jatkaa homma paranemistaan :x... *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Eli mällit (:p... :D) halutaan palleroille *SYDÄN*, oikein KUNNON paineella (:p... :D) vielä :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


No mieli näköjään sitten vähän vaihtuikin :/, mutta, no khyllä toikin kelpaa eli naamalle KUNNON lastit (:p... :D) pitäis heittää :saint:, TOD *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Ja typy haluaa vielä nuolla ne himoisena pois :x... *SYDÄN*, I'm in heaven :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEeeeeee :D!


Eihän tässä saa enään sanakaan ulos :x... :'(... *SYDÄN*, joten, no tämä saakoon jäädä viimeiseksi "sanaksi" (:p... :D): *sanaton*!

Tänään se matka sitten kutsuu <3, FUCK YEAH B)!


Joo eipä tässä enään montaa tuntia ole lähtöön :saint:, mitein tässä pitäis edes muka pysyä housuissaan :confused:?!?!? No kai se on vaan PAkKO (:p... :D) jotenkin pysyä :saint:, tiedä sitten mitein muka :/... :'(... :p... :D! No mutta hyviä nähtävyyksiä on siis luvassa *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D, kuten kuvassa näkyvä Vapaudenpatsas :), mutta, no noista leijuvista päistä mulla ei ole hajuakaan mitä ne on ja onko niitä siellä :o :o :o... :p... :D, mutta, no mun puolesta vois olla mitä tässä nyt netistä noita tutkiskelin :saint:... *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEHEEEeeeee :D! No mutta :p...

Vapaudenpatsas leijuvilla päillä :saint:... :p... :D -kuva!


...matkaa tässä nyt vaan *köhi* pystyssä odottelemaan *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, TOD FUCK YEAH B), joopS :p... :D... *SYDÄN*... B)!