keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Päivän TV-tunnari(t)

Päivän TV-tunnareissa kuullaan tänään lasten piirrossarja Babarin alku -ja lopputeksti tunnusmusiikkia. -Sävellyksestä vastaa säveltäjä Milan Kymlicka. -Tässä video(t) -olkaa hyvä...
...

...

Päivän kuva

Päivän kuvissakin mennään tänään Ghostbusters teemalla -sillä sattui löytymään tollanen hauska fanijuliste -Ghostbusters 3D -The Next Generation -missä seikkaillaan Vegasissa -ja haamujenginä nähdään näyttelijät Zac Efron, Robert Pattinson ja rap'parina paremmin tunnettu Kanye West. -Dan Aykroyd on mukana alkuperäisenä haamujengiläisenä -ja Precious tähti Gabourey Sidibe on Slimerinä. -Jopas on jollain ollut vilkas mielikuvitus.

Päivän makee kuva

Ghostbusters 3 julisteet päivän makeissa kuvissa on jo blogattu monta erilaista -viimeisin ihan tän vuoden helmikuussa. -Ja nyt taas olisi luvassa yksi -ja tämä tämänkertainen on mielestäni kyllä paras kaikista fanijulisteista mitä olen blogannut. -Aivan TOD fantastisen upean näköinen -kyllä täytyy. sanoa.

Cage comes and goes, comes and goes...

No jo nyt on kumma. -Cage poistui sitten kuitenkin Expendables 2 näyttelijöistä. -Päättäisivät jo kummin päin se nyt sitten on. -Mukana vai ei. -Mutta pelkkä huhuhan se vain oli muutenkin -että ihan odotettavissa tää kyllä oli. -Mutta aika ihme touhua. -Tää on kuitenkin jo kolmas kerta kun joudun blogaamaan Cagen poistumisesta EX2 näyttelijöistä.