perjantai 10. heinäkuuta 2009

FUCK ME IN DA ASS!!

TODellakin FUCK ME IN DA ASS!!. -Siis kävin Internet Explorerin kautta katsomassa, josko sielä olisi sama vika -ja eipä tietenkään ollut. -Siis vika on luultavasti minun koneeni Firefoxissa -olettaen, että muiden koneissa kyseistä vikaa ei näy.

Olisiko toi alempi kuva pitänyt säästää päivän makeeksi kuvaksi -sellaiseksi kun sopii täydellisesti...? -Nääh. Se sopii tähän blogaukseen yhtä hyvin.

Päivän ällöttävä kuva


Päivän videon ansiosta tulee vielä päivän ällöttävä kuva, nimittäin päivän videossa tuo itse video tekee tollaset tepposet, minkä kuva ehkä osaa kertoa paremmin. -Äärettömän ruman näköinen -tekee oikein silmiin kipeää kun katsoo sitä. -Mitenkä moisen saisi korjattua..?

Päivän video

Pitkästä aikaan blogaisen myös päivän videon ja sattuikin löytymään juuri sopivan hauska pätkä pistettäväksi. -Hyvät lukijat, tässä...
...

BANNED New Moon Trailer!

Päivän kuva + typy

Tuli nähtyä erään ostamani leffan alussa Blu Ray mainos, jossa mainostettiin mm. itselläni DVD:nä löytyvää käsittämättömän huonoa Starship Troopers 3 elokuvaa. Tän Blu Ray version extroista kuulemma löytyy sellainen ominaisuus, että voi lisätä valokuvan itsestään, laittaa sille leffasta tuttujen sotilaiden univormu ja liittää kuva elokuvaan. -Mutta kuten ylemmästä kuvasta näkee -käyhän se noinkin. -Liitin paintissa oman pärstäni Johnny Ricon a.k.a. Casper van Dienin naaman tilalle -ja voilà. -Ja sitten vielä lopuksi murjaistaan hauska läppä kuvasta, joka johtaa alinpaan kuvaan. -No siinähän minä kapteeni Ricona olen poistumassa neitiseuran kanssa toisaalle.

Niin, toisaalle vähän U know what tekemään -vähän "jymps jymps" jne.. -Kyllä oli surkean leffan ehdottomasti parasta antia -katsella vähän alastonta pintaa.

Päivän makee(t) kuva(t)

Uusintana päivän makeeksi kuvaksi Kalasataman havainnekuva -blogasin nimittäin ylimmästä kuvasta samalla otsikolla viime vuonna, 26. päivä tammikuuta päivän makeen kuvan.

Syy miksi nyt uudestaan on, koska nyt on ilmestunyt pari uutta havainnekuvaa miltä Kalasatama tulisi näyttämän. -Keskimmäisessä kuvassa katutasolta katsottuna kaksi korkeampaa rakennusta ja takana tornirakennusten välissä pilkottaa hieman matalampi rakennus.

Kolmas uusi kuva löytyy googlesta hakusanalla "Kalasatama Manhattan" ja kuten kuvasta antaa ymmärtää, näky on kuin katsoisi Manhattanille. -Toivon mukaan juuri tämän kuvan mukainen näky tulee sitten myös oikeasti näkymään Kalasatamassa -kun se sitten valmistuu joskus 40-50 vuoden päästä. -Vai oliko se 30-40.., mutta pitkän ajan päästä kuitenkin. Ja itse rakentamiset aloitetaan vasta 2011, ja siitä eteenpäin se 30-40 tai 40-50. -Olen silloin jo liian vanha nautiakseni enää moisista rakennuksista samalla tavalla kuin nauttisin niistä nyt.

Perjantain ensi-iltaleffa

Brüno

Sacha Baron Cohenin edellinen filmi -Borat oli niin hulvaton, että odotan tältä pätkältä vastaavanlaista meininkiä. -Ainakin monesti nähty traileri on antanut ymmärtää, että hauskaa on luvassa. -Mutta mitäs.., jos Borat oli kerran niin hulvaton pätkä, niin miksi en vieläkään omista sitä DVD:nä..? -No ehkä sitten viimeistään yhdessä tämän Brüno pätkän kanssa, kun se sitten joku päivä ilmestynee myyntiin, niin samalla kerralla sitten molemmat -sekä Borat, että Brüno.